Kruno Posted September 1, 2013 Share Posted September 1, 2013 Stema, moj savjet ti je da otvoris novu temu,i postavis taj updajt a ne ovako u ovu temu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted September 1, 2013 Share Posted September 1, 2013 Ma ima već tema, neću svako 3 dana novu otvarati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikola.komazec Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 http://www.mediafire...update01.09.rar Najnoviji update, zaključno sa današnjim danom. Prvi put igram fm i novi sam ovdje.. skinuo sam bh ligu i ovaj update sto si postavio, dodao sve kako pise.. eh sad kad otvorim npr. Sarajevo u klubu jesu svi novi igraci, ali tu je i Husejinovic, Radulovic, Suljic, Karamatic... je li treba da skinem jos nesto ili je tako svima?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts