Ling^2 Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 znaci skidam ove patcheve s stranice i vi ste rekli da se to kopira u data base medutim ja to nemam ja imam samo data mozeli pomoc molim vas Procitaj putanju koju je Dedo napisao, ali svaki folder koji nemas moras sam da napravis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenomenalac2 Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 moze te li mi fino napisat kako cu napravit i sta cu stavit u tu mapu molim vas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 http://www.fm-balkan.com/forum/topic/12175-ukljucivanje-novih-liga-i-dodataka/Procitaj ovo, sve ti je ovdje detaljno objasnjeno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenomenalac2 Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 evo procito sam sve ovo i napravio u sport intercative novu mapu i stavio da se zove editor data,skinuo sam patch onaj bih liga i tu zalijepio i udem opet mi nece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Moraš pokrenuti novu igru i odabrati opciju change kada ti iskoči onaj prozor pa potom odabrati bih liga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenomenalac2 Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 al udem na fm i pritisnem i oznacim change i sve uradim al nema bih lige jao jesam mutav kako bi volio samo bih ligu da imam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenomenalac2 Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 udem i oznacim change al nema bih lige nikako neznam moze te li mi molim vas korak po korak reci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Nisi uradio kako pise u tutorijalu. Ne znam kako da ti pomognem kada ne znam gdje grijesis Mozda nisi ekstrakovao rar fajl koji si dobio kada si skinuo, mozda si ubacio citav folder umjesto fajla koji se nalazi u folderu koji dobijes kada estraktujes rar fajl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 moraš ekstraktirat (desna tipka na skinuti file pa extract here) file koji je u zip formatu. onda dbc file koji nakon toga dobiješ locirati po ovom tutorijalu... http://www.fm-balkan.com/forum/topic/12175-ukljucivanje-novih-liga-i-dodataka/ za extract ako nemaš instaliran winrar, winzip i sl. možeš skinit ovo http://www.7-zip.org/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenomenalac2 Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 jel mora mozda bit orginal cd jer sam ja ovo skino s interneta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katavić Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Ovako. Crash dump se najcesce desava jer FM nije 100% saglasan sa nekim programom instaliranim na kompu. Kojim ne mogu ti reci jer ne postoji nacin da to saznas. Drugi razlozi su da si ubacio neku grafiku pa ona smeta FM-u, ili neki drugi dodatak. To znači da se to nemože rješit??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Nekada da, nekada ne. U vecini slucajeva ne, sejv ti se pokvari iz nekog razloga. Razloge sam naveo u postu sto si citirao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlatan Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 gdje mogu naći "past meetings" a da ne igram sljedeću protiv tog kluba? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Ja sam nedavno trazio i nisam uspio da nadjem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Uđete u fixtures> označite protiv koje momčadi hočete vidjetit past meetinigs(mislim ono da poplavi ona crta)> u desnom donjem kutu piše past meetings Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Cris to mozes sko vec nisi odigrao tu trkmu, a ako je odigrana pise ti da vidis trkmu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 to sam i mislio, na one nadolazece utakmice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan92 Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Jel moze da se nadogradi stadion? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Da, tako da odes na 'interact with board' i onda pod 'stadium' imas opciju da se izgradi novi, prosiri trenutni, kupi novi ili da promjenis samo teren ukoliko je u losem stanju 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlatan Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Hvala, to sam vidio. Sada moram čekat sljedeću sezonu da vidim tačan skor protiv liverpoola... Mislio sam da ima još negdje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenomenalac2 Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 oprostite sto to ovdje pisem ,moze li mi ling ili neki drugi admin u forumu pod nazivom izazovi da mi dadne neki izazov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 oprostite sto to ovdje pisem ,moze li mi ling ili neki drugi admin u forumu pod nazivom izazovi da mi dadne neki izazovPredlozio bih ti ova dva kluba, da sa njima probas osvojiti prvenstvo ili nesto u Evrpopi samo sa domacim igracima ili sa igracima iz Evrope. Dakle bez Brazilaca i slicnih. http://www.fm-balkan.com/forum/topic/13128-fc-midtjylland-crno-bijeli-svijet/http://www.fm-balkan.com/forum/topic/13308-fk-austria-wien-horvathmurg-i-wimmer-cekaju-pravog-trenera/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Zanima me hoce li izlazit jos jedan patch... mislim ono 1.9 da izađe sa svim transferima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Hoce, ali tek nekih 10ak dana nakon kraja prelaznog roka. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Hvala, a onda mi ne preostaje nista drugo nego sada uzivati sa Gladbachom i spremati se za zadnji save Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts