Peca™ Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 (edited) Nominirajte svog favorita. Evo i načina na koji se nominira: Quote Ja na primer nominiram 1.Ventus 3 boda2.Sale92 2 boda3.Stefan Pfc 1 bod pa xxx nominira: 1.Bobo 3 boda2.Roske 2 boda3.Dex6 1 bod Znači svaki član nominira svoja tri favorita tako što prvom kojeg navede da 3 glasa, drugom 2 i trećem 1 glas.Onda na kraju se zbroje svi bodovi i prva tri člana s najviše bodova ulaze u glasanje. Obavezno je pored nominacije npr u zagradi obrazložiti razlog zbog čega je to tako u suprotnom se vaši glasovi brišu!Nominacije traju do 30.12.2012. Članovi za koje se može glasati: Peca, Sema, Los Galacticos, Madridista, Borden, Profesionalac_6, popaj Edited December 20, 2012 by Madridista Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 (edited) peca-3 (ma ljudina uvijek ima vremena za članove osim ako mu igra city )madrista-2 (nekad zna pretjerat u komentarima ali uvijek je to pozitivno pretjerivanje kako bi pomogao nekome)sema-1 (ove ostale nisam ni vidio da postaju a semu jesam par puta i postovi su bili na mjestu ) Edited December 20, 2012 by ZakNik 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted December 21, 2012 Author Share Posted December 21, 2012 Sema 3 (kada nikog nije bilo, on mi je uvek bio tu, moja desna ruka)Madri 2 (velika pomoć, veliki radnik, na njega se uvek može računati)Borden 1 (kratko je tu, ali stiže sve da pomogne, veoma dobar čovek) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 (edited) Sema 3 (kada nikog nije bilo, on mi je uvek bio tu)Madri 2 (velika pomoć, veliki radnik, na njega se uvek može računati)Borden 1 (kratko je tu, ali stiže sve da pomogne, veoma dobar čovek) Edited December 21, 2012 by CASILLAS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 3 peca2 madridista1 sema razlog isti za svu trojicu -FM-Balkan Icy`13 Logos, nekako imam dojam da su oni najviše iznijeli ovaj odličan projekt na svojim leđima 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Peca-3 vođa tima koji odlicno radi grafikuSema-2 isto odlicno radiMadri-1 uvjek im pomaze 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sema^ Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 (edited) Peca 3 (Nema potrebe da bilo šta kažem,iako je i muž i otac,uvijek nađe vremena da se posveti GFXu)Luka 2 (Madridista.Uvijek je bio tu)Borden 1 (Naš novajlija.Vidim vrijedan je pa nadam se da će istim tempom i da nastavi) Edited December 21, 2012 by Sema^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filkaja™ Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 3 peca (vodja tima)2 madridista (verujem da je veoma zahvalan i odgovoran)1 sema (umetnik jednom recju) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Peca-3 vođa tima koji odlicno radi grafikuSema-2 isto odlicno radiMadri-1 uvjek im pomaze 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 Sema 3 (kada nikog nije bilo, on mi je uvek bio tu, moja desna ruka)Madri 2 (velika pomoć, veliki radnik, na njega se uvek može računati)Borden 1 (kratko je tu, ali stiže sve da pomogne, veoma dobar čovek) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts