Keot Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Odlucio sam uzeti BVB , mlad tim a i imaju odlicne dresove , ling hvala na pomoci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 dali mogu npr. kad mi igraju rezerve i u njima mladi igrači koje sam doveo i želim vidjeti tko je zabijo golove klikom na rezultat da mi umjesto onog reporta kojem treba 7-8 sekunda da se učita odma doći do overview-a i vidjet tko je zabio golove bez ikakvog čekanja...hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 dali mogu npr. kad mi igraju rezerve i u njima mladi igrači koje sam doveo i želim vidjeti tko je zabijo golove klikom na rezultat da mi umjesto onog reporta kojem treba 7-8 sekunda da se učita odma doći do overview-a i vidjet tko je zabio golove bez ikakvog čekanja...hvala1) Prijateljski savjet. Pazi malo na gramatiku, meni je licno svedno, ali obrukaces se pred ljudima ako pises slovo J izmedju I i O.2) Nema nacina, moras da ucitas taj report. Glupost nad glupostima, ne znam koji je djavo bio SI da to uradi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 1) Prijateljski savjet. Pazi malo na gramatiku, meni je licno svedno, ali obrukaces se pred ljudima ako pises slovo J izmedju I i O.2) Nema nacina, moras da ucitas taj report. Glupost nad glupostima, ne znam koji je djavo bio SI da to uradi hvala na savjetu to je ono kada brzo pišeš pa ne misliš šta si napisao...da najveće glupost na ovome menađeru al moramo živjeti s time Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeming Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 (edited) Ajmo sada, zasto svaki je*eni derbi, na svakom j..... menadzeru, moji igraci igraju kao iz sesnaeste somalijske-piratske lige? 19 meceva za redom nisam izgubio, Partizan je sa mozda 10tog mesta platio da dodje na drugo, i celu polusezonu drugu, sam igrao samo sa jednom povredom, ali pred derbi mi budu dva igraca suspendovana i pola tima povredjeno, divnim cudom pred derbi igram 1-1 i izgubim sansu za 4 boda prednosti??? Onda dodje derbi, naravno prvih 15 minuta ovi za sansu nisu culi(Partizan), onda jedna kontra BUM 1-0, i posle toga naravno moji igraci pasu vestacku travu, onda drugo poluvreme Overload stavim, sta ce pasu ku*ac sada, prime jos dva gola u 4 minuta i jedinu sansu u drugom poluvremenu je bila sansa za autogol i nista vise, i tako svaki je*eni derbi, ma bio sampion vasione SVAKI, SVAKI SERIJAL FM-A, STALNO BRE! EDIT: Naravno, vise nisam prvi, tako je po planu menadzera Edited November 29, 2012 by Zeming 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Ajmo sada, zasto svaki je*eni derbi, na svakom j..... menadzeru, moji igraci igraju kao iz sesnaeste somalijske-piratske lige? 19 meceva za redom nisam izgubio, Partizan je sa mozda 10tog mesta platio da dodje na drugo, i celu polusezonu drugu, sam igrao samo sa jednom povredom, ali pred derbi mi budu dva igraca suspendovana i pola tima povredjeno, divnim cudom pred derbi igram 1-1 i izgubim sansu za 4 boda prednosti??? Onda dodje derbi, naravno prvih 15 minuta ovi za sansu nisu culi(Partizan), onda jedna kontra BUM 1-0, i posle toga naravno moji igraci pasu vestacku travu, onda drugo poluvreme Overload stavim, sta ce pasu ku*ac sada, prime jos dva gola u 4 minuta i jedinu sansu u drugom poluvremenu je bila sansa za autogol i nista vise, i tako svaki je*eni derbi, ma bio sampion vasione SVAKI, SVAKI SERIJAL FM-A, STALNO BRE! EDIT: Naravno, vise nisam prvi, tako je po planu menadzerahttp://www.fm-balkan.com/forum/topic/11939-pucanj-u-zivac/FM13 je tezi od FM12. AI bolje cita tvoje taktike, a utakmice pred derbi su jos vise neizvjesnije. Mozda te je i team talk za'ebao. Mali milion stvari je moguc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 ono kad odigraš 4 mjeseca i onda ti dođe jebeni crash dump jer imaš u isto vrijeme otvoren internet i menađera a nisi sejvao...jel se to događa i vama...kad igram menađera i nemam internet uključen znači nisam na njemu nemam crash dump mogu igrat 24 sata a kad imam uključen onda mi se pojavi crash dump...ne kužim ako vi kužite pomagajte... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 to je i meni,ali ja mislim da je kod mene zbog integrirane grafičke koja mi jede ram i onda se samo izgasi FM,nekada i bez ikakvog znaka ako ima nešto uključeno uz njega,stoga ako nisam ode znači da sam na FMu,naravno kada radi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 da i ja imam integriranu grafičku valjda je zbog toga al svejedno 4gb rama imam ne bi se trebalo gasit ti imaš pretpostavljam laptop ja imam komp...ne znam zašto mi se onda nije fm12 gasio kad sam ga igrao na ovome kompu...tko će ga znati... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 da,kod mene je laptop,isto 4gb rama,ali pošto ti integrirana grafička uzima RAM to ne valja i sjebe sve... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 al jel tebi to bilo na fm12? meni nije a razlika između ta dva menađera u grafici nije velika pa ne kužim zašto se to događa...ionako ne igram 3d već 2D pa stvarno ne vidim razlog da bi mi se to događalo...ma jebe me što sam odigro 4mj i sad ću sve morat ponovno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 kod fm12 je malo usporavalo,ali mi nij izbacivalo kao i sada,ja igram u 3d i normalno mi je dok nemam nešto drugo uključeno uz FM... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 eto kupiš orginal i imaš crash dump kao i oni koji ga nemaju tj imaju skinuto...bila bi milina da mogu igrat fm i biti na internetu tj forumu u isto vrijeme al jbg... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 sada mi je primarno da uopće stupim u kontakt sa steamom,poslao sam im poruku da vidim što oni kažu,ne mogu na steam logirat -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 probaj izać iz njega i ponovno uć tj resitirati ga....ako znaš što mislim...meni inače samo uđe u steam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Pa jednostavno ga reinstaliraš i rešiš problem. Ume nekada i steam da zakuca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrmak Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 zanima dali se moze izbacit opcija da kada stisnem continue da mi ne ucitava one glupe prijateljske utakmice reprezentacija i kvalifikacije i sve sta ima vezano za repku jer me to stvarno ne zanima a oduzima vrijeme? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Mislim da ne može. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 30, 2012 Author Share Posted November 30, 2012 zanima dali se moze izbacit opcija da kada stisnem continue da mi ne ucitava one glupe prijateljske utakmice reprezentacija i kvalifikacije i sve sta ima vezano za repku jer me to stvarno ne zanima a oduzima vrijeme?Da,samo ne znam kako. Sigurno može. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Imao je fazon na FM12 da ako imas nekog igraca koji je Amerikanac, onda ce ti u tom proceuiranju prikazati utakmice Amerikanaca. Dakle, dovodi samo igrace iz par zemalja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 30, 2012 Author Share Posted November 30, 2012 Recimo staviš u ovom FMu neki omiljeni/favorit klub,i stalno će ti vijesti stizati iz njega.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Митровић 45 Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Moze li neko da pomogne,zbog cega mi se ovo desava na samom sam pocetku igrice posle 2 dana prve sezone ovo mi iskoci....http://www.dodaj.rs/f/1r/S6/4itLRs4w/screenshot001.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 30, 2012 Author Share Posted November 30, 2012 http://www.fm-balkan.com/forum/topic/12122-pomoc-oko-crash-dumpa/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 Moze li neko da pomogne,zbog cega mi se ovo desava na samom sam pocetku igrice posle 2 dana prve sezone ovo mi iskoci.... http://www.dodaj.rs/f/1r/S6/4itLRs4w/screenshot001.jpgnemoj imati ništa drugo upaljeno na kompu uz fm...znači kad igraš fm samo igraj fm nemoj ić na internet i koristit ostale program epa će radit...tako je barem kod mene naravno ako imaš orginal... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Митровић 45 Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 obrisao sam sve sto sam bio dodao,logose,nove lige i ostale stvari nema nista sad...i dalje je isti problem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts