Dino151 Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 Vaše mišljenje + obrazloženje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almighty Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 Vodil sam na jednom save-u Hrvatsku i Everton i mogu reći da nije...naravno ako vam se da igrat tako. Iskreno jedno najviše pati reprezentacija zato jer se puno baviš klubom i nemaš vremena pogledati koju utakmicu da vidiš kako igra tko. Možeš vidjet statistiku po utakmicama da vidiš tko je u formi ali nije 100 % pokazatelj stanja kod igrača. Ali največi benefit vidim kod skautiranja igrača, recimo ja sam znao staviti skauta da ode u Hrvatsku i traži igrače tamo koje bih, ako su dobri, dodao na popis odmah... Tako rano otkrivam igrače Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 Evo ja ću biti kratak, ali precizan. Kod mene to zavisi od trenutka inspiracije, ali što da ne. Vodio sam na ovom FM uglavnom tako i igrao. I klub i reprezentaciju, ali onda mora duplo da se bude koncentrisan. Voditi reprezentaciju je dobro i zbog kluba i to može da se iskoristi u kasnijim sezonama i mladi igrače iz te zemlje dovode u svoj klub. Trenutno vodim Partizan i Ukrajinu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 Mislim da nije puno jer repke baš i nemaju puno utakmica, a uvijek dobro dođe voditi onako iz ''zabave'' neku repku pa usput ako u toj repki ima tvojih igrača još bolje Stoga odgovor je ne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 Uvik radim tako i samo sam jednom vodija repku tj. počea sa njom i to na FM 09 Španjolsku. Problem je šta se ne može posvetit jednako repki ako vodiš klub. Kad sam igra samo sa njom onda sam puno više vrimena ulaga u traženje mladih igraća i gledanja utakmica, pračenje forme. Rezultat su bili puno bolji rezultati nego kada sam vodija oboje. Kada to radim onda pozivam samo igraće koji najviše vride i ne gledam previše trenutnu formu. A ako slučajno vodim klub iz iste zemlje onda obavezno tu bude maksimalan broj mojih igraća iz kluba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 (edited) meni asistent igra prijeteljske sa repkom i sa klubom tako da ja igram samo one važne utakmice on uvijek izgubi ili jedva pobjedi ali nije da me dira...malo me živcira ono dodavanje igrača kad se netko ozljedi i hrpa nepotrebnih novosti kada vodiš repku sa klubom ali zašto ne kad je to dio igre... Edited May 6, 2013 by ZakNik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 30, 2013 Author Share Posted July 30, 2013 Teško, ja sam imao prilike voditi i jedno i drugo, i uvijek dam otkaz nakon nekog vremena u repki, ne mogu se koncentirati dobro, a kada samo vodim klub, 100% sam u tome.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Apsolutno mi nije problem voditi i klub i reprezentaciju. Par mečeva više i to je sve... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts