Kruno Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 Moras ispocetka krenuti. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unnamed Posted November 14, 2013 Share Posted November 14, 2013 igram sa hajdukom i sponzor kao sta je svima vec poznato je smece i takav ostaje do kraja moje karijere....jel mogu ikako utjecat na promjenu sponzora? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roguefan1 Posted November 14, 2013 Share Posted November 14, 2013 Čekam jedan kvalitetan save sa Hajdukom, možda i karijera, baš me zanima kako to izgleda..http://i.imgur.com/f4KsoEV.png http://i.imgur.com/nwDw0A7.png izvuka bayern u 1/8, virujen da ce me naguzit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anjo123 Posted November 16, 2013 Share Posted November 16, 2013 Jedna stvar me zanima. Zasto, pred kraj sezone seniorski sastav mi bude popunjen sa 10-15 juniora! Zar ne mogu ja određivati ko može da bude u seniorskom sastavu, dobijem nek igrače sa youth ugovorima, ima ih puno , poslije nekog vremena pojavi se igrač koji je super igrao, a povrjedio se i od te gomile sam ga izgubio iz vida,i zahtjeva da ga prodam! Postoji li neki filter gdje cu ja određivati ko može da bude u prvom sastavu! Na tom patchu koji igram u ekipi nema uopce U19 sastava! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted November 16, 2013 Share Posted November 16, 2013 Zato se i pojavljuju u ekipi, igra svake godine generiše regene koji nemaju gdje. Ti možeš selektirati igrače koje želiš pa ih desnim klikom prebaciti u rezerve. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anjo123 Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 Zato se i pojavljuju u ekipi, igra svake godine generiše regene koji nemaju gdje. Ti možeš selektirati igrače koje želiš pa ih desnim klikom prebaciti u rezerve. Nemam opciju da ih prebacim u rezrevu! Trazio sam po engleskim forumima: navodno bi trebala biti opcija move player to reserve squad, ali je nema kod mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 Onda s desne strane filter, samo nemoj zaboraviti na te igrače Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 Zašto ne mogu uzeti SS iz igre? Nema slika u screenshots Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 Provjeri da u documents nemas dva SI foldera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 Imam ali nema ni u jednom ni u drugom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 I kako sad da uzmem SS iz igre? Treba mi da pišem karijeru. Sa alt F9 neće. Nigdje slike nema.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 Skini program Fraps, imaš download link na oficijalnoj stranici. I kada si u igri samo stisneš F11 i slika će ti se pojaviti tamo gdje si prethodno namjestio direktorijum. Druga opcija ti je Prt Sc SysRq, pritiskanjem tog tastera na tastaturi, uđeš na primjer u paint i samo klikneš paste na paleti alatki u dijelu edit i slika je tu. Ali prvi način je mnogo jednostavniji i lakši. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 Preferences > shortcuts, nadji SS i dodaj mu neko dugme. Tada probaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 Preferences > shortcuts, nadji SS i dodaj mu neko dugme. Tada probaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Me2 Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Jedno pitanje, ima li fajl koji mogu da stavim za da nemam ogranicenja za non-EU igrace (igram sa Chievo druga sezona na polusezoni sam) i ako ga stavim dali ce raditi ili mora novu karijeru krenuti za da radi? Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Ima. Skini No work permits iz downloada (dio za FM13). Radi sa FM14. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Me2 Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Ima. Skini No work permits iz downloada (dio za FM13). Radi sa FM14. Reci mi samo dali moram da pocnem novu karijeru da bi mi radio ili samo treba da ga stavim i radi ce? (reko sam da sam sred sezonu) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Moras novu karijeru da pocnes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Ćirković Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Posto se ne razumem bas u finansije , hteo sam da pitam li su dobre , i kakve bi bile da potrosim svih 180 mil na transfere ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 24, 2013 Author Share Posted November 24, 2013 Ako bi to potrošio, onda ih više ne bi imao. Uglavnom nemoj to raditi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milke Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 Veliki pozdrav svima. Igram FM 2013 i kada udjem u taktiku,sa strane nema izmena oznacenih dresovima. Svi drugi klubovi imaju osim mene. Da li mozda znate kako to da ukljucim? Probao sam u podesavanjima ali nema toga. Hvala unapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted November 28, 2013 Share Posted November 28, 2013 Daj igračima pozicije id s1 do s7 ili idi na auto pick. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anjo123 Posted November 28, 2013 Share Posted November 28, 2013 Kod dodjeljivanja zadataka kod svakog igrača pojedinačno kod pravljenja taktike koje vrijednosti za pojedine zadatke trebao bi imati igrač da mu se dodjeli neki zadatak da ga češće koristi u igri. npr. Imate ofanzivnog veznog igrača koji ima šut iz daljine 13 da li mu dati zadatak da češće šutira iz daljine ili ga ostaviti na nekoj umjerenoj frekvenciji. Ipak je samo siimulacija date mu često da šutira, a često i uvijek nije isto a on čim primi loptu odmah prema golu. Gledao sam po forumu ali nisam mogao da nadjem da je neko pisao o ovom. Hvala unaprijed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dAgger Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 (edited) Ako sam pogrijesio temu molio bih moderatora da prebaci di je mijesto. Igram taktiku s Liverpoolom 4-2-3-1 s krilnim napadacima.. Nakon par dobrih utakmica odigro sam izvrsno i upiso 3 pobjede za redom,i onda je doslo do pada forme,di sam 3 utakmice zaredom izgubio,i nemogu pobjedit ekipe s dna tablice (Hull City,Sunderlend,Cardif..) Dal to znaci da je moja taktika procitana,pa da se cesce koriste dvije? Sad sam vidio da je ovo tema za FM13,a meni se radi o FM14 Edited December 14, 2013 by dAgger Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted December 27, 2013 Share Posted December 27, 2013 JEl moze i ako moze kako da skunem update? Hvala unapred. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts