Cris Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Jeli se moze poslati predsjednika kluba na pregovore oko nekog igraca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Moze, ja mislim da mozes samo poslat kad je top pleyear u pitanju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 A zna li netko kako to napraviti 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Bude iznad imena i atributa agenta dugme "Interact with board" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 21, 2013 Author Share Posted July 21, 2013 Da ai mislim da to samo bude kada nemaš dovoljno para za kupiti ga.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Bude i kad imaš jer meni nekad kažu da imam dovoljno novca i da to nije problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Meni se cini da je to samo kad nemas para Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 21, 2013 Author Share Posted July 21, 2013 I to samo neke igrače mislim.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Vec mi se dva igraca žale na harmoniju u klubuŠto napraviti, kao sto vidite svima je moral vrlo dobar osim njima dvojicihttp://i.imgur.com/3S1VDQ0.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 21, 2013 Author Share Posted July 21, 2013 Bez uvrede, ali mislim da je imati 3 stranca na DC očajan potez. Imaš 5-6 ekstra stranaca, ostale poteraj i riješen problem. Imati stranca/e za rezerve u državama sa organičenjem je loš potez. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Ako je to Douglas iz Twentea, jasno zašto je nezadovoljan, vrijedi prve postave, kao i Inkoom,I slažem se s Dinom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 (edited) Znaš da cu te poslusat, ipak ti si mi preporucio ovaj klub...Ekstra stranci:Doria, Halilovic, Gulliano, a moze i ovaj vratar, mozda cak i MazuchTicu nije iz Twentea...a njih ne bih stavio u prvu da mi je zadnje na svijetu... stavio sam ga jednput u finalu jer sam morao i zajebao dva gola,,, izgubio sam 2:1 Edited July 21, 2013 by Cris Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 21, 2013 Author Share Posted July 21, 2013 Strinića prodaj i dovedi Prymu. Kakav Halilović... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Strinića prodaj i dovedi Prymu. Kakav Halilović...nemoj tako, Halilovic igra dosta dobro vec sada, a Strinic leti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fritz Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Strinić je izuzetno potentan bek, ne znam šta ljudi imaju toliko protiv njega. Valjda mišljenje baziraju na njegovim partijama iz stvarnosti.Odlične fizikalije i mentalni atributi, tehnički nešto lošiji, ali ništa preko čega se ne može preći. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aksi Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Strinic ti je sasvim dobar. Boljeg nećeš naći. 2 golmana stranca je previše. Prodaj jednog i dovedi Banduru ili Dykana. Inkoom je kikser, kojeg moraš prodati dok možeš uzeti nešto za njega. Fedetsky je sasvim dobar back up. Šta više on je meni bio prvi izbor za DR. Douglasa isto prodaj. Gdje ti je Cheberyachko? On je dobar back up.Znači prodaj strance koji su na klupi i dovedi Ukrajince. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Strinic vrlo vjerovatno ide, takoder i jedan golamn, Inkoom pokusam vec duze prodati, Douglas je otiaso Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitro Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 Kako da promijenim font skina? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitro Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Nitko ne zna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aksi Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Trebaš skinuti font i ubaciti ga tamo u folder skina. Ne znam gdje tačno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Moras otici u config od skina i tamo promjeniti skin ( izbrisati ime skina i upisati tacno ime). Ako se dobro sjecam, a trebao bih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Nitko ne zna?Dakle, ili ovdje ( imas putanju do custom skina, tacnije njegovog configa na slici) promjeniti u configu svugdje gdje pise HelveticaNeueOTS izbrisati i stavit ime fonta koji su ubacio u skins/font, ili jednostavnije, skines font, promjenis mu ime u HelveticaNeueOTS, izbrises default font iz skins/font pod nazivom HelveticaNeueOTS, i kopiras onaj koji si skinuo i promjenio naziv. Nakon toga bi 'valjda' trebalo da radi. Evo i slicica putanje http://i.imgur.com/TtAPKa6.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitro Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Dankešen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
federer11 Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 (edited) treba mi pomoc HITNO JE!!! ovo mi se pojavi kad pocnem mec i ja izadem iz toga i nastavim utakmicu i samo mi se ugasi komp ako znas sta je molim vas pomozitemi da rijesim ovaj problem ako je vec bilo ovo pitanje ja se izvinjavam (nezz kako da ubacim sliku tako da nemogu da postavim ono najvaznije vako bez slike mi neomozete pomoci) Edited July 25, 2013 by federer11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 A koje ti se pojavi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts