Posljednji Boem Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 ono što mi najviše smeta je transfer sistem, evo objasnit ću na primjeru. učitam 5 najjači liga i krenem sa Cityem, treba mi stoper i krenem po Hummelsa. uspijem ga dovest tek za 45 milja € odmah na početku igranja. nakon nekog vremena napravim novi save gam, učitam isti tih 5 liga i krenem sa Realom, stoper mi ne treba pa tražim igrače na nekim drugim pozicijama. i onda ubrzo nakon tjedan dana u igri vidim da je City kupija Hummelsa za 15 milja €!???? mislim ko je tu lud, di je logika? i ista stvar se dogodi kad krenem sa bayom, čelzijem, juveom, itd. glupo i nerealno do bola. čim ja ne želim igrača drugi ga dobija ispod cijene, a ja ga moram debelo preplaćivat. tako je sa velikom većinom igrača, to bih htio da promjene. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Ista stvar je bila na 08 kad bi Arsenal uvijek kupovo Mutua iz Fiorentine. Svaki put, pa sam išo uzet ja Viole da vidim do kud su spremni ić. Ošo za 48 milja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Igram ga i ja ali me nervira konstantno nazadovanje u igri(ili bar ne-napredovanje. Mi svake godine ocekujemo igru koja nece imati bagova koliko je imala prosla a desava se suprotno. Ni meni nije grafika toliko bitna ali konstantna kolicina bagova i gluposti jeste. Jos jedna stvar: reci da je PES bulšit je stvarno neozbiljno-ovde mislim na Sony verziju jer PC verzija jeste Ja i jedno i drugo igram jako malo, kao i nba.. kad izađe i to je to par nedelja. Ja sam baš fm igrač. Fifin Menadžer sam prestao da igram 2010. Boemu slažem se sa tobom oko toga.. ali mene više od tog preplaćivanja nervira što klubovi stalno dovode iste igrače. Npr. učitam lige 5 i uzmem Čelzi Junajted dovede Alabu, ponovo učitam lige petice i uzmem Arsenal, isto će Junajted juriti za Alabom. Pre ili kasnije. To mi je malo glupo. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Russo Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Bilo bi u redu da se trenerska karijere može započeti kroz omladinske pogone nekih od klubova, to bi bilo puno realnije. Isto tako, recimo odabir jezika bi bio ok potez. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 11, 2013 Author Share Posted July 11, 2013 Teško da će naši Balkanski jezici ikada biti u sastavu igre.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Grčki će biti na FM 14 zbog rekordne prodaje originala.. ne gubimo nadu da će se nekada piraterija iskoreniti ovde, ali to još nije realno. U svakom slučaju kupite original, imate dosta više pogodnosti itd. ovako uvek čekate na druge... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 11, 2013 Author Share Posted July 11, 2013 Srpski ima više šanse ako je to pravilo, ili neka vodilja.. Ma da meni je svejedno, na engleeski sam se navikao, razumijem skoro sve i nije problem.. Ali teško, naše su lige relativno nebitne ostalim igračima tipa Englezi, Francuzi, koji se drže svojih i dovede naše talente.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 I da ubace srpski, pre bih igrao englesku verziju, navika je to 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 (edited) Isto i ja sam navikao na engleski. Srpski ima više šansi zbog domaćeg jednog fm sajta. Prodato je preko 200 originala ove godine a sledeće kažu da će biti i još više, dakle 300+. Ide prodaja i za Hrvatski fm sajt, no.. mnogo, mnogo slabije od srpskog. I vi prodajete, a vi se vodite za ceo Balkan ( ex yu) tako da.. Edited July 11, 2013 by SlobaGrobar 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Russo Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Ma u smislu da kažem da znam engleski pa kad odem trenirat u Englesku da me ne ispituju na presici kako ću se sporazumijevat sa igračima. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Prije bi se ranija nego igra na hrv/srb jeziku. na eng sam navikao i razumjem sve. na ovim domaćim jezicima se nikako ne bih mogao snaći. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Russo Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Joj, joj kak ne čitate šta sam Vam rekao, kakva rasprava nastade nakon mog prvog posta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlenjuska Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Evo da i ja dam jednu pohvalu. Upravo sam procitao da ce FM14 biti dostupan i za linux. Ako je istina bice stvarno super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Kad je Ling ovo komentirao, kako će sada koristiti Linux jer je Windows samo radi FMa koristio Uff jest mi pamćenje dobro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Verovatno ima uticaja i to što je Steam proradio na linuxu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Pa-pa Windows. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Verovatno će i zahtevnost za linux biti manja u odnosu na windozu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 100%. Mozda ce mi komp sada moci imati zvjezdicu i po' kada pokrecem igru. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlenjuska Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Kad je Ling ovo komentirao, kako će sada koristiti Linux jer je Windows samo radi FMa koristio Uff jest mi pamćenje dobro pa i ja isto. imam i linux pa onda butujem po potrebi ali ako ovo bude istina konacno skidam windows Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aksi Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 (edited) Ovaj ME ne liči na ništa. Štopanje na grudima ne postoji. Igrač stoji sam na sredini terena, dobija visoku loptu i umesto da štopa i povuče napad, on udri glavom i normalno izgubi loptu. Takvih primera je bar 10 na utakmici. Edited July 15, 2013 by Aksi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Aksi, to nije match engine, to je 3d prezentacija utakmice. Za stopanje lopti na grudi je potrebno uvodjenje novih animacija i bolje grafike za FM. Ali se slazem da je ovaj match engine jako, jako slab. Ko zna kako su ga i s cime zakrpili. Valjda imaju dovoljno para sada da to poboljsaju u FM14. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aksi Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 Vrhunski bi bilo, kad bi ubacili komentatora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 I ja sam za. Jon Champion je savrsen za posao. Ja bih volio kada bi ubacili opciju za poptuno sakrivanje ocjena. Tada bi igrace dovodili na osnovu statistike, nosa a i scouti i treneri bi imali vecu ulogu u ocjenjivanju igraca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 29, 2013 Author Share Posted July 29, 2013 Ako će biti Štef Balog, onda sam protiv toga.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 Ma neka bude on i sve u redu http://youtube.com/watch?v=oFzlrODzh4M Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts