Goku Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 Probao sam i nije htjelo.. Da budem precizniji nakon sto nije htjelo ja sam izasao i izbacilo mi ne nesto winow firewall i o steamu je nesto pisalo.. s obzirom da se ne razumijem u te stvari klilknuo sam ok.. U nadi da ce sad htjeti probao sam ponovo ali opet bezuspiješno Probaj da udjes kod nekog drugog ko kreira [ima ih tamo puno]. Mozda nije do tebe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 Probaj da udjes kod nekog drugog ko kreira [ima ih tamo puno]. Mozda nije do tebe. Do mene je 100 % tacnije do mog steama.. Jer i meni i Mikrofoniji koji dijeli samnom se to desava vec mjesec dana dok ranije se nije desavalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 Steam s tim nema veze. Ne znam sta vise da ti kaze i kako da te posavetuje ako neko zna nek pomogne coveku, ovako sam ja resio moj problem. Ja ti opet kazem probaj kod nekog drugog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 Nakon sto sam uradio to sa firewallom evo sta mi izbaci kad udem i kliknem add manager http://i.imgur.com/7w8qs8e.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 Klikni allow access. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 Klikni allow access. Kad kliknem i dalje bude isti problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 E do mojega .. Ne znam druze stv kako da ti pomognem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Me2 Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 Ljudi sta da radim, poceo sam sa Manchester City neide, gubim i nereseno, sa Inter isto, sa Borussia Dormund isto i nikako da pobedim i sve se razocaram i izgasnem. Prvin mislio sam da je do moje taktike pa sam download sa internet od ljudi koji igraju sa isti tim i opet gubim. Sta da radim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 team talk,pressice prije utakmice,kupovina odličnih igrača,pokrivanje pozicije barem sa dvojicom igrača(2 DL,4DC,3ST itd.) zbog ozljeda,postavljanje prqavog igrača za kapetana,kupovati igrače sa visokim determination po mogućnosti Kad kliknem i dalje bude isti problem isključi windows firewall jednostavno to ti ni netreba ako imaš antivirus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 Ljudi sta da radim, poceo sam sa Manchester City neide, gubim i nereseno, sa Inter isto, sa Borussia Dormund isto i nikako da pobedim i sve se razocaram i izgasnem. Prvin mislio sam da je do moje taktike pa sam download sa internet od ljudi koji igraju sa isti tim i opet gubim. Sta da radim? Kombinuj nesto, rotiraj igrace cesce, team talk obavezno, press konferencije, trebalo bi da pomogne. Kakav ti je moral kod igraca ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 26, 2013 Author Share Posted May 26, 2013 Ljudi sta da radim, poceo sam sa Manchester City neide, gubim i nereseno, sa Inter isto, sa Borussia Dormund isto i nikako da pobedim i sve se razocaram i izgasnem. Prvin mislio sam da je do moje taktike pa sam download sa internet od ljudi koji igraju sa isti tim i opet gubim. Sta da radim? Ako nemaš dovoljno iskustva, pogledaj naše tutove, imaš taktičke diskusije, FM diskusije, na forumu imaš sve apsolutnno što treba da netko zna ako želi igrati dobro. Malo nam poviše opiši problem, pa ćemo znati.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Me2 Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 team talk,pressice prije utakmice,kupovina odličnih igrača,pokrivanje pozicije barem sa dvojicom igrača(2 DL,4DC,3ST itd.) zbog ozljeda,postavljanje prqavog igrača za kapetana,kupovati igrače sa visokim determination po mogućnosti E to, igrac sta bi trebao da ima za da bude dobar kapetan? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 26, 2013 Author Share Posted May 26, 2013 Visok Influence + determination, u teoriji. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Me2 Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 (edited) E hvala.Igrao sam prijatelska Borussia Dortmund protiv Pogon i izgubio sam Epa neznam vise :@ P.S Kako da smanjim sut sa daljine? Edited May 26, 2013 by Me2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLeen72 Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 Zdravo momci. Trebam jedan savjet. U dvije sezone kod Bayerna osvojio sam 2x bundesliga, 1x liga šampiona, 1x german super cup, 1x dfb cup.. Sad se je upokojio Ferguson a Mourinho otišao u Manchester U., .. Žele me Real (130.000.000€ za transfere) a kod Bayerna imam super momčad (Falcao, Lewandowski, Varane, P. Jones...) i 20.000.000€.. Neka idem u Real ili ostajem kod Bayerna? Možda nije prava tema ali svejedno.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 Ja ti predlazem da ostanes u Bayernu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 Evo neko rešenje. Sačuvaš tu igru tako da možeš da nastaviš i sa jednima i sa drugima. Potom ostaneš u Bayernu. Ako te smore kasnije ili se pitaš šta bi bilo kad bi bilo ti učitaš taj sejv gde te traži Real i prihvatiš njihovu ponudu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 26, 2013 Author Share Posted May 26, 2013 To sam ja napravio, uradi tako i ti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 Kliknem continue u igri i pise mi procesing i zakoci jednostavno ne reaguje evo vec 5 minuta cekam .. probao sam 3 puta zaredom i uvijek isto sta da radim ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 Jesi save pre toga ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 Jesi save pre toga ? samo sto sam loadao igru.. Uglavnom rijesio sam ali sam morao sacekat 15 minuta Sad je sve ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Me2 Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 E hvala.Igrao sam prijatelska Borussia Dortmund protiv Pogon i izgubio sam Epa neznam vise :@ P.S Kako da smanjim sut sa daljine?Braca? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 Ides na player instructions i izaberes igraca kome hoces da smasnjs sut sa distance i pise ti tamo Long Shot ti smanji skroz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 26, 2013 Author Share Posted May 26, 2013 To pitaš u taktičkom kutku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 E to, igrac sta bi trebao da ima za da bude dobar kapetan?detrmination,influence,bravery i agression bi ti trebao imati dobar kapetan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts