Peca™ Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Nominirajte svog favorita. Evo i načina na koji se nominira: Quote Ja na primer nominiram 1.Ventus 3 boda2.Sale92 2 boda3.Stefan Pfc 1 bod pa xxx nominira: 1.Bobo 3 boda2.Roske 2 boda3.Dex6 1 bod Znači svaki član nominira svoja tri favorita tako što prvom kojeg navede da 3 glasa, drugom 2 i trećem 1 glas.Onda na kraju se zbroje svi bodovi i prva tri člana s najviše bodova ulaze u glasanje. Obavezno je pored nominacije npr u zagradi obrazložiti razlog zbog čega je to tako u suprotnom se vaši glasovi brišu!Nominacije traju do 30.12.2012. Članovi za koje se može glasati: Peca, Dex6, Dino151, Ling, MarcoResu, Sale92, Kruno Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Ling-3 (jako pošten moderator koji to obavlja na jako dobar način i sa spremnošću da pomogne svakome)peca-2 (grafika,pomoć,postovi sve na mjestu)kruno-1 (veliki čoek) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Ling-3 (jako pošten moderator koji to obavlja na jako dobar način i sa spremnošću da pomogne svakome)peca-2 (grafika,pomoć,postovi sve na mjestu)kruno-1 (veliki čoek) Nadam se da mogu samo citirati, jer se slazem sa svim napisanim. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted December 21, 2012 Author Share Posted December 21, 2012 Dex - 3 (kao prvo fantastičan čovek, + uvek je tu za pomoć)Dino151 - 2 (perfektno radi svoj posao, uvek ima nove ideje za forum)Kruno - 1 (veliki čovek, uvek je tu za pomoć, vredan momak) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 malo je samo troje al ako se baš mora:3 ling -ljudina, sve sukobe rješava uz minimalne prijetnje. veliki mirotvorac u regionu 2 kruno -bod manje od linga jer je dinamovac po meni se najmanje ističe, a radi ogroman posao1 dex -i njemu malo bodova jer je dinamovac uvik namisti sve pizdarije i dozvole koje treba 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 dino - 3 radi odlično svoj posao, ima ideja i drži mir na forumuKruno - 2 uvjek je tu za pomoć, vrijedan momakPeca - 1 isto što i kruno 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filkaja™ Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Ling-3 (jako pošten moderator koji to obavlja na jako dobar način i sa spremnošću da pomogne svakome)peca-2 (grafika,pomoć,postovi sve na mjestu)kruno-1 (veliki čovek) takodje se slazem sa ovim 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Dex - 3 (kao prvo fantastičan čovek, + uvek je tu za pomoć)Dino151 - 2 (perfektno radi svoj posao, uvek ima nove ideje za forum)Kruno - 1 (veliki čovek, uvek je tu za pomoć, vredan momak) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 Ling-3 Uvijek kad mi treba pomoc je tuPeca-2 odlicno radi svoj posaoDino-2 isto radi odlican posao 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sema^ Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 Peca 3 (Nema smisla više govoriti,mislim da sve znate)Ling 2 (Veoma pametan momak,i redovno obavlja svoje zadatke.Uvijek je tu za zajebanciju i za pomoć drugim)Kruno 1 (Blago foruma.Strašno vrijedan momak) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 Dex6 - dat ću mu 3 iako ovih zadnjih mjesec dana nije zaslužioLing - stara legenda,mora dobit 2 kad već neće 3Kruno - vrijedan član,odlično obavlja svoje zadatke u uvijek mi otvori board 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 Dino-radnik, odrzava disciplinu, ima slicne poglede na igru kao i jaLing-odrzava disciplinu kao i Dino, sveprisutan, korektan..Dex neka bude 3., iako nemam temelja previse za 3. kandidata. Imali smo onu simpa okladu pa eto zato 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 Peca 3 (Momak je jednostavno uvijek tu, uvijek mi je pomogao, i uvijek se mogu osloniti na njega, izuzetno vrijedan čovijek.)Dino151 (Dobar momak, vrijedan, odlično obavlja svoj posao, šta reći više.. )Ling ( Jedan od mojih najdražih članova, stavio bih te ispred, ali ogromna konkurencija, jedan od najinteligentnijh članova na ovom forumu, odlično obavlja posao, mnogo radi.. ) Da mogu, dao bih svima po jedan bod. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 Ling-3 (jako pošten moderator koji to obavlja na jako dobar način i sa spremnošću da pomogne svakome)peca-2 (grafika,pomoć,postovi sve na mjestu)kruno-1 (veliki čoek) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts