Kruno Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Isto bi trebalo vratiti, sad ne znam puno ime Ivan bio je mod i isto je nestao odjednom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 8, 2013 Author Share Posted June 8, 2013 E da, fali i Poslednji Boem... Znaci ne posLJednji nego posLednji! Da ne pobrkate tu dvojicu. Tog Boema valjda Roske zove zeka. Pa njegov nick u originalu je ZeKa. Inače nekadašnji supermoderator. Pojavio se na par minuta pre 5 dana na skajpu kod mene i od tada ga nema nigde. Njega treba Ventus da juri jer je iz Kruševca.btw. milosispisara je takođe tu, pa neko pomenu malog Spartacusa (možda je porasta u međuvremenu)... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Hahah, dobar fazon Skippi. Sta ce biti kada se Dez vrati a ne bude znao sifru ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Roskicu treba vratiti, jedino zemsko na forumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Crane™ Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Jel se cuje neko sa Draganom (Target Man)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Ja mogu da kontaktiram Juanesa, Paula, Stefana i možda još par njih. Ja mogu Paula. Na fejsu ga mogu upitat. E sad pitanje za starije (po stažu) članove. Da li ste da ponovo okupimo staru ekipu (ukoliko je to moguće) i da napravimo ovo stvarno mestom odlične zabave?DAAAAAAAAAAAAA. JEBOTE OVO KURAC. Ja bi Bobu, Jocu i dexa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Ja ocigledno nisam znao, zato sto sam ga zatekao kao Boema, tj. nisam bio tada tu, kada se zvao Zeka. Inace sam ja pomenuo Spartacusa. I sad se setio Pece. Ne znam sta se tu zbilo, koliko se secam neki nesporazum, pa je otisao. Takodje se secam nekog, samo ne mogu da mu se setim nicka. Uglavnom, cesto smo mesali njega i Play-a. Zezinho cini mi se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Pecu i Jocu imam na fejsu, njih mogu kontaktirati. Bobinja odavno nisam vidio. Bilo bi dobro kada bi se sparta, joca, bobo, zeka i ta ekipa vratila na forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Crane™ Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 (edited) Ja ocigledno nisam znao, zato sto sam ga zatekao kao Boema, tj. nisam bio tada tu, kada se zvao Zeka. Inace sam ja pomenuo Spartacusa.I sad se setio Pece. Ne znam sta se tu zbilo, koliko se secam neki nesporazum, pa je otisao. Takodje se secam nekog, samo ne mogu da mu se setim nicka. Uglavnom, cesto smo mesali njega i Play-a. Zezinho cini mi se. Zolinho Edited June 8, 2013 by Denny Crane™ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 (edited) Jeste Danny, a tepali smo mu Zola. i bese tema. Zola i njegovi problemi sa stolicom. Edited June 8, 2013 by Dzoni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Di se može vidi popis svih legendi foruma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Di ste vi bili dok je mene Skipper IZBRISAO SA FORUMA. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 8, 2013 Author Share Posted June 8, 2013 Hahah, dobar fazon Skippi. Sta ce biti kada se Dez vrati a ne bude znao sifru ? Mogu da se ulogujem kao bilo koji član na forumu a da ne drndam šifru i ostale zezancije. Skoro sam to provalio Jel se cuje neko sa Draganom (Target Man)? Ja imam njegov broj, mogao bi da mu pošaljem sms Ja mogu Paula. Na fejsu ga mogu upitat. DAAAAAAAAAAAAA. JEBOTE OVO KURAC. Ja bi Bobu, Jocu i dexa Imam ga i ja na fejsu ali pitaj ga ti, ipak ste se više družili. Bobo se pojavio na forumu pre par dana Di ste vi bili dok je mene Skipper IZBRISAO SA FORUMA. Aha, roske bot http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/28998267.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Imam ga i ja na fejsu ali pitaj ga ti, ipak ste se više družili. Bobo se pojavio na forumu pre par dana Jesam Aha, roske bot http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/28998267.jpgKad se sjetim pokušaja rađenja grba za forum i ostale grafike. Nema tu border niti ikakav efekt. Sve ručno. To je trajalo par sati i opet izgledalo ko govno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Znam da je bila ona opcija, ali da ima i ovo, e to je previse i za vas admine, imate vise moci od Velikog Brata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 8, 2013 Author Share Posted June 8, 2013 Ali je bilo zezanje. A pogotovu kada nalete neki specijalni tipovi kao Džoni Padinjak, IvanGr, pa i kobac u nekim trenucima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Daj moram izbrisat sve poruke sa Joco oko državnog udara na forum. FAK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 8, 2013 Author Share Posted June 8, 2013 Znam da je bila ona opcija, ali da ima i ovo, e to je previse i za vas admine, imate vise moci od Velikog Brata Ja to ne zloupotrebljavam, osim večeras radi fola Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Što se tiče Paula njemu su draži oni sa fmc-serbia (forum koji formalno postoji takoreći).. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 kobac u nekim trenucima ISUSE AHHAAHHAHAHAHAHHAHAHHHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHHAAHHAHAH kakav je to idiot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Što se tiče Paula njemu su draži oni sa fmc-serbia (forum koji formalno postoji takoreći).. To kažeš samo zato šta navija za Zvezdu. E PA I JA NAVIJAM ZA ZVEZDU! ZVEZDA JE IME ŠAMPIONA....irony - nisu ništa dugo osvojili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 8, 2013 Author Share Posted June 8, 2013 Mislim da i danas imam sa njim neki razgovor sa fejsa. Sad ću da potražim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Ma jok bio sam ozbiljan. Nema veze sa tim za koga navija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 E jbg Skippi, ne moras odmah ozbiljno...I samo cu da kazem Krunci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Ajd vratite i Ventusa 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts