Peca™ Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 Ne mora. Sada sam otišao na "preferences" piše mi da je dodatak 13.1.3 verzija. Znači da ne mora.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrmak Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 sad cemo vidjet dali je ista bolje ili je isto sranje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 Ne mora se poceti nova igra. Nova igra ce se trebati poceti tek kada patch bude sadrzavao u svom imenu 13.2 i to ce biti transfer patch ( bar bi trebao). Ukoliko nekom ni poslje skidanja i instalacije patcha ne pise da je verzija 13.1.3, onda neka restartuje steam ( izadje iz njega potpuno i neka udje u online modu) i pokrene FM13 u online modu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrmak Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 nista se bitnije nije promjenilo,u 7 utakmica tek jedan remi sve porazi od sunday nogometaša...obrana stoji i dalje ko kip slobode....kretnje igraca bezveze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 nista se bitnije nije promjenilo,u 7 utakmica tek jedan remi sve porazi od sunday nogometaša...obrana stoji i dalje ko kip slobode....kretnje igraca bezvezeMOzda nisi lepo UPdatovo , meni je odlicno , odbrana radi bolje , i sve je postalo malo realnije , napadi su dosta brzi i vidi i pasovi su bolji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrmak Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 a sta znaci lijepo updatovat? update se skinuo i sta drugo trebam radit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 Pa ne zavisi tebi od updatea da li će ti bolje igrati zaboga.. Promeni taktiku, nešto izmeni, ne može tebi patch pomoći da pobeđuješ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 tkrmak , HOcu da kazem da nisi citao u cemu je bio problem u FM-u, bio je problem sto na primer vodis na poluvremenu 2-0 i na kraju te pobede 2-5. Onda u gostima se skoro uvek gubilo , odbrambeni igraci samo trce nista ne rade. E sada je sve to popravnjeno , a to sto tebi ne valja ja ti preldazem da koristis taktiku u pocetku koju ti asistent predlozi . Toliko od mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 a sta znaci lijepo updatovat? update se skinuo i sta drugo trebam radit?Trebati će puno posla sa tobom ovdje,pa puno posla sa svojim igračima u FMu. Nemoj kukat na svaku sitnicu,ja imam sa Bayernom,znači,klub izvanzemaljski za ostale klubove u Bundesligi,samo sam Udinese dobio u gostima zasada,a 12.mjesec je.Taktika sa domaće utakmice radi odlično,uskoro ću vam predstaviti istu. Ali,u gostima ne ide i ne ide. Fortuma me dobije,nisam se pomaknio. Kod kuće gazim Werder,HSV,BM sa 4 razlike s po' muke.Ribery,Robben,Gomez,igraju kao da igraju za HNL klub na starom patchu.Taktiku mjenjaj,nove trenere,mjenjaj treninge,razgovaraj sa igračima,reci da trebaju više trenirati,pohvali ih nekada,daj im kaznu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 Ja cu navecer isprobati novi patch...ali meni i ovako nije bilo puno problema, igram s dinamom...u LP u gostima dobio andelecht 3:2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pobeda Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 E pa jebiga ne mozete ko na proslom FM-u da ostavite sve na default i da zavrsite sezonu bez poraza,igrica je mnogo teza,upravo mi se skinuo patch,nadam se nece biti bugova... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted November 21, 2012 Author Share Posted November 21, 2012 Ii, jel valja cemu ovaj patch ? Ja sad ulazim u igru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 Ja sam malo pre igro protiv Celtica, dobio sam 1:4, ali dve greške golmana njihovog, tj. bag ne greška.. Baš je bilo loše..Javi mi se na steam, trebaš mi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrmak Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 ovo mi se maloprije dogodilo..igram utakmicu gubim 1:0,i konacno sammir zabija ali pogledajte sta pise ko je zabio marko kolar? http://www.images.fm-balkan.com/view.php?filename=427Slovan_Liberec_v_Dinam.jpg dalje igram i zabijem gol tj oni sebi autogol i pogledajte koji je rezultat??? http://www.images.fm-balkan.com/view.php?filename=371Slovan_Liberec_v_Dinam.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted November 21, 2012 Author Share Posted November 21, 2012 Evo i ja odigrah prvu utakmicu na novom patchu i 1 - 3 protiv Metalca ... Evrogol Lazovica je bio prvi gol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted November 21, 2012 Author Share Posted November 21, 2012 (edited) Idi na foru SI-a i prijavi bag, ne znam sta da ti kazem Edit: Izvinjavam se za DP, nisam video Edited November 21, 2012 by Goku Link to comment Share on other sites More sharing options...
simik Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Fm ću igrati večeras,pa ću isprobati.Čudi me d a sam ovo tek sad vidio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts