Peca™ Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 (edited) casillas-3 (jako dobar urednik dijela za koji je zadužen)dzoni-2 (kao i casillas samo on nije realovac)flekica-1 (volim postat u njegovim rekordima di me on uvijek fino dočeka) ajde nek netko izbriše prvi post fulo sam...hvala Edited December 20, 2012 by ZakNik 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 Dzoni (najbolje odrađiva svoj posao)Casillas (također dobar,tu je sa nama i ne miče se)Flekica (njemu sam dao bod da se ne ljuti,ali vidim počeo je u raditi nešto ) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 Dzoni (najbolje odrađiva svoj posao)Casillas (također dobar,tu je sa nama i ne miče se)Flekica (njemu sam dao bod da se ne ljuti,ali vidim počeo je u raditi nešto ) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 Dzoni (najbolje odrađiva svoj posao)Casillas (također dobar,tu je sa nama i ne miče se)Flekica (njemu sam dao bod da se ne ljuti,ali vidim počeo je u raditi nešto ) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 Dzoni (najbolje odrađiva svoj posao)Casillas (također dobar,tu je sa nama i ne miče se)Flekica (njemu sam dao bod da se ne ljuti,ali vidim počeo je u raditi nešto ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts