Предраг Вучковић Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Ovako ljudi, nov sam ovde, valjda ne krsim neko pravilo.Imam problem sa mecevima u 8-ici, do nekog 60,70-og minuta je sve normalno, a onda pocinju da se mesaju tekst i akcije koje mi se prikazuju. Tekst totalno poludi i ne prati desavanja na terenu, i prikazuju mi se neke nebitne akcije. Najcesce dok gledam overview padaju golovi, a ne vidim ih kroz akcije.Imam i sliku, doduse ne prikazuje bas najbolje sta je problem: http://www.dodaj.rs/f/1f/LU/1VW2q94e/untitled.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Da li ti se to desava na svim sejvovima, li samo na ovom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Предраг Вучковић Posted March 10, 2013 Author Share Posted March 10, 2013 na svim, i online i offline Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Nema bas mnogo stiva za FM08 da sam mogao naci na netu, a sam nisam igrao FM08 pa ga ne znam kao FM09 i novije verzije. Imaju li i drugi te probleme ili samo ti? Da nije mozda do patcha? Da nisi mozda ubacio neke dodatke pa se oni mjesaju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Ja ću probat da pucam u mraku. Ajde probaj ovaj klizač od highlightsa vratit na sredinu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Предраг Вучковић Posted March 10, 2013 Author Share Posted March 10, 2013 (edited) nemam nikakve dodatke, isto se desava na svim pecevima,a pokusacu ovo za klizac cini se logicno edit: ne pomaze, desavalo se i drugima ali davno smo igrali niko se ne seca kako da popravi to Edited March 10, 2013 by Предраг Вучковић Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Ja igram 08, i igrao sam ga dugo ranije, nikad takvih problema nije bilo. Tako da nije do apdejtova sigurno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts