Simo Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 I opet lopta ide ko po ledu -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 Ne ide kao pre. Dosta je to sada poboljšano, na početku je bilo katastrofa, sada je to dosta smanjeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 ja vodim dosta slabiji klub u odnosu na ZakNikov Man Utd i po utakmici max bude 4 gola sa obe strane pa skontaj do čega ti je...naravmo da ćeš zabijat sa njimauzmi Milwall pa vidi evo pa vidi http://i1299.photobucket.com/albums/ag79/ZakNik/ManchesterUnited_FixturesSchedule_zpsf8e5f443.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 Zaknik možda je vrijeme da otkriješ čari živciranja i mučenja sa FM-om. Mene najviše muči skraćeni korneri,tj ubacivanja iz sredina prema golu,svaka druga gol. I ono kada netko sa boka ubacuje,odma znam da će biti gol. Ali da je bolje,je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 (edited) imam još dinamov sejv budem to sad opet počeo. idem probat osvojiti ligu prvaka u 3 ili 4 sezoni...i meni krila zabijaju stalno pogodke sada više oni zabijaju nego napadači i uz to haddad moj AMR ima u 7 utakmica 15 asistencija svi golovi dolaze preko asistencija krila ili ih oni sami zabijaju... dok fergusona pređem u svim hall of fame onda idem na neki slablji klub iz 3 engleske lige.. Edited December 26, 2012 by ZakNik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip991 Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 jel ovo Steam automatski apdejtuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 da Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrmak Posted January 19, 2013 Share Posted January 19, 2013 imam još dinamov sejv budem to sad opet počeo. idem probat osvojiti ligu prvaka u 3 ili 4 sezoni...i meni krila zabijaju stalno pogodke sada više oni zabijaju nego napadači i uz to haddad moj AMR ima u 7 utakmica 15 asistencija svi golovi dolaze preko asistencija krila ili ih oni sami zabijaju... dok fergusona pređem u svim hall of fame onda idem na neki slablji klub iz 3 engleske lige.. mislis da mozes osvojit ligu prvaka za 4 sezone?? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts