Ling^2 Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 Ovdje pitate sve sto vas zanima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 jel možemo regene prestavljat ili samo prave igrače mislim jel to vezano i za realnost ili samo za igru pa po sezoni naprimjer pišeš o jednom igraču tj nešto kao karijera samo o igraču? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 6, 2013 Author Share Posted February 6, 2013 Ne. Bez regena. Ovo je kao skaunting sluzba i sluzi samo za prave igrace. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 bilo bi dobro napraviti nešto slično karijerama samo što pišeš o igračevom putu kroz njgovu karijeru...odabereš jednog i kroz sezone ga prestavljaš i opisuješ njegove uspone i padove kroz to vrijeme...a u redu onda ako možemo samo prave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Jel se može ono za bodove postavljat? I dal to samo igraca koji si ti predstavio ili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Naravno da može, cijelo vrijeme je to aktuelno. Svaki član na forumu može predstaviti igrača (i za to dobija 2 boda u offline tabelu), ako taj igrač zadovoljava određeni average rating, dobija dodatne bodove. Više o tome u ovoj temi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Flekica u onoj temi gdje si stavio sve igrače koji su predstavljeni, što misliš da ih raspored po primarnim pozicijama, mislim da bi onome tko traži neku poziciju bilo lakše? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Da al ne pise recimo ako je npr. Ling postavio jednog igraca pa da ja onda stavim Average rating...nadam se da me kuzis sta ocu rec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 (edited) Da al ne pise recimo ako je npr. Ling postavio jednog igraca pa da ja onda stavim Average rating...nadam se da me kuzis sta ocu recMožeš samo kod svog igrača postaviti Average rating. Edited April 27, 2013 by Flekica™ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Ubacili smo takmičenje što se tiče average ratinga, nalazi se u ovoj temi pri dnu. Nadam se da ima još neko osim Linga da mu igrač ima zadovoljavajući average rating. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Jer je bitno koji patch se koristi? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Nije. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Ahaa, mislio sam da se konta sveukupno Morao sam da se prebacim ovde, jer krenuli smo u spam već. Osnovno je to da mora odigrati više od 20 utakmica u sezoni, nema veze u kojem natjecanju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Ovaj igrač ima preko 23 godine, tako da znaš za idući puta. Neću brisati temu, ali.. Opis je na mjestu, samo trebaš čitati.. Ima i Prieto i Siqueira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Jel treba da bude moj igrač u klubu kojeg Vodim ali moze samo njegov ss i ga predstavit ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Ne trebaš ga ti imati u klubu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Ima i Prieto i SiqueiraZnam, ali neću brisati ništa, ipak su to ljudi odradili. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Ali mislim da uopće to nije bitno, bolje da ih je svih godina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Cilj je ovdje promovirate mlade talente, a sada... Jedno je teorija, drugo praksa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Imam jedno pitanje. Jednog igraca sam prodo u drugi klub i dal ja mogu sad postavit ss average ratinga dok je igro kod mene? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Možeš. Ali naznači to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted May 5, 2013 Share Posted May 5, 2013 Zasto ne mogu da postavljam AV rating igrača na one koje sam predstavio ? Tako sam bio motivisan da predostavim 10 igrača i onda saznam da nemam bodova ako stavim AV rating na igrace koje sam ja predstavio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 5, 2013 Share Posted May 5, 2013 Ne smiješ jer su takva pravila, to onda nebi bilo fora. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 Budem ja predstavio par igrača, sutra možda. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted May 19, 2013 Share Posted May 19, 2013 Bravo Dino. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts