Peca™ Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Nominirajte svog favorita. Evo i načina na koji se nominira: Quote Ja na primer nominiram 1.Ventus 3 boda2.Sale92 2 boda3.Stefan Pfc 1 bod pa xxx nominira: 1.Bobo 3 boda2.Roske 2 boda3.Dex6 1 bod Znači svaki član nominira svoja tri favorita tako što prvom kojeg navede da 3 glasa, drugom 2 i trećem 1 glas.Onda na kraju se zbroje svi bodovi i prva tri člana s najviše bodova ulaze u glasanje. Obavezno je pored nominacije npr u zagradi obrazložiti razlog zbog čega je to tako u suprotnom se vaši glasovi brišu!Nominacije traju do 30.12.2012. Članovi za koje se može glasati: Mikrofonija, Madridista, Prodo, Kruno, Sema, Peca, Astorre, Andrey'Blanc Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 (edited) kruno-3 (da ne ponovljam u svakom glasanju jako dobar moderator)astorre-2 (moderator koji obavlja svoju dužnost na odličnom nivou)peca-1(pomoć će ti kad god trebaš) Edited December 20, 2012 by ZakNik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Madridista 3 boda, uvek na raspolaganju.Peca 2 boda , sta sve covek stize da uradi, pa uz to mora i na ceo forum da pazi. :cast:Kruno 1 bod. Ljudina! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 (edited) Madridista-3 (pomogao mi je puno, pozvao me u site team i sjajan moderator)Peca-2 (aktivan moderator te jako dobro obavlja svoju dužnost)Kruno-1 (dosta aktivan moderator, ne susrecemo se u postovima cesto al je aktivan) Edited December 21, 2012 by Hugo Boss 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Madridista-3 (pomogao mi je puno, pozvao me u site team i sjajan moderator)Peca-2 (aktivan moderator te jako dobro obavlja svoju dužnost)Kruno-1 (dosta aktivan moderator, ne susrecemo se u postovima cesto al je aktivan) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Kruno 3, kroz sito i reseto smo prosli Prodo 2, mozda neki i ne vide sta on radi za forum...Madridista 1, ima ga svuda, al' je dosadan k'o svrab Sala naravno, sjajan momak. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sema^ Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Peca 3 (Već sam rekao.Mali bi se broj ljudi posvetilo forumu kada ima porodicu.)Madridista 2 (Na vrijeme radi svoj posao,ništa ne odgađa,ima još mnogo toga ali da ne pišam,mislim da svi znaju o kakvom se modu radi)Prodo 1 (Dosta vrijedan momak,baš se trudi da pomogne forumu) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Peca 3 (Već sam rekao.Mali bi se broj ljudi posvetilo forumu kada ima porodicu.)Madridista 2 (Na vrijeme radi svoj posao,ništa ne odgađa,ima još mnogo toga ali da ne pišam,mislim da svi znaju o kakvom se modu radi)Prodo 1 (Dosta vrijedan momak,baš se trudi da pomogne forumu) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filkaja™ Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 peca 3 (sta reci suvisno je ,zna on sto dobija od mene 3 boda)kruno 2 (radi najbitniju stvar za online i dobar decko ,uvek spreman da pomogne)madri 1 (madri kao madri stalno je tu ,zna sve pa cak i kad ce forum proraditi ) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitro Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Madridista 3 boda, uvek na raspolaganju.Peca 2 boda , sta sve covek stize da uradi, pa uz to mora i na ceo forum da pazi. :cast:Kruno 1 bod. Ljudina! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 peca 3 (sta reci suvisno je ,zna on sto dobija od mene 3 boda)kruno 2 (radi najbitniju stvar za online i dobar decko ,uvek spreman da pomogne)madri 1 (madri kao madri stalno je tu ,zna sve pa cak i kad ce forum proraditi ) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 3 kruno -ljudina i veliki radnik2 peca -motor grafičkog dijela1 madridista -ima ga na sve strane, redovito komentira, pomaže ljudima :: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 Madridista- svepristan, voljan pomoci, nocu odrzava forum aktivnimim Kruno- radi, odgovoran...Mikrofonija- po principu slucajnog odabira 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 Madridista - 3 boda (Dečko je uvijek tu, radišan, mnogo dobra osoba)Peca - 2 boda (Rječi su suvišne.)Kruno - 1 bod (Moj klanski, mnogo vrijedan, pomaže, radi, aktivan, zaslužio je i više..) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 Peca 3 (mislim da svakako on zaslužuje, za najboljeg člana 1 bod, ali ovde 3 mora, mislim da je po meni bar najprimetniji i dosta se trudi da radi kako treba, dosta realan)Madridista 2 (izuzetno vredan)Prodo 1 (kolega dobar i vredan) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts