Ling^2 Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Dovodi i koristi igrace iz lige. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Dovodi i koristi igrace iz lige. ja pokusavam da sto vise igram s istim igracima tj. da prva postava bude ucestala u svim utakmicama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 ja pokusavam da sto vise igram s istim igracima tj. da prva postava bude ucestala u svim utakmicamaNema to veze sa onim gore. Ima veze sa tactical consistency i loyality to players. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Jeli netko uspio izgraditi novi stadion, ako jest kada ga je mogao poceti graditi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 ja sam ako baš želiš novi stadion odi u boardroom pa onda interact with board i tamo imaš zadnje mislim stadium stisni na to i pitaj ih da ti izgrade novi...možda će htjeti možda ne ali probaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 ja sam ako baš želiš novi stadion odi u boardroom pa onda interact with board i tamo imaš zadnje mislim stadium stisni na to i pitaj ih da ti izgrade novi...možda će htjeti možda ne ali probaj problem je sto ja uopce ne mogu njih pitati za novi stadion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 kako ne možeš? šta si h već pitao pa su odbili ili? moraš ih moći pitati...kada ih pitaš onda te mogu odbiti jer nemaju novaca ili jer ne misle da je klubu potreban novi stadion... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted February 24, 2013 Author Share Posted February 24, 2013 Ako pitaš za Arsenal,logično je da ti neće graditi stadion jer su ga izradili prije 10 tak godina.. Inače, meni su u 11-tki izgradili ako te zanima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 kako ne možeš? šta si h već pitao pa su odbili ili? moraš ih moći pitati...kada ih pitaš onda te mogu odbiti jer nemaju novaca ili jer ne misle da je klubu potreban novi stadion...nemogu uopce pitati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 e onda sačekaj još koju sezonu pa probaj...sigurno nemaju novaca koliko im je potrebno ili misle da ovaj što ga imaš zadovoljava uvjete...moraš povećati broj godišnjih karti osvajanjem trofeja i dobrim utakmicama to ti može pomoći... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Ako pitaš za Arsenal,logično je da ti neće graditi stadion jer su ga izradili prije 10 tak godina.. Inače, meni su u 11-tki izgradili ako te zanima.Vjerovatno zbog toga nemogu pitati, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 Da li je i kod vas cijena u 2017. god. nenormalno se promijenila? Za neke regene koji koštaju 20-30 000 evra traži se po 4-5 miliona evra. Za neke od 1milion traži se 11miliona što je skroz nerealno,ali problem je što nisu samo regeni u pitanju ima tu i ostalih igrača,ne znam da li je to samo kod mene ili kod svih. To je od ove sezone.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted February 25, 2013 Author Share Posted February 25, 2013 To je ako je istina konačno realno i nije više da se za 5 miliona sakupi 5-10 super regena za osvajanje svega.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 Pa nije realno za nekog ko ima 20 godina,cijena na tržištu 70k evra,odigrao 5 utakmica u 3 sezone da se traži 2-3miliona evra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almighty Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 Da istina je...odmah na početku skaču cijene ko blesave. meni recimo za Brazilce koji vrijede 30000€ nude ih za 5-6M €. God damn . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 Realno je ako je regen veliki potencijal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Thunder Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Treba mi pomoć oko ove slobine srpske lige.Kada učitam lige sa foruma prihvati sve koje ubacim(hrvatsku,makedonsku,bosansku) samo izbacuje grešku za srbijansku ligu i jedino nju ne mogu učitati.Piše da je neki problem u manjim divizijama,ako neko zna kako da to rešim neka se javi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Ako postavim dresove i logo od klubova, jeli ima vece vjerovatnosti da se pojavi crush dump Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Sve u granicama normale, što manje grafike u FM-u to ti je sve bolje. Ali opet ne ne znam ko može da garantuje da se ne pojavljuju crush dump-ovi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M1892 Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Jedno mozda malo glupo pitanje. Jel mogu negdje postavit igracima da se vise posvete taktici ili nesto.... zapravo kako cu brze postici da mi nauce neku novu naktiku kada je postavim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 u treninzima im postavi da uce tatctics only Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borden Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Ej, pitanjce. Doveo sam golmana od 19 godina sa determinationom 18. Za tutora sam mu stavio Weidenfelera koji ima determination 15. Nakon 2 tjedna golmanu je determination opao na 17. E sad me zanima, hoće li mu tutoring išta pomoć u razvoju ako mu tutor ima niži determination? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Ej, pitanjce. Doveo sam golmana od 19 godina sa determinationom 18. Za tutora sam mu stavio Weidenfelera koji ima determination 15. Nakon 2 tjedna golmanu je determination opao na 17. E sad me zanima, hoće li mu tutoring išta pomoć u razvoju ako mu tutor ima niži determination?http://www.fm-balkan.com/forum/topic/7619-sve-o-tutoringu-igraca/ Meni je zabavno kada mi neko kaze da tutorujem igraca koji ima 19 det i jos je Model Professional sa nekim igracem koji je u tim pogledima slabiji od njega, samo jer ce se on 'brze razvijati i igrace kao mentor' sto apsolutno nije istina. Dakle, to su sve babske price 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Kako ugasit onaj oblačić u gornjem desnom kutu kad se igra utakmica? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 mislim da to ne možeš zatvoriti ako misliš na asistenta kada govori šta je dobro šta ne...a ostalo imaš dole u desnom kutu pa možeš birati šta želiš da vidiš šta ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts