prodo Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 u search od windowsa kucaj ime savea, ako ima ima, ako nema, piši propalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted January 9, 2013 Author Share Posted January 9, 2013 jesam al mislim da nije u tome stvar..Je,ili može biti,ako si premještao mape Sport Interactive, ili nešto brisao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 ako je nekome slučajno zaštekalo poslije tekme tj. da nije mogao stisnut ništa ni continue ni post match i nekako uspio to riješit bio bi mu zahvalan da mi kaže kako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hazardcfc17 Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Mozete li mi objasnit kako da dam SS ovdje? kako da ga okacim kao i vi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 http://www.dodaj.rs/f/2C/EC/3Cd3N4bN/capture.png Klikneš na tu sličicu, a sliku koju si upload ideš desni klik "Copy image URL" ubaciš u taj prozorčić klikneš oke i to je to. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hazardcfc17 Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 A moram prvo uploadat ahaa,ja mislio vi to odma preko kompa,Hvala lijepa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 sad gledam u mapi sport interactive isto nista nema osim novog savea sto sam poceo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted January 9, 2013 Author Share Posted January 9, 2013 Premještao si nešto,brisao.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulke15 Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 Kako da skinem editor sa steama? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 Community pa gore na vrhu nađeš "Games" skroz na vrhu u levom uglu, pa kada si to kliknuo onda "View games libary" i tu nađeš Ediotor, obeležiš, skidaš.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doktor002 Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 ovako imam budzet za pplate 5 miliona ali samo mi korsiti 2 hiiljade po igracu bezo obzira al je kay ili nije sta se desava? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 Trazi od uprave da ti to poveca. Oni su odredili taj limit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 ovako imam budzet za pplate 5 milionaali samo mi korsiti 2 hiiljade po igracu bezo obzira al je kay ili nije sta se desava? Imaš već igraće s kojima dogovaraš transfer ili ti dolaze u idućem prijelaznom roku i zato su te limitirali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doktor002 Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 dosli su svi doveo sam 11 igraca i gradi mi se za trening mozda zbog toga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 kako da kad želim prikazati dužu akciju ne samo onaj isječak od 18 sekundi kod gola nađem ono što sam rekordo...stisnuo sam record i valjda snimio akciju i gol ali di da nađem to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 dal ce mi se sejvat i PI i SP kad idem sejvat taktiku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 kako da kad želim prikazati dužu akciju ne samo onaj isječak od 18 sekundi kod gola nađem ono što sam rekordo...stisnuo sam record i valjda snimio akciju i gol ali di da nađem to?Kada ti se pojavi replay gola ( ili cega vec hoces), imas slajder skroz dole na dnu ekrana koji pokazuje vrijeme gola. Imas jednu 'iglu' koja pokazuje gdje se ta akcija nalazi, u kojem vremenu. Pomjeranjem te igre lijevo ili desno ti se pomjeras nazad ili naprijed u vremenu. Povuci tu iglu gdje zelis ( npr 30-40 sekundi od gola), pritisni record i po zavrsetku akcije stopiraj. Poslje utakmice idi na 'Upload highlights' pa na 'Custom highlights'. Tu nadji svoj gol ( obicno je najduzi i kraj njega pise custom). Ostalo je sve isto. dal ce mi se sejvat i PI i SP kad idem sejvat taktiku?Hoce. Sta ti je SP? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimos Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 Ja volim da ne citam pravila. Zlocest sam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 5. Piraterija je najstrože zabranjena i njoj ovdje nema mjesta. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimos Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 Ne znam gramatiku jer sam kao mali bjezao iz skole. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 Kada ti se pojavi replay gola ( ili cega vec hoces), imas slajder skroz dole na dnu ekrana koji pokazuje vrijeme gola. Imas jednu 'iglu' koja pokazuje gdje se ta akcija nalazi, u kojem vremenu. Pomjeranjem te igre lijevo ili desno ti se pomjeras nazad ili naprijed u vremenu. Povuci tu iglu gdje zelis ( npr 30-40 sekundi od gola), pritisni record i po zavrsetku akcije stopiraj. Poslje utakmice idi na 'Upload highlights' pa na 'Custom highlights'. Tu nadji svoj gol ( obicno je najduzi i kraj njega pise custom). Ostalo je sve isto. Hoce. Sta ti je SP? set pieces 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 da li postoji neka mogućnost nakon što mi padne sistem da vratim bivši save sa tog hard diska , te ako postoji može li mi neko objasniti kako to da uradim ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hazardcfc17 Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 Vec znam da sam dosadan,tj. vec sam i sam sebi dosadan,ali dajte mi molim te objasnite kako da objavim sliku da se odma vidi? znam da moram ic tamo na "image" no trazi mi ur,pa bi vas molio da mi kazete gdje vi uploadate slike,te sto date u taj URL? Hvala po stoti put. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 da li postoji neka mogućnost nakon što mi padne sistem da vratim bivši save sa tog hard diska , te ako postoji može li mi neko objasniti kako to da uradim ?Probaj sa nekim programom kao sto je Recuva. E sada kako se sa njim vraca, googlaj.Vec znam da sam dosadan,tj. vec sam i sam sebi dosadan,ali dajte mi molim te objasnite kako da objavim sliku da se odma vidi? znam da moram ic tamo na "image" no trazi mi ur,pa bi vas molio da mi kazete gdje vi uploadate slike,te sto date u taj URL? Hvala po stoti put.www.imgur.comuploaduj, kopiraj direktni link ( pise ti direct link), zaljepi sliku izmedju ova dva koda:[img=link slike ide izmedju ova dva koda] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hazardcfc17 Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 Hvala lijepa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts