ZakNik Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 ne moraš ga izbrisat...igraj igru bez upaljenog ičeg osim fm-a ja moram bez interneta igrat tj. ne biti na internetu i fm-u u isto vrijeme jer mi se događa taj crash... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted January 21, 2013 Author Share Posted January 21, 2013 Kakve to ima veze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borden Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Ma zbriso sam i save i crash dump, zza svaki slucaj, fala svejedno 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 jebem ti sve ...opet mi se zaledila slika i moram sad ponovo protiv Uniteda igrat a jedva sam ih dobio, pa poludio sam, nisam imo nista osim Fm-a upaljeno, trebam pomoc, zasto mi se to stalno dogadja, sta sad da sejvam prije svake utakmice ?!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nito24 Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Trebam pomoć igrao sam s Napoliem završio sam sezonu drugo mjesto nisam isao resign sejvao sam i normalno ugasio igru u pon navecer sad upalim load i nema vise da sam trener napolia pise resign kako je to moguce ja nisam raskinuo ugovor ni nista? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 jebem ti sve ...opet mi se zaledila slika i moram sad ponovo protiv Uniteda igrat a jedva sam ih dobio, pa poludio sam, nisam imo nista osim Fm-a upaljeno, trebam pomoc, zasto mi se to stalno dogadja, sta sad da sejvam prije svake utakmice ?!!ovome nema pomoći meni je isto bilo protiv barce moj igrač je dobio ne postojeći crveni i na kraju mi se zaledila slika poludio sam...sva sreća da sam ih ponovno dobio...Trebam pomoć igrao sam s Napoliem završio sam sezonu drugo mjesto nisam isao resign sejvao sam i normalno ugasio igru u pon navecer sad upalim load i nema vise da sam trener napolia pise resign kako je to moguce ja nisam raskinuo ugovor ni nista?probaj umjesto na load last game ići na load game pa vidi tko zna možda je neki bug... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrmak Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 stavio sam halilovicu da moze igrat za under 18s ja bi sad to maknuo ali kako? idem tamo na squad i nigdje nema ponudjeno da maknem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshme10 Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Jedna mala pomoc ako moze. Posto je JSL ocajna i nezanimljiva, pokusao sam u editoru da namestim da sa nasim timom igram Premier ligu, tj da samo zamenim Partizan i Reading posto postoji ta opcija u editoru. Ali kad pokrenem igru i treba da izaberem ligu, samo JSL i PL ne mogu da se izaberu, kao posledica te promene koju sam napravio. Jel zna neko kako to da resim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 loan repeyments and interests mi u financijama svaki mjesec sve vise i vise uzima novca , moze li mi neko reci kako da to smanjim , na sta se ustvari to odnosi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 stavio sam halilovicu da moze igrat za under 18s ja bi sad to maknuo ali kako? idem tamo na squad i nigdje nema ponudjeno da maknem?Na isti nacin kako si mu stavio da moze igrati. Squad > available for > klikni na u18 ( koju god opciju si uzeo, 45,60 ili 90 minuta) Jedna mala pomoc ako moze. Posto je JSL ocajna i nezanimljiva, pokusao sam u editoru da namestim da sa nasim timom igram Premier ligu, tj da samo zamenim Partizan i Reading posto postoji ta opcija u editoru. Ali kad pokrenem igru i treba da izaberem ligu, samo JSL i PL ne mogu da se izaberu, kao posledica te promene koju sam napravio. Jel zna neko kako to da resim?Moze biti mali milion razloga zasto se to desava. Imas temu na forumu da pitas druge da ti naprave takvu db. Moj ti je savijet da tamo pitas, pa cak i uploadujes tu DB da se vidi u cemu je greska. loan repeyments and interests mi u financijama svaki mjesec sve vise i vise uzima novca , moze li mi neko reci kako da to smanjim , na sta se ustvari to odnosi ?Loan repayments su ti dugovanja prema banci, a interest ti je kamata na kredit koji si uzeo iz banke ( tacnije kredit koji tvoj klub ima). Za savjet ti predlazem da u tutorijalima procitas 'Kako zaraditi novac'. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted January 26, 2013 Author Share Posted January 26, 2013 Opet parsing error. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted January 26, 2013 Author Share Posted January 26, 2013 Ajde recimo da sam ga rješio. Jeste imali problem sa 3d-om,ja uđem u tekmu,pojavi mi se plavi crash i ode sve.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Ja se nadam da je ova prava tema . Ovako imam problem sa slikanje fm 2013 , pritisnem tipku druck i odem na paint i odem past i uvijek mi uslika deskopt. Znali iko zbocega , to mi se samo sa menegerom desava. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Ajde recimo da sam ga rješio. Jeste imali problem sa 3d-om,ja uđem u tekmu,pojavi mi se plavi crash i ode sve..Mozda ti driver za graficku nije update-ovan? Je l' ti pomaze kada namjestis 3d match na 'software'? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted January 26, 2013 Author Share Posted January 26, 2013 Može biti ovo prvo,problem je što mi je ovo tek danas,jučer je sve radilo. 3D je 100% u pitanju,jer 2D hoće bez problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Nema to veze kada se pojavilo, to je kao neka bolest, mozes da ju nosis 10 godina u sebi i da ti nista ne bude, a moze i sutra da te ubije Ajd mi odgovori i na drugi dio pitanja, jesi premjestio sa 'GPU Assisted' na "Software"? Jer do toga je 90%. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted January 26, 2013 Author Share Posted January 26, 2013 Pa događalo mi se na Software i na ovome drugom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 (edited) pojavi ti se blue screen of death iliti BSOD ako je to onda ti može biti nešto sa hardverom sa pregrijavanjem grafičke ili ramom...kada ti se to pojavi piše ti dole error na BSOD-u ako je to pa zapiši je pa stavi tu da vdimo u čem je problem ,ako nije taj plavi crash onda ne znam... Edited January 26, 2013 by ZakNik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted January 26, 2013 Author Share Posted January 26, 2013 Može biti da je to drugo. Jel ima to kakve veze sa sigurnosnim kopiranjem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 sigurnosno kopiranje? mislim jel vidiš dole na tom plavom crashu piše ti error: 000x001100 tako nešto imaju brojevi i x u tom kodu i samo mi to zapiši pa ću ja da provjerim u čemu je problem kod te greške. meni je to bilo na starom kompu i imalo je veze sa pregrijavanjem grafičke pa sam morao kupiti neku pastu za fan kako bi to spriječio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted January 26, 2013 Author Share Posted January 26, 2013 E moglo bi to biti to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 pa eto onda zapiši taj kod upiši na google ili youtube i vidi šta ti znači ta greška ili ga tu stavi pa ću ti ja pogledat kada ti se ponovno dogodi sad nije tako često sigurno ali kasnije će biti sve ćešće ja sam poludio zbog toga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted January 26, 2013 Author Share Posted January 26, 2013 Baš sam pokušavao da vidim od čega je,i kada god krene 3d tekma,to bude,i onda moram nekako izgasiti laptop.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 ja bi rekao da je grafička u pitanju probaj updatat direkt x ako ti već nije ili drajvere za grafičku...odeš na start tamo na my computer stisni desnu tipku miša properties i imaš device manager negdje pod onim tabovima to stisneš stisneš plus kod display driver i desna tipka miša i piše ti update ako ne znaš kako se to radi...a direkt x nađi na internetu ovaj zadnji ako ne pomogne onda upiši taj kod na papir i kasnije ga provjeri na googleu ili youtube-u ili ga daj tu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 ovako...posto cu imat malo problema pred sezonu i sa registracijom kolko mora proc da bi igrac dobio državljanstvo...recimo Mata je tu 2 sezone vec(Chelsea) i kad ce njemu pisat da je HG player? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts