aldinho Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 eee nemogu nikako da nadjem link da bih skinuo original grbove za klubove BiH Premier Lige, ako neko zna link da postavi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Evo ovo skines i imas vecinu grbova u igri.http://www.fm-balkan.com/forum/topic/12084-fm-balkan-icy13-logos-official-thread/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldinho Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 eeee hvala vam ljudi, najbolji ste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
duster Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Ja kol'ko sam primjetio a odigro sam 3 sezone, 1 na tebali ide u LP, a drugi u EL, i pobjednik kupa u EP, a 3 na tabeli ne ide nigdje ? Po pravilu i on ide u prvo pretkolo EL. Takodjer novcane nagrade se ne znaju tacno al' vi dodajte pa kako da zaradimo neke pare sa minimalnim nagradama ? stavite realno nekako : 1. 500 000k2. 300 0003. 150 000 Da imamo neke koristi ha ya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Mogu ti to ja uraditi ako želiš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted July 24, 2013 Author Share Posted July 24, 2013 to ko ide u europu je do koeficijenta koji nije diran nego je ostavljen kako je na originalu napravljen. taj se koeficijent s godinama mijenja ovisno o rezultatima klubova u europi pa se broj klubova u europi povećava ili opada...dedo ubaci mu nagrade slobodno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Imam ja odrađenu PL BiH sa svim zadnjim transferima i prebačenim ekipama (Vitez i Mladost u prvu ligu). Pa ako se ne ljute ReSearch-eri postavit' ću link. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Zaboravio sam da mi treba advanced editor tako da pošto vi ne želite reći kako se aktivira ne mogu ovo ja uraditi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Imam ja odrađenu PL BiH sa svim zadnjim transferima i prebačenim ekipama (Vitez i Mladost u prvu ligu). Pa ako se ne ljute ReSearch-eri postavit' ću link.jesi li uspio dobro uraditi? salji link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 (edited) http://www.mediafire.com/download/0kf02l5i2m0nnm5/BiH+update+by+Skoja.rar Eto link valjda se neće ljutiti admini jer nije moglo na pm. Edited July 24, 2013 by stemaking 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Ubacio sam to sto si uradio u prvi post, kao poslednju verziju za download. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Budući da se svi žalite da nema trećih liga BiH koje su igrive, odlučio sam ih napraviti. Dodao sam neke klubove u treće lige BiH (2. lige FBiH i RS), ubacio podatke dostupne na internetu. Bit će detaljnije sa vremenom.Sada slijedi testiranje pa, nadam se, objava na forumu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Evo operativne verzije, mislim da je to to, najveći problem je bio prelazak drugoligaša iz RS u FBiH da se izjednači broj timova Sada ću pomalo dodavati prave stadione svim timovima, kapacitete, godine osnivanja, pa čak i posjete. Ovo je rađeno na file koji je Sema post<vio, uradite merge pa bi trebalo biti ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Ubacio sam to sto si uradio u prvi post, kao poslednju verziju za download. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Može li mi iko pomoći, dati neke igrače lokalnih klubova? Ubacio sam neke sa stranica klubova i transfermarkta. Trebaju mi finansije klubova, jedino što sad znam je da Maestral B.S.I ima background SD. Ako mi pomognete puno lakše i brže ćemo doći do kvalitetnog filea i za ovaj, a i za naredni FM.Ako ne možete ništa od ovoga, bar testirajte. Kreću karijere sa BiH drugoligašima, pa zašto ne bi i za trećeligašima neki LLM? Za administraciju: Molim vas da mi odobrite file sa trećim ligama BiH. Hvala. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
duster Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 što niko ne prebaci Armina Dodžića iz liverpula da je na posudbi u Željezničaru ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Napišite šta treba da se doradi, doradit' ću odmah. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Pa jeste na posudbi, ja igrao sa steminim fileom. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Možda je on ovaj stari uzeo pa ga nema ili šta već. Uglavnom evo ti link novi -> http://www.fm-balkan.com/forum/files/file/9-bih-by-fm-balkan-research-team/ Skini ovaj update by Skoja. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shape_shifer Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Zdravo. Ne mogu ubaciti ligu na fm classic . Jeli to izvodivo ili moze samo na standardnom (normalnom) modu ,kako se vec zove ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Na normalnom može, na classicu ne može. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shape_shifer Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Ok . Hvala na odgovoru. Ubacio sam na normalnom odlicno izgleda! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Ako ima bilo kakva greška ili bilo šta drugo ne odrađeno kako treba, pišite ovdje. Danas ide najnoviji update BiH lige. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Znači i ja svoj moram mijenjati Stavite moj sa svim ligama.Ili napravi ti stema merge sa mojim fileom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted September 1, 2013 Share Posted September 1, 2013 http://www.mediafire.com/download/7j2wxwqoolf7bp0/PLBiHupdate01.09.rar Najnoviji update, zaključno sa današnjim danom. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts