Lucaludak Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Datum rođenja:08.03.1996Država odakle ste? SrbijaKako se zovete u Manageru? Aleksandar Lucic Najdraži FM/CM? FM12 Najdraži igrač i klub u 13? Nisam igrao 13 ali u 12 omiljeni igrac mi je Jayiya ime nisam uspeo da mu zapamtim jer je mnooogoo komplikovano. I Gecea volim...A klub PFC i Chelsea Kada ste počeli igrati igru? Prvi serijal 08 pa sam pravio pauzu i onda od 2010 redovno sve do 13 zbog nedostatka "leka"Omiljena pozicija u igri?AMR/STNajveći uspjeh u FM-ovima? Finale LS sa PFC, FInale SP i EP sa Belgijom. Skoro sam presao u Chelsea nadam se ove sezone LS da cu osvojiti..Omiljeni trener? Ranko Delic moj pomocni trener od pocetka sejva na FM 12Najdraža formacija?4-2-3-1 Kakav vam je forum? Najbolji na kom sam ikada bio.. ♥♥♥Koju temu najčešće posjećujete?Pa nmg sada da izdvojim neku posebno Ali siguran sam da tamo negde ma evidencija o tome Igrate li online? Pa igrao sam na 12..Gdje forum može bolje?Stvarno nemam idejuKako ste zadovoljni vašom ulogom na forumu? :star: +2 ipo zvezdice nmg vise smajlija da stvaimKako ste zadovoljni radom administracije? :star: + 3 zvezdice isti problemVaš Steam account? Nemam Što možete poručiti novim članovima? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skajskrim Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Novi leksikon, malo izmjenjen: Datum rođenja:28.03.1979Država odakle ste?SrbijaKako se zovete u Manageru?Dejan Manojlovic Najdraži FM/CM?fm 2007Najdraži igrač i klub u 13?Nisam igraoKada ste počeli igrati igru?1998 CM 96/97Omiljena pozicija u igri?AML AMRNajveći uspjeh u FM-ovima?Hibernian u CM 96/97 Osvajanje u drugoj ili trecoj sezoni Lige SampionaOmiljeni trener?Slobodan SantracNajdraža formacija?4-2-2-2 Kakav vam je forum?Jos sam nov, videcemo.Koju temu najčešće posjećujete? Download sekciju:)Igrate li online?NeGdje forum može bolje?Javicu vam s vremenom;)Kako ste zadovoljni vašom ulogom na forumu?Frisak sam, zelen, ne zna baba sine.Kako ste zadovoljni radom administracije?U prvih 10 minuta nemam zalbi.Vaš Steam account?skajskrim Što možete poručiti novim članovima? Iskljucite kompijutere i izadjite malo na svez vazduh... Sala naravno. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Lijep pozdrav, nadam se da ti se sviđa forum i da ćeš doprinijeti ovog zajednici ostajući aktivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robibobi Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 (edited) Datum rođenja: 1995Država odakle ste? Hrvatska, ZagrebKako se zovete u Manageru? Nebi htio Najdraži FM/CM?Najdraži igrač i klub u 13? Sivonjic Dinamo Zagreb i REAL MADRID I BARCAKada ste počeli igrati igru? 2013 godine ali prvi put sam igro 2005 sa frednom ali 2 minuteOmiljena pozicija u igri? Ronaldo pozicijaNajveći uspjeh u FM-ovima? NemaOmiljeni trener? Pokojni Josip KužeNajdraža formacija?4-4-2 ofc. moze proc i 4-3-3 Kakav vam je forum? Dobar i bolje ne možeKoju temu najčešće posjećujete? FAQ I GeneralnoIgrate li online? NeGdje forum može bolje? Ne može dobar jeKako ste zadovoljni vašom ulogom na forumu? SuperrKako ste zadovoljni radom administracije? Ne znam bas kako rade ali bitno je da ne kaznjavaju bezveze Vaš Steam account? Nema se Što možete poručiti novim članovima? Da puse travu i rano ujutro pelinkovac u grlo ko moja pokojna baba Edited October 30, 2014 by robibobi 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Da nije pušila travu možda ne bi bila pokojna Pokoj joj duši 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted October 31, 2014 Share Posted October 31, 2014 Rispekt za Kužea, al odakle Sivonjića izvadi majko mila. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robibobi Posted October 31, 2014 Share Posted October 31, 2014 to sam namjerno iz zajebancije 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted October 31, 2014 Share Posted October 31, 2014 Datum rođenja: 1990Država odakle ste? Hrvatska, MetkovićKako se zovete u Manageru? Tomislav Ivić Najdraži FM/CM? 2013Najdraži igrač i klub u 13? Real Madrid, Hajduk, ModrićKada ste počeli igrati igru? cm01/02Omiljena pozicija u igri? MCNajveći uspjeh u FM-ovima? osvojene 3 LP u nizuOmiljeni trener? Tomislav IvićNajdraža formacija?4-1-2-2-1(4-3-3) Kakav vam je forum? Dobar, bolje možeKoju temu najčešće posjećujete? Kako vam ideIgrate li online? NeGdje forum može bolje? Mogla bi administracija bolje raditKako ste zadovoljni vašom ulogom na forumu? SolidnoKako ste zadovoljni radom administracije? Nisam zadovoljanVaš Steam account? Nema se Što možete poručiti novim članovima? This is Spartaaaaaaaaaaaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L'Aeroplanino Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 (edited) Datum rođenja: 05.08.1993.Država odakle ste? SrbijaKako se zovete u Manageru? Milan Marković Najdraži FM/CM? FM2013Najdraži igrač i klub u 13? Roma, Fiorentina; TottiKada ste počeli igrati igru? FM2006Omiljena pozicija u igri? AMCNajveći uspjeh u FM-ovima? Ako izuzmemo titule, uspehom smatram save od 5+ sezona. Retko kad uspem da izguram tako dugo.Omiljeni trener? Montella, Loew, AncelottiNajdraža formacija? 4-1-2-1-2 Kakav vam je forum? U osnovi dobar, ali slabe aktivnostiKoju temu najčešće posjećujete? Kako vam ide?Igrate li online? Ne.Gdje forum može bolje? U promociji, privlačenju novih članova, kao i u sadržajima koji bi ih privukli.Kako ste zadovoljni vašom ulogom na forumu? Dovoljno.Kako ste zadovoljni radom administracije? Povezano sa pitanjem gde može bolje - tu je i uloga administracije. Dakle, može to i bolje. Edited July 1, 2015 by L'Aeroplanino 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts