Aksi Posted July 12, 2013 Share Posted July 12, 2013 (edited) onda je ono bag jer nema sanse da imam 4 tekme za sedam danaJa sam u brazilskoj ligi imao 4 utakmice u 5 dana. Samo da nađem SS.... Evo ga;http://i.imgur.com/yV89VlB.jpg Edited July 12, 2013 by Aksi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Villas Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 (edited) evo ovako imam pitanje u vezi zadnjeg patcha za Match engine 13.2.3 ...bio sam sve napravio restartirao steam al nista se neskida...jel moguce da je patch vec instaliran iako dosad nisam pokreto steam na online...gdje mogu provjerit koju verziju imam? Edited July 14, 2013 by Villas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Russo Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Odi na options, game status, u igri, mislim da bi trebalo pisati v13.3.3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 14, 2013 Author Share Posted July 14, 2013 Ja sam u brazilskoj ligi imao 4 utakmice u 5 dana. Samo da nađem SS.... Evo ga;http://i.imgur.com/yV89VlB.jpgStrašan bug.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitro Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Gdje mogu skinut default player image za base skin white? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 nisam ih koristio na ovom fmu ali vidi možda iz ovog nešto možeš izvući https://sites.google.com/site/michaeltmurrayuk/Skins/base-skins-for-football-manager-2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitro Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 http://www.zaslike.com/files/jo190d1f5d3d6mb8a2g1.png Nisi skuzio mislim ,treba mi samo ovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 (edited) možda treba graphics.fmf raspakirat sa resource archiverom edit: nije Edited July 14, 2013 by prodo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitro Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Treba mi samo ta slika da ju prebacim u mapu od skina.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roguefan1 Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 (edited) koliko otprilike treba ekipi sa 4-5 novih prvotimaca da se uigra? sad sam doveo 4 nova igrača u prvih 11 i sve mi se čini nekako razbacano, još uvijek sam dominantniji ali mi najbolji strijelac zabija duplo manje nego inače i primam puno više golova.. Edited July 16, 2013 by roguefan1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 ja bi reka 4-5 novih igrača u prvih 11, negdi do polusezone. pogotovo ako si recimo svih 5 doveo u ofenzivnom dijelu. onda je takvo ponašanje razumljivo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roguefan1 Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 da, svi su ofenzivni.. dobro, polako se uigravaju, mislio sam da nikad neće Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 16, 2013 Author Share Posted July 16, 2013 Ovisi koje su nacionalnosti, mentaliteta, karaktera... Negdje 6-9 mjeseci po mom mišljenju, možda i ranije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cvele Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 (edited) Zanima me na koji nacin dovodite regene i koliko ih dovedete u jednom prelaznom roku?Imate li neke posebno zacrtane stvari kada su regeni u pitanju ili ih uzimate cim iskoci neka potencijalna zver? Edited July 16, 2013 by Cvele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 16, 2013 Author Share Posted July 16, 2013 Dati ću ti dva razloga zašto da ih uzmeš prije. 1. Zbog cijene, što je njjihov potencijal manji i oni su mlađi, biti će jeftiniji. Također, poslije će ako se malo razviju tražiti i najjači svjetski klubovi tako da tu ako vodiš manji klub nemaš šanse.2. Dovedeš regena sa 16-17, i za tri godine je tvoj HG, što je bitno za Ligu Prvaka recimo, a ako imaš recimo istu formaciju i kod sebe i u juniorima, on će se brže uklopiti u sistem, naučiti jezik, napredovati možda bolje.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitro Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 Kada igram u HNL-u i kad iskoči neka zvijer uzimam odma ako imam para, a kad igram s nekim vecim timovima onda se oslanjam na omladinski pogon 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Me2 Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 Dosad nisam imao neki veliki budjet pa mozete mi reci dali ako imam sada primer 20 miliona eura za transfere dali te pare ce mi ostati i narede sezone + one koje daje uprava ili ce mi dati samo onoliko koliko uprava zeli da mi da? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 dogodine ćeš dobit novi budget koji može bit manji, isti ili veći. ovisi o tvojim rezultatima, financijskoj politici, investicijama u infrastrukturu, plaćama i potrošenoj lovi ove godine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 Zanima me jeli se nekome promijenila uprava i da je ta uprava imala para kao sadašnji vlasnici PSG-a, Citya, Anzya... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 Lično ne, ali znam za mnoge slučaje sa Readingom jer praktično automatski dobiva kvalitetan takeover, a nekad i SD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 20, 2013 Author Share Posted July 20, 2013 Inter zna preuzeti često novi, nekada SD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 Skinuo sam Editor ali nije hteo da mi radi i izbacivao je grešku neku. Guglao sam i pokušavao da rešim problem ali kako nisam uspeo, pomirio sam se sa činjenicom da jednostavno neće. Zatim sam pokušao da pokrenem FM ali ni on nije radio. Pokušao sam i deinstall>install again ali ne pomaže.http://www.dodaj.rs/f/1X/D3/2Q7rnKMI/untitled.png ovako nešto mi pokazuje kad prođe uvodna špica (reklame one..)http://www.dodaj.rs/f/G/Af/PY6ihVV/2.png ovo mi izbacuje kad pokušam da izađem. Ujedno, ovo mi je i bila greška kod Editora.Šta može biti problem? P.S. Valjda sam pogodio topic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 Skini taj font, helvetica. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 Probao sam i to, nije. Evo do čega je:C:\Documents and Settings\USERNAME\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2013\cache (XP)Izbrisao sam Cache folder i sada radi. Hvala u svakom slučaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitro Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 Zanima me jeli se nekome promijenila uprava i da je ta uprava imala para kao sadašnji vlasnici PSG-a, Citya, Anzya...Meni jedanput ali sam brzo nakon toga dobio otkaz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts