ZakNik Posted May 31, 2013 Share Posted May 31, 2013 ne vjerujem mislim da ti je to jer si igrao protiv nekih jadnih klubova za koje nije bilo ni važno sazvati presicu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted May 31, 2013 Share Posted May 31, 2013 ne vjerujem mislim da ti je to jer si igrao protiv nekih jadnih klubova za koje nije bilo ni važno sazvati presicu Vrlo lako da je to, sad sam igrao protiv Citiya i bio sam na press konferenciji 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Me2 Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Kako da smanjim workload nekom igracu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Vjerovatno se odnosi na trening. Smanji mu indivudual trening na samo jednu stavku. Ako i dalje bude nezadovoljan, onda je do workloada treninga čitave ekipe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 sigurno ima da vježba preffered moves,new positiion i focus role...makni ako ima svo troje (npr. focus role,position i preffered move) makni 2 od toga ako ima dvoje(znači position i preffered moves) makni jednog od toga i riješen problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladimir Pistinjat Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Dok mi se save učitavo nestala je struja,a taj save igram već dugo u 2021-22 sam sezoni i sada kada ga loadujem imam crash dump i na njega i na ostale save-ove pa ako neko zna može li se to rješit ili moram počinjat ispočetka Stalo mi je puno do njega zato i pitam ...Hvala unapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 (edited) Logicno mi je da imas crash dump na tom sejvu sto ucitavao, ali ne i na ostalim. U svakom slucaju nema pomoci tu. Steta. Edited June 4, 2013 by Goku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladimir Pistinjat Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Ne marim za druge save-ove ali ni njih neće da učita,jedino mogu new game.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Razumem ja sta ti pricas al' obicno kad se desi crash dump desava se samo na tom jednom sejvu. Ne vredi ti nista. Mozes samo new game Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Razumem ja sta ti pricas al' obicno kad se desi crash dump desava se samo na tom jednom sejvu. Ne vredi ti nista. Mozes samo new game Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladimir Pistinjat Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 Sad da ti kažem situaciju da odem new game i odigram nekoliko i sutradan mi nemoze load game ponovo crash dump....Jeli moguće da mi zbog jednog loada kad je nestala struja ode cjela igra... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 da moguće je pogledaj jel imaš backup save ako imaš klikni to i probaj ako i to neće e onda moraš ponovno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 Nije moguce. Ako ti se stalno desava crash dump, onda:izbaci sve sto nije doslo sa FMom, dodatke, skinove, facepackove itd itdPonovo instaliraj FM.Ako ti se i dalje to bude desavalo nakon ovoga, imas u documents Crash dump folder. Uploaduj ga negdje i stavi mi link ovdje. Naravno, ovo sve ako imas original. Ako nemas, e onda ti je to razlog. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 Ling ti je lepo objasnio. Nego, mene zanima sta je backup save ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 moguće je ling...meni je nestala struja kada sam bio u igri i nisam mogao pokrenuti save više...back up save služi za to znači FM sam napravi save od zadnjeg puta di si sejvao i ti krećeš od toga piše ti u load game naziv igre i u zagradi nešto ne znam jel back up Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 Ti mislis na ono kad podesi u podesavanjima da ti npr. automatski sejva igru svake 3 nedelje, svakog meseca ? Na to mislis ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 moze li mi objasnit neko sta tocno znaci co-ownership posto takve transfer jos nikad nisam radio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almighty Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Co-ownership ti je transfer opcija samo uvedena u italiji. Imaš pravo otkupiti pola ugovora od igrača. Kad ga prodaješ dobijaš pola transfera. Nisam to nikad radio i iskreno to mi je čisto bezveze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 ali dali ja mogu igraca za manju cjenu time kupit..manju nego sto kad samo radis cisti transfer? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almighty Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Da možeš ali plačaš pola ugovora i iskreno da velim nisam siguran da li će ti igrat ili će ostat u matičnom klubu. Kažem nisam to prakticirao...za primjer pogledaj koji talijanski klub da ima co-owner nekog igrača. Mislim da su žuto ili narančasto označeni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 (edited) Da li je moguce kreirati kup od 8 ekipa u kojima bi se igrao sistem nokauta , da reputacija kupa bude najvisa moguca i da se igraju dvomeci. Takoder ekipe u tom kupu bi bile iz razlicitih zemalja. Dakle prosto objasnjeno isti sistem kao npr da krece od cetvrtfinala lige prvaka Edited June 6, 2013 by football-freak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Kad kupujes co-owner , taj igrac ce igrati za tvoj klub a kad ga pudes prodavao pola para ide pravom vlasniku. Ja mislim da je tako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Da li je moguce kreirati kup od 8 ekipa u kojima bi se igrao sistem nokauta , da reputacija kupa bude najvisa moguca i da se igraju dvomeci. Takoder ekipe u tom kupu bi bile iz razlicitih zemalja. Dakle prosto objasnjeno isti sistem kao npr da krece od cetvrtfinala lige prvaka goku me zeznuo pa vecina mozda nece vidjeti a stvarno mi je bitno 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almighty Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Joj ff pa ti bi to trebao znat naravno da može...samo ovisi koje zemlje uključuješ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fritz Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 moze li mi objasnit neko sta tocno znaci co-ownership posto takve transfer jos nikad nisam radiohttp://juventiknows.com/co-ownership-in-italian-football-explanations-examples/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts