SlobaGrobar Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 File Name: Azijske LigeFile Submitter: SlobaGrobar™File Submitted: 13 Feb 2013File Category: Nove lige Dugo mi je trebalo da kreiram sve ove Azijske države i da ih malo uredim. Iako isti broj država sam aktivirao kao i u Evropi odjednom ovde ipak i zbog raznih pravila. Velikog broja kupova i nezgodnog sistema takmičenja u većini zemalja trebalo mi je duplo i više vremena da aktiviram Azijske države. U ovom dodatku ima ukupno 15. novih država iz Azije.. ni jedna zemlja nije tek tako aktivirana.. na svakoj je rađeno bar nešto i svaka ima neku svoju zanimljivost. Recimo Tajland (Thailand) je najbolje odrađen. Tri igrive lige po realnom sistemu početka i završetka prvenstva, razni kupovi i realne novčane nagrade.. Iran ima isto tri igrive lige, dobro je odrađen kao i Emirati (U.A.E.), Saudijska Arabija (Saudi Arabia), Katar (Quatar) i Kuvajt (Kuwait). http://www.dodaj.rs/f/Y/z3/1tpKu9g2/1/untitled.png SADRŽAJ DODATKA:- Afghanistan- Bahrain- Iran- Iraq- Kuwait- Kyrgyzstan- North Korea- Pakistan- Qatar- Saudi Arabia- Syria- Thailand- U.A.E.- Uzbekistan- Vietnam Click here to download this file 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted April 14, 2013 Share Posted April 14, 2013 Fali ti Japanska liga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crozzerinho Posted April 14, 2013 Share Posted April 14, 2013 Svaka cast Slobo,isprobat cu ovo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 Jesu li orginal njihova pravila sa strancima i pravila sa žutim kartonima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 da ja odgovorim mikro dok slobo ne dođe. mislim da nisu. nema nekog internet izvora koji će dat takve podatke za više natjecanja i zemalja odjednom nego su takve stvari opisane u službenim dokumentima određenog saveza i takvi dokumenti imaju uglavnom po 100+ stranica. sad bi slobo trebao skinuti takve dokumente pa ih vući kroz google translate (koji dio prevede, dio ne, dio nema smisla) i tako za svaku zemlju posebno što je ogroman posao i skoro ne moguće odradit. ovo govorim iz iskustva jer znam koliko sam stranica prelista dok nisam sredio takva pravila za aktivirat ove neaktivne lige sa prostora ex yu (znači samo 3 lige) gdje su jezici bili razumljivi (osim makedonskih dokumenata) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted April 15, 2013 Author Share Posted April 15, 2013 Upravu je prodo.. takve stvari je nemoguće naći, eto kod azijata je izuzetak bio Tajland za koji sam našao i novčane nagrade.. Džoni@ Nema pravih igrača u japanskim klubovima.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 da ja odgovorim mikro dok slobo ne dođe. mislim da nisu. nema nekog internet izvora koji će dat takve podatke za više natjecanja i zemalja odjednom nego su takve stvari opisane u službenim dokumentima određenog saveza i takvi dokumenti imaju uglavnom po 100+ stranica. sad bi slobo trebao skinuti takve dokumente pa ih vući kroz google translate (koji dio prevede, dio ne, dio nema smisla) i tako za svaku zemlju posebno što je ogroman posao i skoro ne moguće odradit. ovo govorim iz iskustva jer znam koliko sam stranica prelista dok nisam sredio takva pravila za aktivirat ove neaktivne lige sa prostora ex yu (znači samo 3 lige) gdje su jezici bili razumljivi (osim makedonskih dokumenata) Ma mislim najviše o pravilu za strance jer malo koja azijska zemlja ima pravilo za više od 3 stranca van azije i 5 stranaca sa azijskim igračima a na većini liga kad se aktivira takvih pravila nebude pa se lako dade dovest veliki broj stranaca, koji jesu bagavi ali su za ove lige bogovi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јован Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 (edited) Svaka cast Edited June 20, 2013 by Јован Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 http://www.fm-balkan.com/forum/topic/12175-ukljucivanje-novih-liga-i-dodataka/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milesevicj Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 kako da ubacim ove lige? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 Mislim da je to vec odgovoreno na postu iznad tvog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts