Fritz Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Kombinacija kluba u kreditu, velikih bonusa i dovođenja igrača na rate klub vodi u crveno. Na kraju sezone se sa osvojenim trofejima i nagradama to stanje izbalansira, ali vrlo brzo ponovo počinje bilježenje gubitaka. Držati finansije pod kontrolom i balans u plusu na početku karijere (prvih par sezona) je jedan od većih izazova FM-a jer direktno utiče na čitav sistem vođenja i održavanja kluba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Meni je to uvijek uspjevalo za rukom jer znam kada treba stati sa dovođenjem igrača. Naravno sve je lakše kada si u Engleskoj ili Njemačkoj i imaš nagrade na kraju sezone. Moji klubovi su uglavnom kroz tri sezone rich, a ako su slabiji onda su secure. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCF Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Igrao sam sa PSV tri sezone, nikad mi nije crashala igrica. A sad počnem sa Nicom, odradim pripreme i igra crashuje. Pa počnem još jednom sa Mainzom i radi tamo negde do 3. kola Bundeslige pa onda opet crashuje? Zna ko šta da radim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Da li je original?Jesi li skidao ikakve dodatke (facepackove, logose, dresove...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCF Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Da. Jesam pa je radilo normalno (dva puta sam igro, prvi put PSV 3 sezone a drugi put 4 sezone sa Freiburgom). Nikada nisam imao problema, a sad od jednom s kime god da krenem crash kad odigram pripreme.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Ovako, odi na steam, desni taster na FM 13 ikonicu -> proporties -> local files -> verify integrity of game cache. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Ćosavić Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Kao prvo, veliki pozdrav Menadžer zaljubljenicima! :-) Okej, ljudi, sve i svašta sam pokušao, ali mi treba profesionalna pomoć: igram FM12 i stigao sam već fino i uspešno igram, ali pojavio mi se problem: došlo vreme youth intake-a i lepo mi dođe brutalan talenat od napadača, ja k'o vo navrem i odmah ga sign-ujem, ali posle nekog vremena, kada dođe izveštaj asistenta za prijavu igrača, on mi duplira tog igrača. Ne bi to bio problem, ono, fazon, imam dva super zajebana igrača, ali problem je u tome što ga Menadžer prepozaje kao jednog igrača, ali i dva različita profila. Ne mogu da ga koristim u prvom timu, jer sam odmah hteo da ga gurnem u vatru, jer kada hoću da ga prijavim za meč, on mi traži da mu dam broj na dresu, a pošto ga prepoznaje kao dva igrača, moram da dam dva broja na dresu, a pošto je to jedan igrač, ne može da ima dva broja na dresu. Mogu reći da sam malo poludeo, pomagajte kako god možete! Zahvalan unapred! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Idi go on holiday taj mec, obelezi ono da koristi sastav koji si odabrao i taktiku tvoju. To bi trebalo da resi taj problem, ako sam te dobro skapirao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Ćosavić Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 C... Neće, pokušao sam. Pokušao sam i da dodam novog menadžera, da prodam tog igrača, ali onda mi ostane onaj fejk kojeg ne mogu da koristim ni za skupljača lopti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Haha, ovo je mocno Prvi put cujem za ovo.. ajde nam daj slike, mozda nesto skontamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 prošle godine isto fm 12 kad sam igrao s vardarom makedonsku ligu imao sam igrača kojeg sam posudio u drugi klub i ista stvar tj. bio je i tamo i ovdje. kad sam ga vratio sa posudbe (recall) kod mene je bio ko i svi drugi normalni igrači, a u tom klubu je još uvijek bio na posudbi... također se radilo o regenu. očito bug. otpustio sam ga i zaboravio na to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Ćosavić Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Ma, 'de da ga otpustim, bre, čovek je Tito po potencijalu!Linže, evo slike, pa vidite je l' mere tu nešto da se učni.http://www.dodaj.rs/f/3G/Wn/3CvFcoLw/1.pnghttp://www.dodaj.rs/f/25/q0/G0WY60c/2.pnghttp://www.dodaj.rs/f/2F/Nz/43Tptse8/3.pnghttp://www.dodaj.rs/f/3Z/VW/3drQ09QY/4.pnghttp://www.dodaj.rs/f/3O/N3/1LsiOxV5/5.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 U krivu temu postavljaš, trebaš ovdje to pitati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Ćosavić Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Jebeš ga, ne znam, ja sam gušter. Tako da fala na upravljanju. :-) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Jesi probao da ga prebacis u teleoptik ili da ga posaljes na pozajmnicu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitro Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 Mi tko moze uploadati mapzu faceregen iz data? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UTM1987 Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 Moze li se na ovom FMu mijenjati datum/dan odigravanja utakmica?Imam uzasan raspored utakmica kad prođem u grupnu fazu LP, a BiH Premijer Liga nagomilana tekmama u jesenjem dijelu + kup + LP ...Cini mi se da je na proslom/proslim moglo ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 (edited) mitro ja ću. nije mi baš upload al bit će za 10 min. ostavit ću u ovom postu link edit:linkhttp://www.mediafire.com/?8e1qw2ngll3xccs Edited July 10, 2013 by prodo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hajdukovac1950 Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Zanima me jel mogu nesto napraviti da mi budu 4 zvijezdica na computer performances Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted July 12, 2013 Share Posted July 12, 2013 caoimam jedno pitanje jel se utakmica prvenstvena moze odloziti, situacija je sledeca 25.04 igram sa totenhemom u LE , zatim 28.04 igram sa Sarajevom prvenstvena, 30.04. sa osijekom, a 02.05 opet revans totenhemom , sto je u 7 dana 4 utakmice nije normalno ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UTM1987 Posted July 12, 2013 Share Posted July 12, 2013 To sam i ja pitao al' niko odgovor ne daje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fritz Posted July 12, 2013 Share Posted July 12, 2013 Ne može se ništa odgoditi osim ako utakmica ne pada na isti dan (domaća takmičenja i Europa) pa onda FM automatski prebaci domaće utakmice na neki drugi termin.Da možete tražiti odgodu, ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted July 12, 2013 Share Posted July 12, 2013 Ne može se ništa odgoditi osim ako utakmica ne pada na isti dan (domaća takmičenja i Europa) pa onda FM automatski prebaci domaće utakmice na neki drugi termin.Da možete tražiti odgodu, ne.onda je ono bag jer nema sanse da imam 4 tekme za sedam dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 12, 2013 Share Posted July 12, 2013 caoimam jedno pitanje jel se utakmica prvenstvena moze odloziti, situacija je sledeca 25.04 igram sa totenhemom u LE , zatim 28.04 igram sa Sarajevom prvenstvena, 30.04. sa osijekom, a 02.05 opet revans totenhemom , sto je u 7 dana 4 utakmice nije normalno ? To bi trebala biti jedna od novina u FMu je ne znam kako uspiju tako izvesti kada ni u RL nema toliko tekmi u jednom tjednu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitro Posted July 12, 2013 Share Posted July 12, 2013 mitro ja ću. nije mi baš upload al bit će za 10 min. ostavit ću u ovom postu link edit:linkhttp://www.mediafire...8e1qw2ngll3xccsHvala puno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts