Kruno Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Nesto otkad je izasao patch zadnji, ne mogu kaznjavati igrace? sad mi ima ocjenu 6.2 i idem na interactio, i imam samo opciju talk to player? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Snašao sam se. Nešto jebu ovaj YT. Trebao sam raditi neke nove usernameove i sada se logiram sa e-mail adresom: [email protected] To bi trebalo biti kao nekakva e-mail adresa, na svom acc nisam to imao pa sam morao na bratov i sad mi radi. Uploadao sam video u 1080p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 To je vjerovatno za vas koji ste napravili account na Youtubeu prije GMaila ili ne koristeći GMail Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Bravo Staridedo, upravo je to ja mislim problem. Ja sam na ovom acc imao prije hotmail i kada sam napravio gmail sam promijenio da bude gmail, ali džaba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 To sam i ja probao, ali i dalje mi nece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Mora moci Ichigo, isti problem je i kod mene bio i logujem se sa e-mail adresom i radilo je normalno. Sent from my HTC Desire 300 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vedran Bukal Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 trebam pomoć,skinuo sam Fifa World league ali kad instaliram imena liga mi se ne pokažu kako treba..npr World league One već mi ostanu imena starih liga npr barclays premier league Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Pa valjda ima jedna ta world league, a barclays nije obrisana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unnamed Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 (edited) imam veliki problem igran normalno igru ...i sad nako jednog crash dumpa dobro nakon vise njih (iman original) igra mi je uzasno spora kad idem pretrrazivat igrace pa u prosjeku jedno 1 ipo vremena treba da mi uopce prikaze listu pa opet 1 ipo za uc u profil nekog igraca ocistia san disk instalira opet igru i opet isti k*urac ali nije ostalo sporo ... utakmca normala poruke sve samo kad iden trazt igrace onda je kaos Edited February 6, 2014 by unnamed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goran Marković Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 Imam problem! Udjem u FM i kad kliknem na ono continue (u gornjem desnom uglu) sve mi normalno radi, al kad treci,cetvrti put kliknem na continue zablokira mi igra i ne mogu ni na Ctrl,Alt,Delete da izadjem, moram da restart komp. Sta da radim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 Imaš li original igru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goran Marković Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 Nemam. S neta sam skinuo. A bilo je sve u redu, i evo vec par dana svaki put zablokira. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 To je zato sto nije orginal i imati ces stalno problema s tim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goran Marković Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 Pa moze li se to popraviti? Sa novim krekom ili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 Zabranjena je piraterija na forumu, svaki vid njenog spominjanja. Ne možemo ti pomoći, riješenje ti je kupi original igru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
igi pop Posted April 2, 2014 Share Posted April 2, 2014 Pozdrav,imam problem sa screenshotom.Nikad prije nisam imao problema sa ovim,instalirao sam windows 8 na laptop i sada ne mogu nikako da uzmem screenshot.Fajl screenshots ne postoji,napravim ga opet nista.Probao sam i sa paintom,ne ide i ne ide.Probao sam na staroj verziji fm-a na kojoj u documents ima fajl screenshots,ni tu ne moze.Ako neko zna,bilo bi dobro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted April 2, 2014 Share Posted April 2, 2014 F12 i sačuva ti u steamu, kad izađeš iz igre samo klikni da te odvede do odredišnog foldera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted April 2, 2014 Share Posted April 2, 2014 Pozdrav,imam problem sa screenshotom.Nikad prije nisam imao problema sa ovim,instalirao sam windows 8 na laptop i sada ne mogu nikako da uzmem screenshot.Fajl screenshots ne postoji,napravim ga opet nista.Probao sam i sa paintom,ne ide i ne ide.Probao sam na staroj verziji fm-a na kojoj u documents ima fajl screenshots,ni tu ne moze.Ako neko zna,bilo bi dobro Win8 nije kompaktibilan sa 90% igara, naravno da ce da bude takvih stvari. Budi sretan ako samo to bude bilo kao greska. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
igi pop Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 Ne radi ni f12,jednostavno nema nista.Probao sam i menjati shortcuts u igri i stavio da mi je precica za screenshot 0 ili 1,opet ne ide.Sigurno ima neka fora za win 8,trazio sam i na drugim mjestima,vidim imali su i drugi problema ali nema resenja.Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
igi pop Posted April 4, 2014 Share Posted April 4, 2014 Hvala na pomoci,skontao sam nekako.Treba promijeniti shortcut u steamu za screenshot,umjesto f12 stavio sam da bude 1 i radi.Mozda je bio problem sa mojom tastaturom i steamom,nisu kompatibilni ili nesto trece ne znam.Meni je ovo upalilo.Sportski pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabetm87 Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Zdravo raja, možda zvuči glupo, ali mi treba BiH liga za FM13. Ne mogu nikako da nađem za ovu verziju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Odes u temu Starije verzije FM-a/Football Manager 2013/Nove lige Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Izvoli. http://www.fm-balkan.com/forum/topic/12727-nove-ligebih-by-fm-balkan-research-team/#entry348423 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cgbg11 Posted June 27, 2014 Share Posted June 27, 2014 Ako moze neko da mi pomogne kako da rijesim ovaj problem? Kad krenem da igram posle nekog vremena izbaci me iz igre i posalje mi ovo obavjestenje a to mi se prije nikad nije desavalo... A serious error was encountered and the application will close.An error file has been generated in:C/Documents and settings/My documents/Sports interactive/Football Manager 2013/crash dumps/Fm 2013 v13.3.2.354439 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted June 27, 2014 Share Posted June 27, 2014 Orginal? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts