unnamed Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=648189761887286&set=gm.643891625661231&type=1&theater jel zna neko kako namistit da ti bude logo umjesti rjeci tu gore ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Imaš na forumu u dijelu za grafiku jedan facepack u kojem su i te ikone, to digni i ubaci te ćeš dobiti tek ikonice, barem mislim da bi trebao tako biti 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeming Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Ranije sam negde procitao da Fejspakovi, logosi, dresovi i ostali graficki dodaci prouzrokuju cesce crash dumpove, do sada sam koristio sam logose uz naravno media pack, i ostale lige, a ovaj put zelim da stavim facepack i dresove, pa me interesuje jel crash dumpovi zavise samo od toga i oce li mi biti ista bolje ako mi je komp jaci, tj da li bi npr bilo isto ako sam na starom laptopu ili na novom kompu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Ne znam, kod mene je računar jak, imao sam i facepack i logose i dresove i pozadine i nikad nisam imao crash dump na FM13.Naravno ni na FM14, ali tek je krenuo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Ima tu veze i jačina kompa, meni je na prošlom izbacivalo CD dosta često, dok ove godine nadam se neće, tj. dosad mi nije, a koristim i facepack i logose, ako i mediapack sada, a stavljam i dresove uskoro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Nema veze to od jacine kompjutera. Ako se desi nesto sto smeta FMu, desice se crash dump, pa makar ti otac poslao komp koji je Nasa koristila. I istina je, CD se cesce desava kada imas te dodatke. Ali u vecini slucajeva ti se nece desiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeming Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Nevezano za ovo sto ste rekli koristicu samo logose i dresove sto se tih grafickih dodataka tice, a facepack kad bolje pogledam i ne ulepsava bas mnogo, al' nema veze hvala inace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anjo123 Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 Moze li meni neko pomoći sta uraditi sa poluprofesionalnim klubom,rezim treninga, na sto obratiti paznju kod taktike, odnosno imali kakav tutorial za takve klubove! Ili je bolje uzeti vrhunski klub pa se manje opterećivati nekim stvarima, nego ovako. Ne znam za sto bi prvo uhvatio i odakle bi poceo! Ako neko ima savjet, neki tutorial na forumu da iscitam da vidim sta uraditi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 Tutorijali su ti ovde, potrazi, mozda ima to sto te zanima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anjo123 Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 Pošto nisam mogao da nadjem na forumu gdje mogu nekog zamoliti da mi napravi grb fk igmaana konjic, obraćam vam se ovdje! Ako se neko javi unaprijed sam zahvalan, Anjo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anjo123 Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Moze li mi neko reci zasto ne mogu da angazujem pomoćnike trenera, svaki me odbije u stilu " slusaj buraz nisi mi interensantan" Klub je u Drugoj ligi F BiH,ima nisku reputaciju, ali ni ja necu da angazujem murinja nego nekog lokalca kome je godisnja plata 3000 KM , ali dzaba! Ima li neki savjet, trik kako da ga ubjedim! Čak sam prebacio na direktora da to njegova bude odgovornost, ali gotov prosao prelazni rok ja nisam nasao nekog!Hvala Vam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Mora biti neko, Igman ima ok reputaciju za drugu ligu.Raspiši konkurs preko job centra možda. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unnamed Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 jel mi moze neko rec ako ja promjenim folder sejvanja igrice ocu li ja tamo moc premjestat logose i ostalu grafiku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unnamed Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 (edited) Jel mi moze neko reci zasto uvijek kad ponudim za nekog igraca, dan kasnije klub prihvati cijenu ali mi pise dole nesto da sam otkazao a nisam nista...... nije mi jasno uvijek mi je tako pise kao nesto canceled negotions transfer i tako uvijek..... iz nekog razloga uprava ti je otkazala transfer...moras provjerit razlog mozda nemas dovoljno novca mora ti stajat objasnjenje uz tu poruku ili mozda ako nemas para ti pritisces delay nakon 2 ili vise puta ti se otkaze... Edited November 8, 2013 by unnamed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 jel mi moze neko rec ako ja promjenim folder sejvanja igrice ocu li ja tamo moc premjestat logose i ostalu grafiku...Da, ja obicno stavim to na drugi hard disk i radi normalno. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unnamed Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Da, ja obicno stavim to na drugi hard disk i radi normalno. fala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Kako da napravim taktiku za Partizan sa shoutsima(treba mi napadacka za ligu i nesto zatvorenija za Evropu) Ako moze pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unnamed Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Da, ja obicno stavim to na drugi hard disk i radi normalno.moram ponovno pocet jel tako? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Ako sam dobro uhvatio priču, ti si samo premjestio folder gdje ti se savea igrica, ako je to, možeš nastaviti samo taj save i gotovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unnamed Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Ako sam dobro uhvatio priču, ti si samo premjestio folder gdje ti se savea igrica, ako je to, možeš nastaviti samo taj save i gotovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 9, 2013 Author Share Posted November 9, 2013 Čekam jedan kvalitetan save sa Hajdukom, možda i karijera, baš me zanima kako to izgleda.. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonkafm Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 treba mi pomoc kako da zamenim skin,ja uradim sve kao sto je i napisano na download-u.Ekstraktujem u SI graphics/skins idem in game u preferences,interfacemaknem oznaku sa ''use caching to decrease page loading times'' stavim oznaku na ''reload skin when confirming changes in preferences'' i idem confirm ali i dalje medju skinovima imaju samo dva osnovna fm 2013 skin i fm 2013 dark skin... MOLIM ZA POMOC,HVALA UNAPRED! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unnamed Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 treba mi pomoc kako da zamenim skin,ja uradim sve kao sto je i napisano na download-u.Ekstraktujem u SI graphics/skins idem in game u preferences,interfacemaknem oznaku sa ''use caching to decrease page loading times'' stavim oznaku na ''reload skin when confirming changes in preferences'' i idem confirm ali i dalje medju skinovima imaju samo dva osnovna fm 2013 skin i fm 2013 dark skin... MOLIM ZA POMOC,HVALA UNAPRED! to se i meni događalo problem je do skina... ja mislim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 treba mi pomoc kako da zamenim skin,ja uradim sve kao sto je i napisano na download-u.Ekstraktujem u SI graphics/skins idem in game u preferences,interfacemaknem oznaku sa ''use caching to decrease page loading times'' stavim oznaku na ''reload skin when confirming changes in preferences'' i idem confirm ali i dalje medju skinovima imaju samo dva osnovna fm 2013 skin i fm 2013 dark skin... MOLIM ZA POMOC,HVALA UNAPRED!Da, ljudi tu grijese. Odmah ekstaktuju u 'skins' folder. Taj folder koji si dobio nakon ekstraktovanja, otvori ga. U njemu se nalazi jos jedan folder sa istim imenom kao i folder koji si dobio ekstraktovanjem. Kopiraj taj folder u 'skins' i radice. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anjo123 Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 Da li moram krenuti ispočetka igrati sa nekim timom ako sam naknadno ubacio media pack,a želim da imam medije sa naših prostora, jer kako sam shvatio čitajuci po forumu određeni dodaci se ubacaju isto kao i lige koje nisam imao prije u bazi! MOze li mi prepoznati ili moram ispočetka početiili ima neka caka:) Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts