Kevin Prince Boateng Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Najgori patch u povijesti video igara. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted December 20, 2012 Author Share Posted December 20, 2012 Kod mene se tako nesto ne desava .. Sve normalnoi, cak i bolje nego pre [ sto bi trebalo da bude logicno, cim je izasao patch ] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitro Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 (edited) Dinamo - RM 7:1 -.- Drugo kolo LP druga sezona Edited December 20, 2012 by Mitro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted December 20, 2012 Author Share Posted December 20, 2012 Moze neki SS da vidimo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Izgleda da nastavljam štrajkat FM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeming Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Kod mene je isto kao kod Gokua, sve je uredu, realnije, a rezultati uobicajeni..mozda je to do vas jer vodite gigante, i imate dobre igrace pa sada unistavaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 7-3 rezultat nije baš uobičajan na nogometnim travnjacima. I poslije toga 5-1, 4 prijateljske 4-1,7-1,4-1,4-1. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
simik Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Meni se sviđa,a čini mi se da su malo promijenili i izgled tactic screena.Što se tiče 3D-a igra je tečnija i sve više podsjeća na onaj 3D iz FM12,koji je po meni bio i najbolji dosad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Bitno je da nema ono kada šutneš loptu, a onda ode ko zna gde kao da se kliza po ledu, ne može da se zaustavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 jesu li sredili to Peca? ima li malo bolje fizike? i dali je svima ovako s golovima,da ih ima puno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Nisam probao najnoviji patch sada, ali i pre toga je dosta, dosta smanjeno to, mislim na prethodni peč. Ja se nadam da je sa ovim još manje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAMIKAZA Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Igra je sad puno bolja i realnija. U pet sezona (koliko vec igram) vidio sam samo dva gola iz slobodnih udaraca (sto nije realno), medjutim sa ovim patchom su to popravili. Centralni vezni igraci sada igraju mnogo bolje i kad imaju priliku zabiju gol, dok su prije meljali loptu bezveze pa ne znaju jesu li dosli ili posli. I kod mene su rezultati sasvim normalni (kao i prrije ovog patcha). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted December 21, 2012 Author Share Posted December 21, 2012 Igra je sad puno bolja i realnija. U pet sezona (koliko vec igram) vidio sam samo dva gola iz slobodnih udaraca (sto nije realno), medjutim sa ovim patchom su to popravili. Centralni vezni igraci sada igraju mnogo bolje i kad imaju priliku zabiju gol, dok su prije meljali loptu bezveze pa ne znaju jesu li dosli ili posli. I kod mene su rezultati sasvim normalni (kao i prrije ovog patcha). Sto se tice slobodnih udaraca to si odlicno primetio, to me je bas nerviralo i svi su udarci isli putanjom "balon" sada ide kako treba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Sto se tice tih rezultata, nisam bas primjetio da je lagano. Naime, u posljednje 4 utakmice imam 3 poraza i 1 nerjeseno. Jeste da ih je asistent vodio jer sam vec bio rijesio pitanje titule, ali opet... danas cu aktivno da igram par sati, pa cu da vidim kakav je patch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Aleš Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 (edited) Ja sam u nekoliko utakmica primetio pre svega nenormalno visok broj šuteva iz daljine. Zaista. Tamo 10-15. Centralni vezni dobiju loptu i onda odmah šut direktno u ruke golmana. Još jedna malo smešna stvar su šutevi iz prilika 1 na 1. Ne, da oni sad završavaju iznad stative, ne to je prošlost, sad naprave takvu krivulju, da odu direktno u aut. Broj golova i celokupni broj šuteva na gol se kod mene nije nešto povečao, što se broja golova tiče čak je suprotno, sad su rezultati u granici normale (1-0, 2-0, 2-1, 0-0). Malo sam čitao zvanični forum i tamo isto naglašavaju nenormalno visoke rezultate, ali sa top ekipama (Man Utd, Real...) a pre svega visok broj driblinga i "player runs". Dobre stvari, koje sam primetio: popravili su reakcije golmana (obrane); onda slobodne udarce (čak smo postigli jedan gol!) a čini se, da su nestali i strašni ubačaji na drugu stativu od strane AI-a. Edited December 21, 2012 by ales_pfc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Kovačić je na ovom patchu toliko dobar da kada primi loptu,prođe par sekundi i to je gol. Skoro svaki slobodnjak zabija.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 jesu popravili sta u vezi golmana i obrane...i slobodnjaci su dosad bili katastrofa...nijedan gol nisam vidio dosad iz slobodnjaka... i jel igrači još onako stanu pa neznaju šta če s loptom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Ja za sada nisam imao kikseve golmana, ono neke upečatljive, izgleda da je to malo sređeno.Što se tiče slobodnjaka, ja sam davao i to veoma lepe, bili su ređe ali su opet postizani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 ma ja sam znao kad su bili slobodnjaci da nece bit gola sigurno...meni Sommer u Monacu dvije utakmice zaredom imo istu grešku, ispala lopta iz ruku...A jel se obrana malo popravila, inace bekovi ko da ih nema u igrici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Ja upravo doveo Sommera, nemoj da baksuziraš. Za bekove sam hteo malo pre da kažem, ali zaboravih. Dosta bolje odrađeni, imao sam problem a verovatno i većina kada ide po liniji i isprati ga protivnički igrač on se ukopa u mestu i ne može ni da centrira ni da vrati povratnu, sada je to dosta bolje odrađeno.Sviđa mi se ovaj dodatak, dosta je bolje nego na početku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted December 21, 2012 Author Share Posted December 21, 2012 Odbrana se popravila, kao i golman, kod mene se bekovi dosta zapazeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 (edited) Fala Bogu...tolko sam naživciro dosad radi obrane..sva sreća pa mi Dijon nije pobjego skroz A Sommera sam ja doveo na neciji prijedlog i prodo Subasica al Oke je osim te dvije greške ;D Edited December 21, 2012 by Hugo Boss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Aleš Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 (edited) Odigrao još nekoliko utakmica. Zapravo sad puno teže postižem golove, dok je obrana veoma dobra. Nije granitna, ali braniči barem rade svoj posao. Bekovi na ofanzivnim zadacima pretrče 12-13 km na utakmici. Centralni vezni: kod mene nakon patcha neprepoznatljivi, kao i poacher(i). Nekoliko puta sam bio prisiljen koristiti AMC-a i on mi je delovao puno bolje. Iz slobodnjaka do polusezone smo zabili više golova nego u 5 godina zajedno! Zanima me, da li još koga nerviraju potpuno pogrešna 30-40 m dodavanja? Nisu to ubačaji, ni centaršuti, meni više liči na bowling. http://i.imgur.com/v1G1D.jpg Edited December 22, 2012 by ales_pfc Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 jebem mi sve mogli su ostavit kako je bilo sad ću izgubiti volju za igranjem -.- prevršena svaka mjera ne igram FM do daljnjeg dok ne poprave ovo... http://i1299.photobucket.com/albums/ag79/ZakNik/ManUtdvManCity_OverviewOverview_zps62411c9a.pngne znam jel su sa ovim patchem olakšali FM skroz...da zanemarimo ovaj poraz na SS moj tim zabija ko blesav već u par utakmica...i to od 6 pa do 10 golova... http://i1299.photobucket.com/albums/ag79/ZakNik/ManchesterUnited_FixturesSchedule_zpscbc47e42.png definitivno , gluopost živa dajem realu na bernabeu 6 komada , zatim atl-madridu na now campu 9 komada , sve pobjedujem nije fazon preglupo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted December 23, 2012 Share Posted December 23, 2012 Ko kaže da ne može iz slobodnjaka da se da gol? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts