Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Zanima me (treba mi pomoć)

Dino151
 Share

Recommended Posts

ovako imam budzet za pplate 5 miliona

ali samo mi korsiti 2 hiiljade po igracu bezo obzira al je kay ili nije sta se desava?

Imaš već igraće s kojima dogovaraš transfer ili ti dolaze u idućem prijelaznom roku i zato su te limitirali.

kako da kad želim prikazati dužu akciju ne samo onaj isječak od 18 sekundi kod gola nađem ono što sam rekordo...stisnuo sam record i valjda snimio akciju i gol ali di da nađem to?

Kada ti se pojavi replay gola ( ili cega vec hoces), imas slajder skroz dole na dnu ekrana koji pokazuje vrijeme gola. Imas jednu 'iglu' koja pokazuje gdje se ta akcija nalazi, u kojem vremenu. Pomjeranjem te igre lijevo ili desno ti se pomjeras nazad ili naprijed u vremenu. Povuci tu iglu gdje zelis ( npr 30-40 sekundi od gola), pritisni record i po zavrsetku akcije stopiraj. Poslje utakmice idi na 'Upload highlights' pa na 'Custom highlights'. Tu nadji svoj gol ( obicno je najduzi i kraj njega pise custom). Ostalo je sve isto.

dal ce mi se sejvat i PI i SP kad idem sejvat taktiku?

Hoce. Sta ti je SP?

• Like 1

Kada ti se pojavi replay gola ( ili cega vec hoces), imas slajder skroz dole na dnu ekrana koji pokazuje vrijeme gola. Imas jednu 'iglu' koja pokazuje gdje se ta akcija nalazi, u kojem vremenu. Pomjeranjem te igre lijevo ili desno ti se pomjeras nazad ili naprijed u vremenu. Povuci tu iglu gdje zelis ( npr 30-40 sekundi od gola), pritisni record i po zavrsetku akcije stopiraj. Poslje utakmice idi na 'Upload highlights' pa na 'Custom highlights'. Tu nadji svoj gol ( obicno je najduzi i kraj njega pise custom). Ostalo je sve isto.

Hoce. Sta ti je SP?

set pieces

• Like 1

Vec znam da sam dosadan,tj. vec sam i sam sebi dosadan,ali dajte mi molim te objasnite kako da objavim sliku da se odma vidi? znam da moram ic tamo na "image" no trazi mi ur,pa bi vas molio da mi kazete gdje vi uploadate slike,te sto date u taj URL? Hvala po stoti put.

da li postoji neka mogućnost nakon što mi padne sistem da vratim bivši save sa tog hard diska , te ako postoji može li mi neko objasniti kako to da uradim ?

Probaj sa nekim programom kao sto je Recuva. E sada kako se sa njim vraca, googlaj.

Vec znam da sam dosadan,tj. vec sam i sam sebi dosadan,ali dajte mi molim te objasnite kako da objavim sliku da se odma vidi? znam da moram ic tamo na "image" no trazi mi ur,pa bi vas molio da mi kazete gdje vi uploadate slike,te sto date u taj URL? Hvala po stoti put.

www.imgur.com

uploaduj, kopiraj direktni link ( pise ti direct link), zaljepi sliku izmedju ova dva koda:

[img=link slike ide izmedju ova dva koda]