Peca™ Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Nominirajte svog favorita. Evo i načina na koji se nominira: Quote Ja na primer nominiram 1.Ventus 3 boda2.Sale92 2 boda3.Stefan Pfc 1 bod pa xxx nominira: 1.Bobo 3 boda2.Roske 2 boda3.Dex6 1 bod Znači svaki član nominira svoja tri favorita tako što prvom kojeg navede da 3 glasa, drugom 2 i trećem 1 glas.Onda na kraju se zbroje svi bodovi i prva tri člana s najviše bodova ulaze u glasanje. Obavezno je pored nominacije npr u zagradi obrazložiti razlog zbog čega je to tako u suprotnom se vaši glasovi brišu!Nominacije traju do 30.12.2012. Članovi za koje se može glasati: Astorre, Dzoni, Flekica, CASILLAS, drull_blooder, Filkaja, ZakNik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Sto se tice toga, uslov je 6 mjeseci, onda ce da bude sljedece-Astorre, dobro vodi online-Zaknik, ima ga svuda, ali nije dosadan sto je najvaznije-Casillas, jer mu je mal' avatar. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Sto se tice toga, uslov je 6 mjeseci, onda ce da bude sljedece-Astorre, dobro vodi online-Zaknik, ima ga svuda, ali nije dosadan sto je najvaznije-Casillas, jer mu je mal' avatar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 (edited) Pa ljudi, ja sam ovde jedan od starijih forumasa, aktivan sam na forumu, godinu dana najmanje sigurno. Brisite me odavde. -Flekica, alal mu vera, koji posao obavlja.-Zaknik, ima ga svuda, ali nije dosadan sto je najvaznije-Casillas, jer mu je mal' avatar. Edited December 21, 2012 by Dzoni 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 -Casillas, jer mu je mal' avatar. lol evo moje liste: astorre - 3 dobro vodi online, a i znam ga odavno sa fmbosnie, odličan momak i radnikZaknik - 2 ima ga svuda, ali nije dosadan sto je najvaznijeflekica - 1 cool momak 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 -Flekica, alal mu vera, koji posao obavlja.-Zaknik, ima ga svuda, ali nije dosadan sto je najvaznije-Casillas, zna se zašto,a nije jer je Realovac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 Casillas- vodi urednu i dobru karijeru, konta igru ..Dzoni(ako kaze da ne pripada ovoj temi)- dobricina i saljivdija..Flekica-jer tvrdite da je toliko radisan.. Usput, i ja sam tu manje od 6 mjeseci 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 -Flekica, alal mu vera, koji posao obavlja.-Zaknik, ima ga svuda, ali nije dosadan sto je najvaznije-Casillas, zna se zašto,a nije jer je Realovac 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts