BaneCiro™ Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Koliko si vodio united godina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Nakon 8 sezzona sam dobio stadion novi a vodim ih jos uvijek evo 18 ili 19 sezona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Samo mi novi stadion ne spominjite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jali Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Zdravo društvo, menager sam nabavio od lika tako što je postavio oglas, i dogovor je da igram u offline modu. Sve mi je to savršeno odgovaralo, ali mi se pojavljuje da mi steam iz nekog razloga pređe u online mod posle nekog određenog vremena. I onda mi predstavlja cimanje jer ga moram svakih 15 dana cimati kako bi preko TeamViewera ulogovao kod mene i samim tim na svoj (njegov) Steam nalog, i prebaci u offline. Jel se nekom ovo desava? Ima li rešenja? Unapred hvala... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Možda grešiš pri paljenju kompa.. uvek stiskaj da ti steam startuje u off mode.. dobijaš tu opciju off ili on pri paljenju kompa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jali Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Da, o tome vodim rašuna i da pri paljenju odem na offline mod. Ali već više puta, posle tačno određenog vremena on se prebaci u online mod, nekih 15-ak dana. Baš nemam nikakve potrebe da idem na online, čak i ne izlazim na net, ali iz nekog razloga mi se dešava problem.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almighty Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 A da ti je možda stari DB u igri? gle inače kompu nije bitno. njemu nije bitno dali ti imaš online ili offline verziju. bitno je da je "up to date" ili najnovija verzija. tako da ti to možda zajebava. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jali Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Nije stara baza. U početku sam i ja razmišljao, da nije kada izađe update da zbog toga traži da se logujem na Steam, jer on ostane ulogovan na Steam nalogu, i opet ponavljam nekih 15 dana on se izloguje, i pređe u online mod i nema igranja, i za sve dalje sam nemoćan jer nemam šifru.... Inače od lika od koga sam nabavio fm, mi kaze da je još par njih ovako uzelo igricu od njega i da niko nema ovakve probleme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almighty Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 i ja sam tako uzeo igricu i nemam frke s tim...kažem jedino ako ti se crash dump pojavljuje pa te hoće logirati...onda moraš restart kompa napraviti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Steam ti se nece prebaciti u online mod ako se nisi izlogovao. Ako ti se u nekom slucaju izloguje iz steama, i trazi od tebe da udjes u online modu, ti iskljuci internet, iscupaj kabal iz struje ili stavec, unesi podatke sasvim normalno i oznaci da te steam zapamti (remember me). Ako ti na prvu izbaci neku gresku, ti probaj opet, i obavezno oznaci to sto sam ti rekao, te 'start in offline'. Ukoliko to nije stvar, predlazem ti da skines steam, najnoviju verziju i da ga instaliras, mozda se desila neka greska prilikom instalacije.Kada udes u steam, u offline mod, tada mozes da ukljucis internet. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jali Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Hvala na savetima, sigurno da će biti od koristi.... Nadam se da će da upali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crozzerinho Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 Sejv nece da mi se loaduje. Da li je moguce da nekako vratim taj sejv ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 ako ti baca crash pri loadanju nestalo ti je struje dok si saveao i nema pomoći ako nemaš backup od koji tjedan, mjesec prije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crozzerinho Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 Ne baca crash ,samo pise da sejv nije load i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 na to san mislio. ako ostale normalno loada, a toga ne onda ništa od toga jbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crozzerinho Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 (edited) probao sam ostale sejvove oni hoce,al rangers ne.taman mi fino krene karijera i onda .... Edited May 2, 2013 by crozzerinho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted May 3, 2013 Share Posted May 3, 2013 Zašto mi na light skinu ima grbova i dresova, a na darku nema? Ima li kakvo rješenje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaneCiro™ Posted May 5, 2013 Share Posted May 5, 2013 Zašto nikad ne mogu da unapredim "Youth level"http://www.dodaj.rs/f/U/Ll/2pIVhMWb/2013-05-0500018.jpg 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almighty Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 Zato jer igraš sa Anjiom. Youth level je samo za engleske klubove...idi vidi tamo ako hoćeš...vidio sam youth level u edt fajlu kad sam si aktivirao japan kinu i njemačku da imaju prave igrače u reprezentacijama... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Basler Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 Evo ovako, imam PC sa quad procesorom, 4 gb rama i grafičkom hd 7750 1gb ddr5. Do sada mi je manager sa 5 liga i large databazom klizio skoro na maksimumu i to sa slabijom grafičkom i 2 gb rama. Igrao sam sa hajdukom otakako je izašao manager i sada sam odlučio krenuti sa ligama petice ispočetka. Computer performance mi je sada 1 zvjezdica i 3d grafička sposobnost 1ipo zvjezdica. Također igra se tako i ponaša, sve je usporeno u odnosu na prije. Koji se vrag dogodio?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 Ma ne znam za sporost igre, ali meni je lap jako dobar, a zvezdica je jedna.. nije merodavno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Basler Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 Ma ne znam za sporost igre, ali meni je lap jako dobar, a zvezdica je jedna.. nije merodavno. ja ti govorim da je razlika nebo i zemlja u odnosu na prije i da se stvarno osjeti to, bolje ne govori ništa ako nemaš nešto pametno za reći Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 Lepo ti je rekao. Ne mora da ima veze to koliko zvezdica prikazuje da ima. E sad sto ti je sporije ima veze verovatno sa dodacima koje koristis (najpre grafikom). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 Ajd pomozite ovom. Vidite da ga je uvatila nervoza jer mu FM ne radi dobro. Basleru :spt Malo janje budi dobar :rac: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Basler Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 (edited) ma svi pametni...u pravu si, jesan nervozan pročita san na 20 mista da ne mora imati veze, ali ja govorin da kod mene baš ima veze, al dobro... EDIT: sa ovakvim komponentama, MORALO bi sve ići više nego dobro, pa govorin to iz iskustva, ne bubam napamet. Edited May 6, 2013 by Marco Basler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts