vukas Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 Kada kupim original CD na koliko kompa moze da se instalira, čuo sam da moze na 5.Ne interesuje me online igranje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 Mozes na vise da instaliras, ali samo preko istog naloga, i u jednom trenutku mozes samo na 1 kompu da budes u online modu na steam-u, na ostalim offline. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zyzz2191 Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 Plus da se nadodam na Ventusa nakratko. Igra kupljena u kutiji se također beže za Steam account jednako kao i igra kupljena digitalno. Što se tiće odlaska u offline mod. Da bi se u offline mod ušlo prvo se treba ulogirati. Što automatski ide online. Zatim se Steam na tom prvom računalu postavi u offline mod,a na drugom se logira i ostavlja se u online modu. E sad kakav je Steam po tome ako se spaja u isto vrijeme sa dvije različite IP adrese neznam. Također achievmentsi i sati igranja se vjerojatno vežu za onaj account koji je u online modu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Željovac Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 Da li moze da se promjeni nacin gledanja utakmica(da bude kao na 12), jer ovaj je sranje ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 Kako da promeniš? 2D sistem ili camera? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedHill Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 kupim fm da nemam probleme s crashovima, necu koristiti nikakve grafike da mi ne blokira i onda mi se ovo dogodi? http://www.images.fm-balkan.com/images/710error.png nisam sejvao neznam kolko i sad ponovno -.- Meni dva puta igra zbog tog errora krešala i kao što je Ling rekao vjerovatno su to sa zadnjim patcham rijesili, jer se igra više nikako ne crasha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luiz44 Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 (edited) Da li je neko resioCrash dumpa??? Edited November 8, 2012 by Ling Ne pisi velikim slovima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 Taj se problem ne može riješiti,imaš temu kako bi mogao smanjiti,a najlakše je kupnjom originala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zyzz2191 Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 Kakvih crash dumpova. Ja,buraz i sve koje znam da imaju orginal nemaju nikakvih problema. Jbg,30$ i nema ih 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 Hvala Bogu, od kada igram na originalima [12, 13] nije mi se desio ni jedan crash, molim Boga da tako i ostane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 (edited) Kako da mi pise ovde na Kupu koje kolo se igra ili Liga evrope koje je kolo , sta treba da uradim da namestim ?http://i.imgur.com/l7MW7.jpg Edited November 9, 2012 by Keot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 Ne kontam pitanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted November 9, 2012 Share Posted November 9, 2012 Jaooooo stavio sam pogresnu sliku , pogledaj sad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 9, 2012 Share Posted November 9, 2012 Dex, preuzmi, ti imas interfejs pa treba da znas ovo Probaj Keot preko filtera ( gore desno cini mi se) da to namjestis. Igraj se malo, mozda uspijes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted November 9, 2012 Share Posted November 9, 2012 Mislim da je to na neki način do dodatka koji si stavio u igru, jer meni sve normalno piše. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted November 9, 2012 Share Posted November 9, 2012 evo vec pola sata trazim ne znam vise sta da namestam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted November 9, 2012 Share Posted November 9, 2012 Probaj napravit novu igru na originalnoj bazi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrmak Posted November 9, 2012 Share Posted November 9, 2012 imam megapack slika igraca ali nema slike alena halilovica kako ja mogu sam ubacit njegovu sliku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted November 9, 2012 Share Posted November 9, 2012 Zavisi čiji su radovi, čije si skinuo, onda od njih moraš zatražiti ako mogu da ti urade. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLeen72 Posted November 9, 2012 Share Posted November 9, 2012 Ali li korner bug? Možem imat po 212311 šuteva a možda tad ide koja lopta u gol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 E i dalje imam ovaj problem , mislio sma da je to sto se nesto sje**** ali nije , ako nek ozna nek pomogne. Upitanju je sto mi u Fixtures ne pise na primer Europa League Group H na primer ili Knocut leg 3 ili Kup Semi final i tako , ukoliko neko zna nek pomogne , mnogo mi smeta sto ne pise. http://i.imgur.com/PFQ9o.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 Nemam pojma do cega je. Kada nabavim FM onda cu moci vise da pomognem, jer su dosta promjenili interface na ovome FMu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 počeo sam save na demu i sad je taj save u full verziji small datebase, zanima me jel ga kako mogu prominit na large. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 10, 2012 Author Share Posted November 10, 2012 Ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 šteta, sad moram igrat na small jel mi je glupo startat novu igru jer kako i nisam najbolje počea osječat ću se da varam je krećem isponova kad ne ide Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts