StevenGerrard8 Posted May 27, 2013 Share Posted May 27, 2013 Decki pomoc vas molim. Igram s Lpool-om drugu sezonu,i nemogu neke iz trece lige u kupu pobjedit.Pocetak sezone je,prosle sezone sam ih preuzeo i moro prezivit da ne ispadnu iz lige,to sam uradio. Neznam sta da radim,Carra se umirovio. Al sam doveo 2 nova igraca za obranu,al opet nista. Rotiram ih kako sam procito prije da mozda bude bolje,al opet nista sve po starom. Jel moguce da je do taktike? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted May 27, 2013 Share Posted May 27, 2013 Veoma je moguce da je do taktike Nabaci par slika pa da vidimo, mozda ti mozemo pomoci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted May 27, 2013 Share Posted May 27, 2013 Ako misliš ovdje o taktici onda se prebaci u taktički dio, nije tome mjesto ovdje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Me2 Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 Dajte neki predlog kako da prodam Eto'o, niko ga nece i ima golemu platu :@ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almighty Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 Probaj "offer to clubs" opciju i neku razumnu cijenu...pa makar bila i do 5M €...čak i manje stavi. Prodat ćeš ga sigurno. Anji ima para tako da ti niti ne treba neka luda cifra od transfera 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Aleš Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 Ili, ako se ga očeš rešiti na svaki način, daj ga na Unwanted list ->Sale at any price. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Me2 Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 Dogovorio sam Paredes za 2 miliona odmah i 2,5 miliona eura na 24 rate. On dodje odmah i oduze mi iz transfer budget 4,5 miliona eura odma. Kako i zashto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 Dajte neki predlog kako da prodam Eto'o, niko ga nece i ima golemu platu :@ Mislim da ga je nemoguće prodati obzirom na plaću. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Me2 Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 Mislim da ga je nemoguće prodati obzirom na plaću. Vec prodan, 3,5 miliona eura na kog drugog nego Manchester City Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UTM1987 Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Kako da preuzmem reprezentaciju neku ,igram vec 4 sezone sa klubom,pa hocu i repku da preuzmem, ima opcija negdje il. .? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Me2 Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 (edited) Dogovorio sam Paredes za 2 miliona odmah i 2,5 miliona eura na 24 rate. On dodje odmah i oduze mi iz transfer budget 4,5 miliona eura odma. Kako i zashto? I ne samo ovaj slucaj, vec i sa Benatia (3 cash i 5 na 24 rate) ali odma su mi povukli 8 miliona eura :@ Kako da resim ovo recite Edited May 29, 2013 by Me2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čarli Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Nebi znao točno što je. Može biti jedino visina iznosa koji agent uzima mada mi je to previše. Možda je teška financijska situacija pa su ti odmah povukli kako bi imali za te rate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Me2 Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Nebi znao točno što je. Može biti jedino visina iznosa koji agent uzima mada mi je to previše. Možda je teška financijska situacija pa su ti odmah povukli kako bi imali za te rate. Nije teska finansika situacija, Anji je to i klub je dobio sponzor sa 100 miliona eura godisno Neznam sta je ali treba mi pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čarli Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 E onda nebi znao di je problem, nadam se da će ti netko od iskusnijih uspjet pomoć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AtleticodeMadrid Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Ne znam jesam li pogodio temu za postavljanje pitanja al bi volio odgovor, znaci igram manager preko 10 godina al mi se ovo nikad nije dogadjalo, znaci koga god dovedem u roku mjesec dana slomije nogu il neku drugu poprilicno bitnu kost. Sve je pocelo kad je Koke (inace igram s Atletico Madridom) slomio ruku pa onda izvrno nogu pa na kraju i slomio nogu pa je onda nogu slomio Kyle Walker i Javi Manquillo zatim i Fabio s cim sam ostao bez bekova (ostao mi je Coentrao al nije jos proslo mjesec dana tako da uskoro ocekujem i njegov lom). Kad sam doveo zamjenu Kokeu tocnije Kovacica za 20M u roku mjesec dana pogodite sta , slomio je nogu. Zatim nogu slomije i Hamsik i kao zamjenu njemu dovedem Gotzea a u roku mjesec dana pogodite sta, lom noge, u medjuvremenu mi je i Sigurdsson slomio nogu al do tad sam sva sreca shvatio da mi se ne isplati davat 20M za nekog ko ce za mjesec dana slomit nogu . E sad mene zanima sta ja trebam radit, da im dajem kalcij u mlijeko ili sta vec ? Da ne spominjem da mogu trcat ko 60godisnji asmaticar u rudniku al mi je to malo manje problem .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čarli Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Klasika ove godine, možda ti nešto u treninzima ne valja... Preporučam ti da se ne živciraš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UTM1987 Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Kako da preuzmem reprezentaciju neku ,igram vec 4 sezone sa klubom,pa hocu i repku da preuzmem, ima opcija negdje il. .?iko ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Odes u reprezentaciju koju planiras da uzmes i pise ti "apple for job" zatim ti se pojavi padajuci meni i kandidujes se za mesto menadzera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 29, 2013 Author Share Posted May 29, 2013 Da, paziš na dio jobs, vidiš koje repke nemaju izbornia, i odeš apply job, tako nešto. Nakon nekog vremena doći će ti obavijesti da li si primljen na posao taj novi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 (edited) Da li ti se to desava na treninzima ili utakmicama Atletico ? Edited May 29, 2013 by Goku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AtleticodeMadrid Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Utakmicama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Auf, stvarno ne znam, meni se to ne desava, mozda je do sejva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fritz Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Postavi SS gdje je vidljiv intenzitet treninga. Ako je do toga on će sve reći, vjerujem da jest jer ista (slična) vrsta povreda te prirode obično kao uzrok ima suviše visok intenzitet fizičkog treninga. Sjećam se da kad sam tek počeo izrađivati treninge na starijim verzijama obično ako previše dignem tu kategoriju igrači završavaju na traumatologiji. Ako uzmem i umor kao simptom onda moj konačan tip je profulan sistem treninga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 A možda ne bi bilo loše da dovedeš i nekog boljeg physio-a da bi ti se igrači brže oporavljali od povreda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Fizio za to ne sluzi. Fizio sluzi samo za odredjivanje duzine povrede, sto bolji fizio, tacnije bi trebao da odredi. Osim toga, poprilicno su beskorisni.Meni se Eva, koji se u RL nije povrijedio ima 4 godine, a igra skoro pa svaku utakmicu, u dvije sezone jedno 3 puta povrijedio iako rotiram igrace, trening mu je na Medium i sl.Nesto kao i Ronaldo. Pa u dvije godine jedno 5 puta se povrijedio. Koliko se puta povrijedio za Real? Bug postoji, morate jednostavno da imate ludu srecu i bar 2 rezervna igraca na toj poziciji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts