football-freak Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 http://www.fmscout.com/a-fm13-update-13.2.1.html evo ga fix za veliki broj golova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted December 24, 2012 Author Share Posted December 24, 2012 Pogledaj sta sam ja postavio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šime Brzi Žunić Posted December 25, 2012 Share Posted December 25, 2012 Neki dan mi dosao ovaj update da skinem i ja instalirao i ful tesko igram prije sam rasturao sad ako dobijem jedva dobijem ,oni 2d kruzici su manji nekako sve mi se bzv cini kad bi bar mogao vratit na prijasnje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted December 25, 2012 Author Share Posted December 25, 2012 Veruj mi, apdejtom ne izbacuju nista lose, samo popravljaju stvari Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted December 25, 2012 Share Posted December 25, 2012 Neki dan mi dosao ovaj update da skinem i ja instalirao i ful tesko igram prije sam rasturao sad ako dobijem jedva dobijem ,oni 2d kruzici su manji nekako sve mi se bzv cini kad bi bar mogao vratit na prijasnje Ocigledno je igrica dobra samo ako se lagano pobedjuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šime Brzi Žunić Posted December 25, 2012 Share Posted December 25, 2012 Ocigledno je igrica dobra samo ako se lagano pobedjuje. Ocito cu trebat smislit neku taktiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted December 25, 2012 Share Posted December 25, 2012 I znati kada ju promjeniti. Ja se mučim u Njemačkoj,konačno otkrijem kako u gostima igrati, i krene mi,a onda kući krene loše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts