Target Man Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 Bliži se SP u fudbalu u Južnoj Africi.Jel neko razmišljao o vođenju reprezentacije?Ja sam dosad vodio Srbiju i Španiju.Sa Srbijom sam ispao od Holandije u polufinalu Evropskog prvenstva,a na Svetskom prvenstvu ispao u ćetvrtfinalu od Brazila.Što se tiče Španije(po meni najbolja i najskuplja reprezentacija).Sa njom osvojio i Evropsko i Svetsko Prvenstvo. Sad me privlači neka osrednja reprezentacija.Možda Ivory Coast.Šta mislite? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 Vodija san Hrvatsku, BIH, Brazil, Belgiju i Argentinu. Sa Hrv 2. na SP, sa BIH 3. sa Brazilom 2. sa Argentinom 2. (sve SP 2010.) sa Belgijom 2. na EP 2012. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simic™ Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 ja cu verovatno krenuti sa brazilom kad pocne svetsko prvenstvo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 Montevideo Bog te video, inspirisao me je da vodim Urugvay sa kojim sam osvojio nesrecno 3. mesto, zasto nesrecno, jer sam se u 1/2 drao protiv Spanije 120 mniuta, a onda penali i tu puknem. Za 3. mesto sam pobedio Nigeriju u produzecima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juanes Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 dobar izazov btw. ima li gdje skinut taj film ja sam prerovio net nisam nista nasao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 Mislim da jos nije zavrsen fil, jer sam gledao SOS Kanal kada je Dragan Bjelogrlic, hteo da u film ubaci i par minuta sadasnje reprezentacije, film ce verovatno da se pusti posle SP-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted June 9, 2010 Author Share Posted June 9, 2010 dobar izazov btw. ima li gdje skinut taj film ja sam prerovio net nisam nista nasao Nema.Film je trenutno u postprodukciji,a uporedo se pravi i serija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan Gr Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 Vodio sam Hrvatsku i u razdoblju od 2012. do 2016. bio 1. na fifinoj rang listi i onda prekinuo . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juanes Posted June 11, 2010 Share Posted June 11, 2010 Vodio sam Juznu Afiku u periodu 2013/2014 dok sam igrao sa savom Hajduka...i kvalificirao sam se bio za prvenstvo te godine ali nisam prosao grupe.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crofreak Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 Imam 1 pitanja - zakaj se nemre vodit Njemačka repka? nikad je nema na popisu da ju mogu uzet.. :lud: :lud: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 Ma nisu valjda otkupili prava za nemce i japance, pa zbog toga, ali ja msm da postoji resenje za to, pogledaj ovo: http://fm-balkan.com/index.php?topic=323.0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nedjo Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 Meni je malo smor igrati sa Reprezantacijom ako nemam klub jer cekam na utakmicu par meseci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 Dosadno je samo repku da vodis... Inace meni je dosadno i sa klubom repku da vodim :pras: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nedjo Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 Dosadno je samo repku da vodis... Inace meni je dosadno i sa klubom repku da vodim :pras: To nije dosadno, to je 3 minute posla da napravis taktiku i nadjes najbolje igrace, i da jednom mesecno odes na 1 mec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
al3k54nd4r Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 Vodio sam Španiju i Italiju, osvojio sam Svetsko prvenstvo, a sa Argentinom sam stigao do polufinala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts