SAMF Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 Ako je crash dump onda može biti više razloga. Između ostalog i grafika (grbovi, slike igrača, skinovi...). Svu grafiku makni iz foldera SI (premjesti u neki drugi folder), restartaj PC, pokreni igru pa ako radi, vrati grafiku natrag. Ako mi se događa crash dump, to mi je razlog, i uvijek proradi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 Rekao bih da nije Crash dump, jer ne moze da ucita save. Vjerovatno je onaj error 'Couldn't load save game'. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 Evo ti razlozi:1) Nisi ugasio FM na ispravan nacin.2) Nestalo ti je struje dok si igrao FM ( sto je najizglednije, cak i najmanji spoj moze da zezne save, ako si primjetio da ti nekada trepne svijetlo dok igras FM)3) Do operativnog sistema je. Jednostavno operativni sistemi ne mogu da prate korak sa igrama, da ne govorim da Windows pravi nekvalitetne i nepotpune OS tako da moze biti i do toga.Jep, nestalo je bilo struje i to na sekundu majku im njihovu iz elektre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAMF Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 Ma ok, meni se događalo ovo što sam naveo, pa ako se nekom dogodi tako nešto, neka pokuša sa mojom metodom. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 Neznam jeli se to samo meni dogada, ali kada stavim Retain possession zadnjih 15 minuta utakmice posjed pada otprilike ako imam 68% do 60%.Uvijek u zadjnim minutama posjed mi se smanjuje.Jeli vi imate kakvo rijesenja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted February 13, 2013 Author Share Posted February 13, 2013 Naravno da ti se smanjuje ako vodiš,i da protivnik želi doći do lopte i posjeda..Ovo već spada u taktiku,tako da molim da se prebaciš tamo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 Umor kod igrača, pad koncentracije...Probaj uz to staviti i Take a breather kako bi igrači smanjili tempo i da ne žure... P.S. Ovo se pita u taktičkom dijelu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 Prebacit cu se u takticki dioHvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 http://zaslike.com/files/r206cq5ftu5v6psjlx_thumb.jpgDa li zna ko sta je ovo i kako da rijesim ili cu morati brisati pa ponovo skinuti fm 13??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 reinstaliraj ili restartaj steam mislim da ti se nešto iz sistema izbrisalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 http://www.dodaj.rs/f/J/k3/2ISaH3ks/untitled.png Lijepo,nema šta. Uđem na zadnji sejv i neće da ga loaduje izbaci ovo,ja prebam sejv stariji neće ni on i tako sve redom isprobam i neće niti jedan. Šta da radim? Kako da vratim sejv? Postoji li rešenje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 nije ti to do saveova mislim. kopiraj njih na neku drugu lokaciju (desktop npr.) pa onda rješavaj ovo. za početak probaj skinit novi visual c++ http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5555pa restart kompjutera ovo ono vidi jel pomaže išta 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Kakvi su ovo soccer experti? . Mislim da im dam otkaz. Kod mene je neka Natasa ekspert za fudbal. Prvi put sad to vidim. Cemu sluze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Prvi put cujem za to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 ja isto mislim da sam ja to fm 12 vidio u jednom klubu samo ne znam kojem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Kako god, dobice ispisnicu iz kluba, koji moj radi tu? To samo kod nas u Srbiji postoje razni "eksperti". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almighty Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Imam 2 pitanjca: - Ovako da li je istina da ako igrač dobije crveni karton i kazniš ga sa 2 tjedna bez plače da mu se aggression smanji za 2? a ako kazniš sa 1 tjednom bez plače da padne za 1? - Da li je istina da ako igrač ima manju ocjenu od 5.6 na tekmi i kazniš ga sa 1 tjednom ili 2 bez plače da mu se poveča determination i work rate?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 (edited) Ja nisam nesto primetio da im je ta ocena opala, a umem da skresem i bez upozorenja po dve plate... Edited February 19, 2013 by Dzoni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted February 19, 2013 Author Share Posted February 19, 2013 Prvo sam siguran da se smanjuje,za koliko nisam provjerio,vjerovatno ne svakome igraču,to ti onda ovisi o skrivenim atributa kojima se diže ili smanjuje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almighty Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Da ovo sa skrivenim atributima drži vodu. Ali opet me zanimalo jer ja prvo dajem opomene da se ne naruši moral momčadi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Imam 2 pitanjca:- Ovako da li je istina da ako igrač dobije crveni karton i kazniš ga sa 2 tjedna bez plače da mu se aggression smanji za 2? a ako kazniš sa 1 tjednom bez plače da padne za 1?- Da li je istina da ako igrač ima manju ocjenu od 5.6 na tekmi i kazniš ga sa 1 tjednom ili 2 bez plače da mu se poveča determination i work rate??Za prvo jeste. Ali ne za dva ( bar ja nisam vidio da se spusti za dva). Za drugo nije. Ti njega mozes i upozoriti a da mu se povecaju te ocjene. Sve zavisi kako ce igrac reagovati. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted February 19, 2013 Author Share Posted February 19, 2013 Kod mene je poznato da mora biti disciplina 100%,tko to ne može izdržati, prečac do Transfer liste ga čeka. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrmak Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 zna li se tocan izlazak ovog patcha sa transferima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borden Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 Ne, krajem drugog ili početkom trećeg mjeseca. Moje mišljenje. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Zna li netko kako povecati "DOMESTIC PLAYER BIAS" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts