football-freak Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 koji god backround stavim neće da mi ga učita u FM-u sve uradim stavim u odgovarajuću mapu ali opet mi ne želi Šta da radim ima li neko savjet ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Kako ugasit onaj oblačić u gornjem desnom kutu kad se igra utakmica?Odes na to i pritisnes i onda ides na match feed settings i tu iskljucis sve opcije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Da li je moguće uploadati videio iz fm-a sa svim svim prilikama i golovima sa te tekme ? Ako da može li mi nekako ukratko objasniti ako nije problem i sa par SS-ova bio bih jako zahvalan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 koji god backround stavim neće da mi ga učita u FM-u sve uradim stavim u odgovarajuću mapu ali opet mi ne želi Šta da radim ima li neko savjet ?Da li je moguće uploadati videio iz fm-a sa svim svim prilikama i golovima sa te tekme ? Ako da može li mi nekako ukratko objasniti ako nije problem i sa par SS-ova bio bih jako zahvalan Ima li neko odogovr na ova pitanja stvarno bi bio i previse zahvalan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 možeš freak imaš opciju save match i mislim da preko toga možeš nisam siguran nikad to nisam radio...a što se tiče backgrounda to nisam nikad probavao pa ne znam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Zašto ne mogu adjustat budget. Sad mi teško sranje upalo jer mi nemože potpisat nijedan igrać, a para ki škalje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borden Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 Nemaš para vjerojatno, nisu financije najbolje. Ili se strpi ili odi na board meeting i traži povećanje WB ili TB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 Monaco je u pitanju šta znaći da su pare zdrave. Rješia san triba proć oko 4 tjedna između 2 adjust budgeta. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 Jeli se ikome promijenilo vodstvo kluba dok ste bili manager tog kluba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 Jeste meni. Zasto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 Jeste meni. Zasto?ma samo pitam, a jesi dobio jos para u TB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 Nekada dobijes, nekada ne. Nekada izgubis posao, nekada ostanes menadzer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 Nekada dobijes, nekada ne. Nekada izgubis posao, nekada ostanes menadzer.a s kojim ti se klubom to dogodio i u kojoj godini Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 Dogodilo se na FM12, ali je princip isti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Thunder Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 Niko mu nije odgovorio na prošlo pitanje,ali da li je svima slučaj sa slobinom zonskom ligom(srpskom)da ne radi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 imaš ispod posta od te zoneske lige šta treba da napraviš da radi samo malo bolje pročitaj siguran sam da je napisao tamo u toj temi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Thunder Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 (edited) imaš ispod posta od te zoneske lige šta treba da napraviš da radi samo malo bolje pročitaj siguran sam da je napisao tamo u toj temi Ma sve sam uradio kako treba ubacio i ostale lige sfrj i samo srpska neće,piše da je tačno u njoj problem i kad je ubacim u editor i testiram piše da je problem u nekoj zonskoj ligi nemam pojma. Edited March 15, 2013 by Red Thunder 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 Druze, najbolje ti je onda da to napises u temi odakle si skinuo tu DB. Najprije ces tako dobiti odgovor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 (edited) da li je moguće i ako jeste kako da upload video sa fm-a u 720p ? Edited March 16, 2013 by football-freak 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 ne treba nasao sam na googleu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hazardcfc17 Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 (edited) Imam problem kako da ovo rijesim dogada mi se nakon nekog vremena zivcan sam ko pas! hvala!http://i.imgur.com/WkSsAM1.jpg?1 Edited March 16, 2013 by hazardcfc17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted March 16, 2013 Author Share Posted March 16, 2013 Ako imaš original onda je vjerovatno do grafike.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hazardcfc17 Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 grafike? kak mislis grafike? sta da radim pomagaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted March 16, 2013 Author Share Posted March 16, 2013 Makni grafiku (logose, facepackove, što već imaš). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hazardcfc17 Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 pa nikad mi to prije nije bio problem eto sad mi se to pojavilo u 7 sezona igranja nikad ovaj problem sta onda da pokusam maknit logoe i to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts