Apitov Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Mozda ce biti glupo pitanje dali mozda postoji Ltc za latinicu ;D ;D ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 mozda je glupo pitanje,ali sta je ltc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apitov Posted November 11, 2009 Author Share Posted November 11, 2009 mozda je glupo pitanje,ali sta je ltc pa jezik imas u languange jezike da mjenjas npr ja kad kupim orginal igricu zivim u svicarskoj nema mi engleskog pa nadjes skinem sa neta english ltc heheh tj jezik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 aha,sad mi je jasno,ali ne znam odgovor na tvoje pitanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Mozda ce biti glupo pitanje dali mozda postoji Ltc za latinicu ;D ;D ;D ovo mi nije jasno. kako za latinicu? Zar ti ne treba za Ltc za english Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apitov Posted November 11, 2009 Author Share Posted November 11, 2009 Mozda ce biti glupo pitanje dali mozda postoji Ltc za latinicu ;D ;D ;D ovo mi nije jasno. kako za latinicu? Zar ti ne treba za Ltc za english imam za english nego pitam posto je tu HNL vec dugo aa vecina igrica ima croatian jezik aa ja imam oko 20 jezika skino sam al nema hrvatskog srbskog bosanskog kako god ko zove nebitno zato pitam da nije glupo pitanje ako postoji svedski norveski danski finski bla bla valjda trebala bi i latinica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 ne verujem da ces to pronaci negde. jos uvek smo malo trziste da bi neko hteo da potrosi dosta vremena da bi preveo igricu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apitov Posted November 11, 2009 Author Share Posted November 11, 2009 ne verujem da ces to pronaci negde. jos uvek smo malo trziste da bi neko hteo da potrosi dosta vremena da bi preveo igricu nije valjda da hrvati zive na kopijama ko u bosni i srbiji makedoniji hehehe steta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fc_barcelona Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 daj ljudi prevedite na nas jezik :D ovaj fm10 ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 prevedi ga ti posto si tako pametan. znas li koliki je to posao prevesti igricu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benny80 Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 Mozda opet glupo pitanje :-\. Ima li njemacki jezik??? , tek sam nabavio 2010, pa dodajem tek te dodatke, dresove, slike i tako to, pa bih volio dodati i njemacki jezik. Ako ima, molim da mi kazete odakle, gdje i kako da skinem. Unaprijed hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 nemacki verovatno ima. probaj malo da googlas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benny80 Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 nasao sam jedva njemacki jezik na nekom njemackom fm-forumu, ali mi nekako komplikovano postaviti jezik (laik ebga), pa cu radije na engleskom ostaviti . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Ja znam koliki je to posao,imao sam program za editovanje tj za prevodjenje sa engleskog na bilo koji jezik i kada sam video da ima na milione reci da se prevede,smucio mi se zivot. Ima ozbiljno oko 400 hiljada reci da se prevodi,morao bi da prevodis 2 meseca bez prestanka da nespavas da bi preveo,tako da meni je dobro na ENGLESKOM!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
westlife92 Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 stvarno ljudi sto vam smeta engleski?... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts