Ventus Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Mozes da pokusavas sve i svasta, tu nema pomoci... Ako si iz BiH ili Srb. i imas novac mozes da narucis preko naseg sajta fm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
225883 Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 Imam sljedeći problem: Kada mi počne utakmica teren je skroz CRN, tribine su uredu ali teren je za poludit crn ko noć. Zanima me jeli neko imao sličan problem i ako jest kako ga je riješio. Nema šta nisam pokušavao: reinstalirao igru više puta, skidao drajvere za grafičku, tražio na netu i vidio da neki imaju sličan problem ali nisam uspio naći rješenje. Molim vas ako neko zna u čemu je stvar i kako da popravit to bio bih jako jako zahvalan :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 problem je u tome što nemaš orginal jednostavno i jasno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almighty Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 Ja ne kužim kaj fakat ima još nekoga u nadi da ima dobar crack za FM13? nek kupi fm pa nek šmrče... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
225883 Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 U mene je original, rodica mi iz Austrije za rođendan kupila . Nije uvijek bio crn, izvjesno vrijeme sve je radilo ko sat, al uđem jednom i imam šta i vidjet - teren crn... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 problem je u tome što nemaš orginal jednostavno i jasno Da nema original nebi mogao ni da igra igru tj utakmicu jer ga izbaci posle par dana.. Elem, drugar.. mozda si previse grafike ubacio ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 U mene je original, rodica mi iz Austrije za rođendan kupila . Nije uvijek bio crn, izvjesno vrijeme sve je radilo ko sat, al uđem jednom i imam šta i vidjet - teren crn... Da nisi instalirao neki skin? Mozda neke backgroundse? Da nisi mozda update-ovao driver za graficku? Moguce da ti graficka ne podrzava 3d u potpunosti. Probaj da prebacis sa 'GPU assisted' na 'Softwere' u 'Preferences'. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
225883 Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 (edited) Što se tiče skinova i toga ubacio sam logose svih timova mada sumnjam da je to jer je u početku sve normalno radilo. Upravo sam prebacio sa 'GPU assisted' na 'Software', ali i dalje je crn . Nezz više šta da radim, jer zbog ovog sam izgubio draž za igrom U svakom slučaju Hvala vam što se trudite. Edited April 13, 2013 by 225883 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 Zna li netko koliki trebaju biti otprilike da neki klub otiđe u stečaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 a dugo ako se radi o nekom velikom klubu jer ćeš uvijek imati onaj cash inection od predsjednika koji će te spašavati sa time a za slablje nisam siguran ali mislim da je isto jer ne možeš da kupuješ ove jače igrače pa ti na isto dođe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 Fulham je vec u administraciji,a vrlo vjerovatno će i CHELSEA u administraciju jer u dugovima, a nisu osvojili trofeja vec dugo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted April 17, 2013 Share Posted April 17, 2013 Koje ocijene igrac trener treba imati da bi naucio igraca new perfered move Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted April 17, 2013 Share Posted April 17, 2013 pa ovisi šta ga učiš ako je attacking prefered moves onda attacking i tehnical i uz njih determination i motivation bi bilo poželjno da ima dobro,tako i za ostale prefered moves napiši koji želiš naučiti pa ću ti reći Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted April 17, 2013 Share Posted April 17, 2013 Ako sto bude trebalo pitat cu...HVALA 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serbetli Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 mozel pomoc kad skinemo taktiku ddje cemo je smjestit ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 my documents/sports interactive/football manager 2013/tactics (ako nema taj folder napraviti ga). To je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrmak Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 zanima me jedna stvar vezana za slabije klubove tocnije dinamo? dali je moguce da dinamo stekne continental reputaciju i kako,dali je moguce da postane major klub a ne minor,i sto se tice lige dali je moguce da hrvatska liga bude medju prvih pet u europi posto samo ja imam koliko toliko dobre rezultate u europi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 naravno da je moguće ali treba dosta godina da to bude...svakih 3 godine ti se gledaju koeficjenti tako da računaj si Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
225883 Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 (edited) Pozz svima Treba mi mala pomoć, što se tiče ubacivanja i izbacivanja timova iz lige. Pitanje je sljedeće: Kako izbaciti neki tim iz lige, a ubaciti neki drugi. Čujem to se radi preko editora, ako se ne varam. I da li je moguće u editoru igračima promijeniti imena i godine i ubaciti slike. Svi odgovori po ovom pitanju su i više nego dobrodošli. Hvala Edited April 26, 2013 by 225883 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 većinu toga imaš objašnjeno na ovom mjestu http://www.fm-balkan.com/forum/topic/10192-fm-editor-tutorijal-by-fm-balkan-research-team/osim slika. one nemaju veze s editoromtema za ubuduće... http://www.fm-balkan.com/forum/topic/11972-fm-editor-pomoc/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
225883 Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 Ok, hvala puno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaneCiro™ Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Kada gradim novi stadion u igri da li ja mogu da mu dam ime, ili ce uvijek biti ime nap. 'Partizan stadium' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almighty Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 nemožeš...uprava ti sama bira ime stadiona...e sad ti ovisi gdje igraš?? recimo u engleskoj često daju ime po legendama...u ex-yu daju ime po klubu tj club stadium. (partizan stadium) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaneCiro™ Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Aha hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Meni su u unitedu napravili moju arenu stadion sa mojim imenom jer sam postao legenda kluba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts