ZakNik Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Jesi li siguran?jako siguran jel sam u svom save tako radio i nije bilo nikakvih problema...igram englesku ligu još uvijek... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted December 5, 2012 Author Share Posted December 5, 2012 Po svemu što sam do sada vidio od tebe,mogu reći da moraš još učiti. Naime,naravno da će biti lakše i da će se igrač lakše uklopiti ako zna jezik. Primjeri ti mogu biti razni: Od recimo zašto Porto ima puno Brazilaca,što misliš zašto Arsenal ima puno Francuza?Sada se trenutno ne mogu sjetiti nekog boljeg primjera da ne kažem nešto krivo,ali bitno će utjecati na harmoniju,ne u tolikoj mjeri,koliko će mu trebati da se uklopi u sastav,pa će on tražiti odmor,itd,znati ćeš da nije za to.Uglavnom,ja ga nebi uzimao,samo reći koji je klub i koji je igrač u primjeru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Uvijek tvoj asistent ukazuje na to ukoliko u timu imaš već jednog npr. Francuza i dovedeš još jednog asistent ti predloži da taj stari pomogne novog naučiti jezik i snači se kao i tijekom utakmice ukazuje na to da pojedini igrači,evo u ovom primjeru Francuz ima problema oko jezika i ne razumije se najbolje sa igračima što utječe na igru tog igrača kao i samog tima... Po svemu što sam do sada vidio od tebe,mogu reći da moraš još učiti. Slažem se 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 ja sam govorio za osoblje dino...a za igrače sam rekao da se trebaju priviknut...a za ovo učenje sam se dobro nasmijao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 I osoblje isto kao i igrači,ako ne zna jezik npr. scout ne može skautirat hrvatsku ako ne zna hrvatski jezik i tako dalje za ostale jezike i slično...tako i za ostale članove osoblja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 (edited) ja sam doveo barem 7 stranaca kao osoblje u svoj klub kad sam počeo igrat i uopće to nisam primjetio... Edited December 5, 2012 by ZakNik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 I osoblje isto kao i igrači,ako ne zna jezik npr. scout ne može skautirat hrvatsku ako ne zna hrvatski jezik i tako dalje za ostale jezike i slično...tako i za ostale članove osoblja Koliko si siguran u ovu tvrdnju? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 može,koliko učinkovito ne znam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC MILAN NO.1 Is Better Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Moze link za touchline instructions ne mogu da ih nadjem! Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted December 5, 2012 Author Share Posted December 5, 2012 ja sam govorio za osoblje dino...a za igrače sam rekao da se trebaju priviknut...a za ovo učenje sam se dobro nasmijao Ti govoriš po svom primjeru,hajde probaj sa nekim slabijim klubom probati nešto napraviti bez: varanja,most buy igrača,onda ćeš vidjeti da li ta tvoja pravila vrijede.Nemoj se izvlačiti sada,već par puta si "ispao"loše informiran,to se ne može vratiti tako lako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 (edited) Ti govoriš po svom primjeru,hajde probaj sa nekim slabijim klubom probati nešto napraviti bez: varanja,most buy igrača,onda ćeš vidjeti da li ta tvoja pravila vrijede.Nemoj se izvlačiti sada,već par puta si "ispao"loše informiran,to se ne može vratiti tako lako.tko kaže da neću igrati sa slabljim klubom hoću ima cijela godina do novog menađera tako da ima vremena prvo sa jačim pa onda sa slabljim ne boj se sve ćeš vidjet tu na forumu ...loše informiran kada je to bilo?...eto uzmi tia man.utd i igraj pa da vidimo tko je bolji ako već misliš da je velika razlika u slabljem klubu i u jačem klubu Edited December 6, 2012 by ZakNik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulke15 Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Imam jedno pitanje... imam MTS net koji ima dobar domet. interesuje me da li mogu sa njim da igram original igricu i koliko skida dok se igra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Mozes da igras. Pa ne mora uopste puno da ti skine sve sto treba je da bude ukljucen internet oko 2H dok ti ne skine i instalira igricu. Kad to zavrsi svaki sledeci put ukljucis internet pokrenes steam i pokrenes igricu [to traje 3 minuta] i kad udjes u igricu odjavis se sa steama ili jednostavno ugasis net i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Imam jedno pitanje... imam MTS net koji ima dobar domet. interesuje me da li mogu sa njim da igram original igricu i koliko skida dok se igra?Internet konekcija ti sluzi samo da se konektujes sa steamom, jer se preko njega pokrece FM. Dakle, dovoljna ti je konekcija i od 5kbps za to. Koliko skida dok se igra? Nista, cak ti ni ne vuce internet konekciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 zanima me ako stavim na watch only ligu jel su mi timovi potpuni s igračima i jel ih mogu sve kupovat...nikad nisam tako igrao pa pitam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 zanima me ako stavim na watch only ligu jel su mi timovi potpuni s igračima i jel ih mogu sve kupovat...nikad nisam tako igrao pa pitamNe, isto ti je i kada ne ucitas tu ligu, sa jednom razlikom. FM ce generirati takmicenja za tu ligu ( imaces tabele iz te lige, stizace ti vijesti iz te lige). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Ne, isto ti je i kada ne ucitas tu ligu, sa jednom razlikom. FM ce generirati takmicenja za tu ligu ( imaces tabele iz te lige, stizace ti vijesti iz te lige).koja glupost...hvala na odgovoru... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Pa i nije bas. Ja sam sebi ukljucio HR i SRB ligu da vidim ko ce osvajati trofeje i slicno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulke15 Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Oke... Hvala vam puno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Pa i nije bas. Ja sam sebi ukljucio HR i SRB ligu da vidim ko ce osvajati trofeje i slicno.meni pošto sam si stavio croatia u suscribe onda mi piše tko je osovjio ligu na kraju sezone croatia first devision review tako nešto i piše naprimjer dinamo lift trophy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 meni pošto sam si stavio croatia u suscribe onda mi piše tko je osovjio ligu na kraju sezone croatia first devision review tako nešto i piše naprimjer dinamo lift trophy...Ali ako nisi ucitao ligu ili bar stavio na view only nemas tabelu, ne vidis ostale klubove sem one koji se nalaze na prva tri mjesta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Ali ako nisi ucitao ligu ili bar stavio na view only nemas tabelu, ne vidis ostale klubove sem one koji se nalaze na prva tri mjesta da u pravu si samo vidim tko je osvojio ligu a tko kup Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrmak Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 htio bih uz dinamo koji vodim vodit i hrvatsku repku pa me zanima dali ja ikako mogu utjecat na izbor izbornika ili ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 Moguce je jedino ako te oni pozovu ili ako apliciras kod njih. Nikako drugacije ne moze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrmak Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 ok hvala sad imam jos jedno pitanje..nadogradio sam ono za treninge do top training facilites i top youth setup ali mi i dalje board daje mogucnost nadogradnje..zbog cega? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts