Madridista Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 http://i.imgur.com/Oumnt.jpg Nakon što su završene nominacije i zatim glasanje za one najbolje iz svih područja našeg foruma došlo je vrijeme da proglasimp pobjednika. U 2012. godini je forum napravio ogroman posao, sve to zahvaljujući vrlo vrijednim članovima od kojih smo nakon svih anketa uspjeli dobiti i one najbolje. Iako smo gotovo cijelu 2012. godinu imali Tekstopisački i Taktički tim, početkom 10. mjeseca forum je odlučio ta dva tima spojiti te napraviti jedan tim koji bi pomagao svim članovima, Site Team. U nominacijama za najboljeg člana već navedenog tima član Flekica je dotukao konkurenciju te je isto to učinio i u anketi gdje je sa 7 Vaših glasova bio bolji od eaglesa i Bilog Tića. Jedan od najaktivnijih timova foruma, ReSearch je imao vrlo vrijedne članove koji su tijekom cijele godine izbacivali razne dodatke i nove lige,a najbolji član tima prema Vašem izboru je Kruno koji je i preuzeo vodstvo tima. Kod izrade grafike član koji je najviše pomogao i vodio cijeli tim jest Peca koji je nagradu odnio ispred Madridiste i Seme koji su imali svaki po 4 boda. Također jedan od novih timova foruma jest i Urednički tim, a najbolji član tog tim je i jedan od novijih članova, CASILLAS. Nakon što smo prošli kroz timove i najbolje članove istih došao je red i na administraciju. Najbolji Moderator godine je Peca sa 8 bodova naspram Kruninih i Madridistovih 3 zasluženo odnio nagradu najboljeg Moderatora. Sa druge strane, za najboljeg Global Moderatora godine izabran je Ling. Sada smo došli i do izbora za najbolje članove, točnije najboljeg Mladog člana i najboljeg Člana godine. Između Madridiste, Linga i Dzonija Vi ste najviše glasova dali članu Madridista čak njih 7 dok je glas manje imao Dzoni. Kao najboljeg Mladog člana foruma izabran je Flekica. Nakon svih nagrada koje su članovi zasigurno oduševljeno primili postoji i jedna nagrada koja i ne pristaje baš lijepo, ali da je zanimljivo imati i tu nagradu, naravno da je. Riječ je o najboljoj Provali godine koju je napisao ZakNik. Zahvaljujemo se svima koji su glasali. Nadamo se da ćemo ove godine biti još bolji i da nećemo stati napredovati. Svima koji su pobjedili u svojim konkurencijama čestitamo od srca te očekujemo da nastavite istim tempom. Vaš FM-Balkan tim! 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 5, 2013 Author Share Posted January 5, 2013 Čestitam svima koji su pobjedili u svojim kategorijama. Dzoni više sreće drugi put 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Hvala svima koji su glasovali za mene,cestitke ostalima na pobijedi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Cestitke pobednicima. @Madridista, za mene je sasvim dovoljno sto sam bio clan poslednjeg meseca. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 5, 2013 Author Share Posted January 5, 2013 Šalim se ja Dzoni,teška borba je bila...ja sam se zadovoljio sa moderatorom mjeseca i članom godine 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Puno hvala svima koji su glasali za mene, trudit ću se i dalje da opravdavam povjerenje 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Hvala rijetkima koji su glasali za mene. Cestitke svim pobjednicima i nominovanima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Hvala svima koji su glasali, a i onima što nisu. Mi ćemo se i dalje truditi da budemo sve bolji i bolji. :: 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 glavno da sam i ja nešto dobio makar to bila nazovimo je "sramotna" nagrada...hvala svima koji su glasali za mene u dijelu najbolji mladi član a i onim koji su glasali za moj rengen 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Hvala svima kojima su glasali za mene, trudiću se da nastavim opravdano mišljenje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 (edited) Hvala svima koji su me predložili, ali hvala i onima koji jesu ili nisu glasali za mene.. čestitke pobedniku u kategoriji ReSearch tima.. Ja mogu da obećam samo da ću se još više truditi.. pa ono.. sledeće godine ćemo videti. Čestitke i pobednicima u svim drugim kategorijama kao i svim nominovanim.. FM-Balkan <3 Edited January 6, 2013 by SlobaGrobar™ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Da se i ja zahvalim, onima koji su glasali za mene. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts