Lukaku Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 Jel neko koristio ono dodavanje liga i to znate na sta mislim? hteoo bih da ubacim neke al necu da rizikujem da mi pukne sejv pa reko da pitam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 Tipa Hrvatska treća liga,Engleska 9. liga i to? ako je to onda nemaš šta riskirat,neće ti puknit save Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaku Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 ne mislim na to..nego na primer ucitao sam francusku,spansku i portugalsku ligu e sad posle par sezona hocu i nemce na primer da dodam? to sam mislio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 a too,ma nemaš se šta brinit,neće ti puknit save pogotovo je je to automatski u FMu što je SI napraio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 kad krenem pokrenuti manager , on trazi update , pokrne ga automatski i onda mi iznaciu error ocured while updateing football manager 2013 ( missing app configuration ) Šta da radim hitno pomoć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Probaj sa nekim programom kao sto je Recuva. E sada kako se sa njim vraca, googlaj. www.imgur.comuploaduj, kopiraj direktni link ( pise ti direct link), zaljepi sliku izmedju ova dva koda:[img=link slike ide izmedju ova dva koda] Ok , ali ja moram disk skroz mjenjati , da li bi i dalje mogao preko tih programa ga vratiti ? mislio sam na neki nacin tipa da li se to negdje drugo jos spremi , jer vidim da i steam imapodatke o mom igranju pa sam mislio da nemogi mozda kako preko njega doci do toga ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 ako ti je disk fizički oštećen, izvađen iz kompjutera i ne možeš mu pristupit preko nekakvih konektora na laptop ili drugo računalo (više o tome na ovom linku http://uk.answers.ya...30135155AAJA9PP), ne možeš vratit jer su saveovi spremljeni samo na disku. mislim možeš ali košta više nego što možeš platit (http://www.helpdisc.hr/cjenik-cro). što se tiče ostalog nikakav steam nema tvoj save 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hazardcfc17 Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 nisam probo,mislis ono tokom igre sto imas opciju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hazardcfc17 Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 Posto mi nitko ne odgovara na treninizima,atributi mi igracima stalno padaju,te imam pitanje tamo kod trenera sto mogu vidit zvijezdice na overall mi svugdje pise light,jer to dobro ili lose? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 možda mu ne paše intezitet treninga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted January 13, 2013 Author Share Posted January 13, 2013 Posto mi nitko ne odgovara na treninizima,atributi mi igracima stalno padaju,te imam pitanje tamo kod trenera sto mogu vidit zvijezdice na overall mi svugdje pise light,jer to dobro ili lose?Nemoj pisati dva posta molim te. Imaš opciju uredi ili čekaj da ti netko odgovori. Opet pišeš u krivom dijelu foruma. Kada pitaš o treninzima,pitaj u dijelu treninzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hazardcfc17 Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 pa vec 2 dana zjapi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted January 14, 2013 Share Posted January 14, 2013 zaledila mi se slika bila na djelu kad sam iso submit team i onda je pokazo formacije i od tada nisam nista mogo osim misem micat, nisam mogo izac iz igrice, tipkovnica nije uioce reagirala i moro sam zgasit racunalo...poludio sam, nakon 5 sati truda i razmisljanja sve je palo u vodu...molim vas pomoc sta da napravim da mi se to vise nikad ne desi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 14, 2013 Share Posted January 14, 2013 zaledila mi se slika bila na djelu kad sam iso submit team i onda je pokazo formacije i od tada nisam nista mogo osim misem micat, nisam mogo izac iz igrice, tipkovnica nije uioce reagirala i moro sam zgasit racunalo...poludio sam, nakon 5 sati truda i razmisljanja sve je palo u vodu...molim vas pomoc sta da napravim da mi se to vise nikad ne desi?Ko ce znati do cega je to. Najvjerovatnije ti na kompu u konfliktu sa FMom. Najbolje je da sejvas svakih sat vremena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted January 14, 2013 Share Posted January 14, 2013 dal bi moglo pomoc ako bi igro u windowed modu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted January 14, 2013 Share Posted January 14, 2013 Probaj tako.. ne garantujem.. ali recimo meni na kompu je pre pes 12 kočio skroz u full modeu a bez problema je išao u windowed modeu.. Ne garantujem ali moglo bi da pomogne.. i da.. znam da svi mi volimo da mnogo "čačkamo" po kompu ili internetu dok igramo fm.. pogotovo dok procesuira.. ali ne treba preterivati.. jer i to zna nekada da bude problem.. mnogo programa.. internet mogu da ti preopterete procesor/e u paru sa fm-om.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted January 14, 2013 Share Posted January 14, 2013 Ja otkad igram FM igram u windowed modu i nikada nisam imao nijedan jedini problem sa igranjem, da puca, ledi itd.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted January 14, 2013 Share Posted January 14, 2013 Je l' postoji način da igrač ne šutira kada dobije loptu toliko često, znači kada dobije loptu da asistira, vrati svom igraču?Da li postoji način da to promenim, nekim razgovorom ili nečim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted January 14, 2013 Share Posted January 14, 2013 imaš specijalni trening tamo mislim da je rather pass then shoot...barem je bilo na fm12 na ovome ne znam pa vidi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted January 14, 2013 Share Posted January 14, 2013 Ne mogu ja to da nađem. Edit: Našao sam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 14, 2013 Share Posted January 14, 2013 to ti je preffered move kod igrača Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted January 14, 2013 Share Posted January 14, 2013 Našao, našao. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ray Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 Djeco, nemojte da pusite crack, ja sam najbolji primjer kako on utice na mozak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 http://static.fjcdn.com/pictures/Double_6907db_670364.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 Ne mozes od funnyjunk-a stavljati slike, znam, probao sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts