Hugo Boss Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 zanima me zasto ja dvojicu igraca iz brazila nemogu dovest?...imaju 15 godina i pise work permit a recimo uspio sam dovesti brazilce Otavia i Neymara te argentince jos neke od 15 godina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 jednostavno savez nije odobrio, ne smatra da će biti dovoljno dobri i slično Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borden Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Moguce da ti imaju dosta nastupa za repku, zato dobiju wp. A ostale sto si dovodio vidi da mozda imaju dvojno drzavljanstvo. Dosta argentinaca ti ima recimo talijansko drzavljanstvo pa se samim time smatraju kao da su iz EU. Nisam upoznat sa pravilima premier lige, ovo bi po meni bio odg na tvoje pitanje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 o jbt kakvog sam lijevog beka naso i sad mi ne moze doc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Uprava Wigana mi je ponudila da sam biram koji klub da mi bude feeder... Posto do sada nikada nisam birao, osim kada mi oni ponude klubove,koji klub i iz koje lige da izaberem? A da je iz prve lige? Vase preporuke? To su mi ponudili, kada sam trazio klub, gde bi igrace slao na pozajmice. Ove lige imam ucitane. EngleskaHrvatskaHolandijaNemackaSkotskaNorveskaArgentinaBrazil Jedino necu iz Engleske. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Izaberi neki iz Njemačke, zbog nogometa koji se tamo igra i forsiranja mladića. preporučam Borussiu M 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 da li je moguće sam izabrati sebi feder ili parent klub ? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 da li je moguće sam izabrati sebi feder ili parent klub ? Nakon što budeš nekoliko godina u jednom klubu i pitaš upravu za Feeder club oni će ti ponuditi da ti sam izabereš 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borden Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Kad budes duze vremena u klubu, sto se podrazumijeva da imas kvalitetne rezultate i kvalitetnu politiku vodenja kluba 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBigOneFCB Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Uprava Wigana mi je ponudila da sam biram koji klub da mi bude feeder... Posto do sada nikada nisam birao, osim kada mi oni ponude klubove,koji klub i iz koje lige da izaberem? A da je iz prve lige? Vase preporuke? To su mi ponudili, kada sam trazio klub, gde bi igrace slao na pozajmice. Ove lige imam ucitane. EngleskaHrvatskaHolandijaNemackaSkotskaNorveskaArgentinaBrazil Jedino necu iz Engleske. Bajern . A sada ozbiljno, uzmi Fejnord, Tvente, Gladbah, HSV, Stutgart... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Razmotricemo, posto nisam mogao da cekam, u medjuvremenu sam ponudio Lens-u, jer imaju jednu od jacih skola fudbala u Francuskoj, tj. top young i training facility... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Uprava Wigana mi je ponudila da sam biram koji klub da mi bude feeder... Posto do sada nikada nisam birao, osim kada mi oni ponude klubove,koji klub i iz koje lige da izaberem? A da je iz prve lige? Vase preporuke? To su mi ponudili, kada sam trazio klub, gde bi igrace slao na pozajmice.Ove lige imam ucitane. EngleskaHrvatskaHolandijaNemackaSkotskaNorveskaArgentinaBrazil Jedino necu iz Engleske. Kao prvo, nikada nemoj uzimati feeder klub, a da je iz prve lige...neka ti u cilju bude da ti tvoji igrači idu na posudbe u klubove gdje će igrati kako bi stekli iskustvo, najbolje ti je tražiti slabije drugoligaše kojima su Training facilities u dobrom stanju da ti se igrači bolje razviju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 (edited) Pa ocekujem da ce u Lensu igrati, zato sto su jedan od slabijih klubova, a uvek mogu da ispadnu iz lige. A imaju top facilities. Nije jos nista gotovo... Edited January 31, 2013 by Dzoni 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 nisam vidio tvoj post jer smo u isto vrijeme objavili, Lens nije loš izbor 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Zanima me.. znam za YT i tviter.. ali kako da postavim nešto na FB ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 pa samo staviš link onoga što želiš postaviti na fb tamo di status stavljaš...link slike ili videa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Nisi me razumeo.. za tviter to nije potrebno, sam postavlja statuse.. po kom principu ide za fb.. ? ja znam da slikam i postavim link na fb.. ali nisam na to mislio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 uopće ja tebe ne kužim i fejs sam postavlja status kad ga ti napišeš samo ga objaviš i vide ga svi tvoji frendovi ili i ostali ako staviš for public... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 slobo valjda misli da manager profil daje opciju da ga povežeš sa twitterom i ytubeom pa misli ima li nešto slično za fb 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrmak Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 kada ce izaci dodatak sa zimskim transferima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 kada ce izaci dodatak sa zimskim transferima?Trebao bi sredinom ovog ili sljedeceg mjeseca. Zavisi sta ce da bude u njemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrmak Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeraSrb Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Zanima me , cemu sve ovo? Je l` doprinosi necemu ili je tek onako?http://i49.tinypic.com/16icbrq.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 (edited) slobo valjda misli da manager profil daje opciju da ga povežeš sa twitterom i ytubeom pa misli ima li nešto slično za fb Ovako.. povezan je sa tviterom i imam opciju da sam ili automatski postavljam statuse kroz igru na tu mrežu.. povezan je sa ju tjubom i mogu iz igre golove sa utakmice direktno da postavim na moj ju tjub profil.. za šta služi fejsbuk povezivanje ? Povezao sam preko one aplikacije ali ne znam da li je isto kao tviter i šta zapravo to znači.. ja mogu i sam da postavim sliku na fejs itd.. ali sam želeo da ga povežem kroz igru.. kao tviter.. "status updates and wall post can now be made within game" .. Edited February 2, 2013 by SlobaGrobar™ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrmak Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Trebao bi sredinom ovog ili sljedeceg mjeseca. Zavisi sta ce da bude u njemu. kako sam ja jucer nasao na jednoj stranici update sa transferima i jos dosta promjena? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts