Lord Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/football-manager-2011/10207440.html Zanima me hoće li tko kupiti FM'11 sada pa ga dobije 29.10..? weee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 ti ili neznaš engleski ili šta ali kolko ja znam October je na engleskom mjesec Listopad odnosno 10. mjesec ,što znači da službeni izlazak igre je 29 .10 ..nemože neko imat igru prije nego ona sama izađe..kod nas če biti najvjerojatinije 1.11 ili 2.11 dok dođe u Augoritam i slične Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted June 16, 2010 Author Share Posted June 16, 2010 Khm kaj si reko? weee Ne nek je izlazak igre najvjerojatnije 1.11. kao i prošle godine, ali za ljude koji imaju steam i naručili su ovako dođe dan - dva prije.. Kao i na ilegalno tržište... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 lako je editirat post... ...prošle godine je u Hrvatsku došao isti dan kad je izašao,izašao je u petak ja sam ga kupio u ponedjeljak jer se čeka da roba dođe k nama iz zagreba 2 dana(riječ je o algoritmu)..Isto imam Steam ali mogu i obično instalirat, al naravno bolje preko steam jer ti se sve automatski update-a,nemoraš skidat patcheve i ostalo i razne druge pogodnosti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan Gr Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 imat ću je prije tebe jer cu je skinut sa torrenta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted June 16, 2010 Author Share Posted June 16, 2010 Meni steam neće otvorit...Moram ga izbrisat pa nanovo install.. Al jbg.. Treba skupit pare za FM. imat ću je prije tebe jer cu je skinut sa torrenta Ban? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan Gr Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Meni steam neće otvorit...Moram ga izbrisat pa nanovo install.. Al jbg.. Treba skupit pare za FM. Ban? skidat cu odakle me je volja to nije tvoj problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted June 16, 2010 Author Share Posted June 16, 2010 Al se o tom ne priča tak direktno na forumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Ivane ako ovako nastaviš ideš na privremeno hlađenje. Ovo je poslednje upozorenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts