Target Man Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 Ajde da ovde postavljamo SS utakmica zbog kojih ste se nervirali Evo jedna od mojih.Utakmica drugog kola Evro Lige protiv Čelzija.U prvoj utakmici u Londonu izgubio sam sa 4:1 i bio prosto nadigran.A u drugoj,na mom terenu sam pobedio 3:1 i bio daleko bolji od Čelzija u tom meču,ali me taj četvrti gol nikako nije hteo da izborim bar produžetke.Pa onda,ko zna šta bi bilo.Evo,pogledajte sami. Euro cup 2nd knockout round -Leg 1 http://img190.imageshack.us/img190/6128/chelsea14.th.png Euro cup 2nd knockout round -Leg 2 http://img691.imageshack.us/img691/796/chelsea31.th.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 Ja kada bi postovao sve zbog kojih sam se nervirao malo bi bio jedan post. Nerviram se gotovo zbog svake utakmice,retko koji meč u Ligi dobijem laganice dok u kupu samo kada dobijem nekog niželigaša. U Ligi Šampiona se nesećam da sam sa bilo kojim timom imao lagan meč. P.s. Brišite mi ova dva eura što ću dobiti za ovaj post. Ovo sam sada postovao a kasnije ću skrinove ako budem mogao da postavim. I da,svaka čast za ovu temu,još jedna "pametna" koju si otvorio. :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted June 9, 2010 Author Share Posted June 9, 2010 Ja kada bi postovao sve zbog kojih sam se nervirao malo bi bio jedan post. Nerviram se gotovo zbog svake utakmice,retko koji meč u Ligi dobijem laganice dok u kupu samo kada dobijem nekog niželigaša. U Ligi Šampiona se nesećam da sam sa bilo kojim timom imao lagan meč. P.s. Brišite mi ova dva eura što ću dobiti za ovaj post. Ovo sam sada postovao a kasnije ću skrinove ako budem mogao da postavim. I da,svaka čast za ovu temu,još jedna "pametna" koju si otvorio. :cast: Pa i ja sam imao milion utakmica zbog kojih sam se nervirao,a postavio sam SS utakmica kluba koji trenutno vodim P.S. Za ove evre ne kontam,niti me zanima koja je tu fora.Ovde sam da tražim ili dam savet,da mi neko pomogne ili ja da pomognem.Ovde sam da se družim sa fanovima FM-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts