Me2 Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 ako nije regen može ime o kojem se igraču radi da vidim da nije nešto drugo u pitanju 1. treninzi su drugačiji nego u fm12. puno manje imaš posla oko namještanja2. imaš i sad. gore u desnom kutu kad uđeš na ocjene igrača označiš da ti se prikazuje promjenu ocjena (točnije smjer) Ricardo Alvarez iz Inter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 pronasao , tnx obojici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 ricardo alvarez ti ima priličnu sklonost ozljedama. to se može vidit iz ocjene injury proneses koja se može nać u editoru, a kod njega je 15. ako to planiraš inače gledat moje mišljenje je da je to varanje i ne koristim to. ali takvog igrača možeš prepoznat po čestom ozljeđivanju čim je malo ozbiljniji trening i ritam utakmica u pitanju, mislim čak da negdje u igračevom profilu imaš i povijest ozljeda pa poprati to malo i moj savjet riješi se takvih igrača. još jedan primjer takvog igrača ti je i pato. kad se spoje visok injury proneses i slab natural fitness nikad ništa od njega :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Me2 Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Hvala prodo. I jos nesto momci, gde da stavim i kako da aktiviram "no work permits" fajl? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 ako misliš na ovo: http://www.fm-balkan.com/forum/topic/12743-fm-dodaciling-no-work-permits-all-eu-members/ onda ovako: http://www.fm-balkan.com/forum/topic/12175-ukljucivanje-novih-liga-i-dodataka/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Me2 Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 ako misliš na ovo: http://www.fm-balkan...all-eu-members/ onda ovako: http://www.fm-balkan...iga-i-dodataka/ A nemoze da se stavi u sred sezonu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Jok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sklj Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 (edited) jel moze neko .. NE može! Edited May 24, 2013 by Dino151 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 24, 2013 Author Share Posted May 24, 2013 Nemoj tražiti pirateriju na forumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sklj Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 A serious error was encountered and the application will close.An error file has been generated in: C:/Users/Korisnik/Desktop/Documents/Sports Interactive/Football Manager 2013/crash dumps/FM 2013 v13.1.1.328972.Jel zna neko sta trebam uradit? Kad udjem u igru i odredim one lige dodje mi ovo i izbaci me iz igre... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 24, 2013 Author Share Posted May 24, 2013 Vjerovatno nemaš original. Kupi ga, sada preko vikenda ti je 10 eura. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 10.88$ na Green Man Gamingu: http://i39.tinypic.com/1sxe6f.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 U pa ima i vaučer. Nisam znao za njega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 Kako snimiti isječak iz utakmice? Ima ona tipka Record, ali kako koristiti 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 stisneš record od kuda želiš i onad stop kad završiš odeš na upload higlights i stisneš tu svoju koja će ti biti vjerojatno duža od 20 sekundi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 aha, extra hvala Žak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaneCiro™ Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 Da li ko zna kada Ukrajina ulazi u EU i da li uopste i ulazi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 Nemaš tu neko pravilo i razlikuje se od sejva do sejva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 Da li imate granicu preko koje ne prelazite kada su u pitanju godine vasih igraca ?[Npr. prodajete sve koji predju 27 god]. Koliko godina igrac maksimalno moze da ima da biste ga vi kupili a koliko treba da ima da biste ga prodali ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 Hitno mi treba pomoc i savjet kako da rijesim problem. U zadnjih mjesec dana kad igram online u 90% slučajeva kad neko drugi kreira ja ne mogu da otvorim add manager screen.. Jednostavno klikam ali nista se ne desava sve ostalo normalno radi. Ako nesto znaci isto se desava i mikrofoniji ( koji dijeli smanom account ) pa ukoliko ima neko savjet ili misljenje do cega bi moglo biti i nacin kako da rijesim ovaj problem zaista bi mu bio zahvalan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UTM1987 Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 Ovako...Imam problem sa ugovorom za jednog igraca. Naime on mi traži pojačanje klauzala u privatnim razgovorima, a i ja ga želim zadržati jer mi je odličan i koristan.Eh sad ističe mu ugovor na kraju sezone,a ne želi produžiti ugovor,dakle ne mogu mu ponuditi bolje uvjete jer on neće,a u privatnim razgovorima mi traži to...Ne mogu ga ni prodati sad jer mu drugi klubovi nude bolje ugovore kad mu istekne trenutni. Ima li rješenje za ovo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 (edited) Hitno mi treba pomoc i savjet kako da rijesim problem. U zadnjih mjesec dana kad igram online u 90% slučajeva kad neko drugi kreira ja ne mogu da otvorim add manager screen.. Jednostavno klikam ali nista se ne desava sve ostalo normalno radi. Ako nesto znaci isto se desava i mikrofoniji ( koji dijeli smanom account ) pa ukoliko ima neko savjet ili misljenje do cega bi moglo biti i nacin kako da rijesim ovaj problem zaista bi mu bio zahvalan Desavalo se i meni. Jednostavno. Odes u Windows Firewall i sa leve strane kliknes "restore default" . Posle toga ce ti sve raditi normalno. UTM: Nema ti pomoci Edited May 25, 2013 by Goku 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 Desavalo se i meni. Jednostavno. Odes u Windows Firewall i sa leve strane kliknes "restore default" . Posle toga ce ti sve raditi normalno. Probao sam i nije htjelo.. Da budem precizniji nakon sto nije htjelo ja sam izasao i izbacilo mi ne nesto winow firewall i o steamu je nesto pisalo.. s obzirom da se ne razumijem u te stvari klilknuo sam ok.. U nadi da ce sad htjeti probao sam ponovo ali opet bezuspiješno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 Zanima me koju formaciju najčešće koristite...ja 4-2-3-1 , ali sada polako prelazim na 4-2-3-1 deep Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 25, 2013 Author Share Posted May 25, 2013 Taktički kutak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts