football-freak Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 ovo mi se desava .. sta da radim http://i.imgur.com/LctqVGe.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.RONALDO7 Posted June 8, 2013 Author Share Posted June 8, 2013 Još jednom da se zahvalim svima na pohvalama. Evo mene opet!Zanima me moze li se na player screenu, tamo u onom prozoru "personal details mod" ikako namjestiti da iznad broja igraca bude zastava drzave a ne grb nogometne organizacije, s tim da onaj u pozadini ostane grb nogometne oranizacije?Hvala!http://www.dodaj.rs/f/2I/hq/P4fKNIg/vujadin-savic-overview-p.pngKod mene i jeste zastava iznad broja i u pozadini, verovatno da može da se razdvoji to da u pozadini bude grb a iznad broja zastava ali nemam vremena da se zezam s tim, jer to nije greška, a one greške što si prijavio sve sam rešio, tako da sledeća verzija bi trebalo da bude savršena, pri kraju sam da je završim, biće uskoro. Redizajnirao sam neke stvari, verujem da će vam se taj skin svideti još više od ovog. ovo mi se desava .. sta da radimIma negde na netu tema o tome pa potraži, ne sećam se šta treba da se uradi pošto ne koristim taj skin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dsabano1 Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Ma sve ok, nema problema.Znam da nije greska, nadao sam se da mozda znas.Jedva cekam novi skin! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Steve Milić Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 jel moze neko da mi objasni kako da postavim ovaj skin?znam da postavim i logove klubova i slike igraca,ali skin ne znam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitro Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Dokumenti > Sports Interactive > Football Manager 2013 > skins. Tu prebacis skin kad ga skines i onda odes u opcije u igri i odes na interface i promijenis skin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip99 Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 Mnogo dobro, boje nisu sljastave a lepo se vidi sve. Svaka cast! Koristim ovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts