Hugo Boss Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 A gdje mogu nabavit taj FMRTE pa da probam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 Možeš na njihovoj stranici za nešto više od 35 kuna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 18, 2013 Author Share Posted May 18, 2013 Nije besplatan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 kosta 35 kuna? Pa sta radi to kad kosta uopce? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 kosta 35 kuna? Pa sta radi to kad kosta uopce? imam ga ja.. Uploadaj save ja cu ga skinuti srediti to i onda ga ponovo upload ti skines i nastavis gdje si stao sa promjenjenim pravilima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 aj bit ces valjda poslije na forumu pa cu ti uploadat 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 aj bit ces valjda poslije na forumu pa cu ti uploadat ako ne budem ostavi u inbox pa kad vidim sredit cu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 imam ga ja.. Uploadaj save ja cu ga skinuti srediti to i onda ga ponovo upload ti skines i nastavis gdje si stao sa promjenjenim pravilima Probaj Ajdine ali mislim da jedino sa Editorom mozes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 18, 2013 Author Share Posted May 18, 2013 Mislim da možeš nadodati naciolanost: FMRTE je live editor,ili što više.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 Pokušat ćemo pa šta bude Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soxx Posted May 19, 2013 Share Posted May 19, 2013 Evo me opet da pitam, vjerujem da sam smorio neke Uglavnom, igram sa celzijem i finu sam postavu pronasao. Dominiram protiv jakih ekipa, dobijem city,dobijem united, arsenal, tottenham,I to dominiram citavu tekmu, al dodje jedan WBA, Fulham. Pobjede me.Znaci dominiraju protiv mene cijelo vrijeme, ja mijenjam gore shoutove. postavu ali nista ne pomaze. Sta vi radite kad vas slabija ekipa nadigrava? Uz to moral u ekipi odlican je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted May 19, 2013 Share Posted May 19, 2013 Igraci su se previse umislili. Nekada je dobro izgubiti, a nekada pred mec u novinama izjaviti da nisi siguran u pobjedu. Mozda da promjenis team talk pred pocetak utakmice? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted May 19, 2013 Share Posted May 19, 2013 press konferencije i team talk su jako važni u igri ja npr uvije isti team talk koristi kao i na press konferencijama di uvijek isto odgovorim...npr da će moj tim osvojiti ligu,protiv svih da ćemo pobjediti,ne otkriva taktičku postavu,stavim da ćemo juriti u napad od prve minute itd...i dobijem sve tu i tamo x a rijetko kada izgubim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cofi Posted May 19, 2013 Share Posted May 19, 2013 (edited) ZAhvaljujem Edited May 19, 2013 by Cofi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted May 19, 2013 Share Posted May 19, 2013 Je l moze neko da mi da neki sajt odakle mogu da skinem manager 2013 ali da radi,ja sam skidao 50 puta do sad ali nista nije radilo,kupio sam cak dva puta ali ni to nije radilo?Pa sad sam ti odg. na poruku nema ti crack za fm . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 19, 2013 Author Share Posted May 19, 2013 Je l moze neko da mi da neki sajt odakle mogu da skinem manager 2013 ali da radi,ja sam skidao 50 puta do sad ali nista nije radilo,kupio sam cak dva puta ali ni to nije radilo?Nemoj tražiti pirateriju na forumu. Pročitaj pravila. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Me2 Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Neznam dali je ovo tema za moje pitanje, ali nisam nasao konkretnu temu. Imam konstantne povrede nekih igraca, a sad i drugi igrace su povredene i svaki dan ima neku novu povredi. Ajde pomos kako da smanjim povrede i dali da promenim Head Psycho? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Vrši rotacije u momčadi i izbjeći ćeš stalne ozljede jer ako ti je netko stalno ključni igrač onda se često ozljedi. Kod nekih slabijih utakmica čuvaj ključne igrače, rotiraj ih i nećeš imati problema sa tim 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Me2 Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Vrši rotacije u momčadi i izbjeći ćeš stalne ozljede jer ako ti je netko stalno ključni igrač onda se često ozljedi. Kod nekih slabijih utakmica čuvaj ključne igrače, rotiraj ih i nećeš imati problema sa tim Nije mi kljucan igrac, a 70% od sezone evo vec druge sezone zaredom je ozledjen. I to se desilo jednom u prvoj minuti utakmice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Predpostavljam da se uglavnom povredi na treningu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Me2 Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Predpostavljam da se uglavnom povredi na treningu ? Da, ove sezone tako je ali prosle nije mogao da izigra 3 utakmice u 2 meseca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Smanji mu workload ... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 imam dva pitanja , mozda su malo glupa ne zamerite , 1. u fm 2013 se ne prave trenizi za igrace , kao u fm 12 ili ne uopste ?2. u fm 12 sam imao opciju da namestim pored ocena znak jednakosti pa se vidi kad ocene napreduju ili opadaju ovde ne vidim tu opciju na mestu gde bilo u fm 12 a ne mogu ni da nadjem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Imas gore desno kad otvoris atribuz wiew u kutu show atributess nesto to oznaci i vidjet ces rast ili pad ocjena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Da, ove sezone tako je ali prosle nije mogao da izigra 3 utakmice u 2 meseca ako nije regen može ime o kojem se igraču radi da vidim da nije nešto drugo u pitanju imam dva pitanja , mozda su malo glupa ne zamerite , 1. u fm 2013 se ne prave trenizi za igrace , kao u fm 12 ili ne uopste ?2. u fm 12 sam imao opciju da namestim pored ocena znak jednakosti pa se vidi kad ocene napreduju ili opadaju ovde ne vidim tu opciju na mestu gde bilo u fm 12 a ne mogu ni da nadjem ? 1. treninzi su drugačiji nego u fm12. puno manje imaš posla oko namještanja2. imaš i sad. gore u desnom kutu kad uđeš na ocjene igrača označiš da ti se prikazuje promjenu ocjena (točnije smjer) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts