Cris Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 Mislim da se to ne može, ali evo da pitam...Znači ako je igrač Argentinac i ima Španjolsko državljanstvo, je li ga se može nekako nagovoriti da igra za Španjolsku ili treba čekat da ga izbornik Španjolske pozove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 Ne moze.Ali Lamela u vecini slucajeva odabere Spaniju. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomi.tomislav Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 ako ti je bas jako stalo do toga da igra za spanjolsku mozes na onu foru sa dodavanjem managera jos jednog - metnes da si izbornik spanjolske i pozoves ga da odigra utakmicu i das otkaz. ako netko zna drugacije dal to mozes (osim u editoru da rijesis ili pomocu live editora da ima samo spanjolsko drzavljanstvo) nek veli. da ponovim svoje pitanje -je li otkriveno kako promjeniti nation population na FM 2013? dal netko zna jel se i kako moze?- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
expert Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 (edited) Eto imas odgovor zasto ne radi.Znaci mora da se kupi?...Ja sam proslu god skinuo isti taj FM 12 i radio je ....ali sada sam na drugom kompu , na ovom kompu sam oborio sistem pre jedno 3-4 ned. ,da nije to u pitanju? Mozda nedostaje neki drajver? .... a i skinuo sam FM 13 Proper-Cpy , trazilo mi dll-ove i to sam skinuo , sada mi trazi rtl120.bpl e to nzm da instaliram , moj drug isto je skinuo taj fm 13 i njemu radi ali on nikad nije obarao sistem .... Edited September 29, 2013 by expert Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 mislim da nisi shvatio bit. nećeš na ovom forumu dobiti podršku vezanu za piratsku verziju igre, ma o čemu se radilo, jer su jednostavno takva pravila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
expert Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 mislim da nisi shvatio bit. nećeš na ovom forumu dobiti podršku vezanu za piratsku verziju igre, ma o čemu se radilo, jer su jednostavno takva pravila a u PM-u? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 Neces ni tamo. Ja te zamoljavam da ne trazis vise pomoc oko piraterije. Za sve ostalo, slobodno se obrati na forumu. Dobrodosao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoladzoni92 Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 gde mogu da vidim dali mi se gradi stadion? ako se gradi u opste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted September 30, 2013 Share Posted September 30, 2013 U boardroomu, to je ono kada tražiš gradnju, stasiona, trening uslova/kampa i uslova za mlade, gdje tražiš produženje ugovora itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pobeda Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 Imam pitanje,ne znam da li je ovo prava tema,jer sam trazio za editor,a nisam nasao...Kada pravim novu ligu,tacnije Nation Rules i pise Televsion Money(per club) jel to za jednu utakmicu ili za celu sezonu ili ?Ne shvatam,jer ako stavim 50k,moguce da ispadne za celu sezone dobijem 50k npr,ako stavim 50m,onda za jednu utakmicu dobijem 50m...Neka neko objasni detaljnije malo ako moze Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 nije prava tema. ovo je prava tema:http://www.fm-balkan.com/forum/topic/11972-fm-editor-pomoc/a odgovor je za cijelu sezonu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Devil 4ever Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 http://prntscr.com/1v8aiv moze neko pomoc? Original igrica je u pitanju. Kad krenem na mec i kad pritisnem pre match analysis samo me izbaci iz igre, probao sam na drugom save-u da igram ali na istom mjestu mi crash-a, ne znam sta da radim pa ako ko moze pomoc neka pomogne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 Imas temu na forumu koja se tice Crash dumpa. Tu ti je sve objasnjeno sta i kako u tom slucaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Devil 4ever Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 ako nije problem napisi mi link bio bih ti zahvalan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 Ne moraš pisati dupli post, imaš opciju edit. Izvoli link teme.http://www.fm-balkan.com/forum/topic/12122-pomoc-oko-crash-dumpa/#entry320801 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Devil 4ever Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 ma slucajno napisao dva puta sorry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robibobi Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 zasto meni ja ponudim za klasnica 1m a vrijedi 500 k.. i oni mene traze 2.5m eura.... i zanima me kako mogu vodit repku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 Nema veze koliko je njegova vrijednost, klub koji ga prodaje stavlja cijenu... Vodit je možeš odmah od početka, a možeš čekati da neka ostane bez izbornika... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robibobi Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 i sad moram cekat.... ok ty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robibobi Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 (edited) Jel mi moze neko reci zasto uvijek kad ponudim za nekog igraca, dan kasnije klub prihvati cijenu ali mi pise dole nesto da sam otkazao a nisam nista...... nije mi jasno uvijek mi je tako pise kao nesto canceled negotions transfer i tako uvijek..... Edited October 29, 2013 by robibobi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tripa_Ym Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 Trebam pomoc, vodim Atletico Madrid, i prodajem neke igrace, npr. Gabi, cijena mu je 2.9, ja ga ne mogu prodati iznad 500 K, Arda Turan, nudi mi Man Utd 700 K, a cijena mu je 19 M. Kada pregovaramo oko transfera ja trazim npr. 20. oni samo nude ispod milion, sta se desava? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tripa_Ym Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 Nema veze koliko je njegova vrijednost, klub koji ga prodaje stavlja cijenu... Vodit je možeš odmah od početka, a možeš čekati da neka ostane bez izbornika...Trebam pomoc, vodim Atletico Madrid, i prodajem neke igrace, npr. Gabi, cijena mu je 2.9, ja ga ne mogu prodati iznad 500 K, Arda Turan, nudi mi Man Utd 700 K, a cijena mu je 19 M. Kada pregovaramo oko transfera ja trazim npr. 20. oni samo nude ispod milion, sta se desava? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 I ja imam isti problem, čekam full da vidim što je s tim... Ali moraš kada nudiš, recimo postaviš cijenu i zaključaš je, meni jedino tada ponudi koliko želim, a drugi klubovi mi nude smiješne novce za igrače Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 Ja npr. u ovom FM sam prodao skoro sve igrace iznad cijene( samo 2 ili 3 nisam jer nisu igrali 3 utakmice otkad sam trener.... i kad sam im rekao da se mogu slobodno vratiti u klub rekli su da nece dok sam ja ovde ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 I ja sam, ali ima taj biće bug koji trebaju srediti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts